erencoe Nickli Üyeden Alıntı
6 yıl boyunca ilmek ilmek uğraştığım için biliyorum ki corsa ile uğraşmak hem çok zor hem de çok keyifli insanı hiç boş bırakmıyor illa bir yeriyle oynayasın uğraşasın geliyor ama inan değiyor :) bende restorasyon yaptığımda 2 kat bitüself üstüne 1 kat yanmaz firex çektim önden arkaya kapı içlerinden çamurluk içlerine kadar sonuç olarak en ufak bir yol sesi takırtı tukurtu sesi gelmiyor müzik dinlerken bile keyif alırsın amma şöyle bir durum var içeride sinek uçsa sesini duyuyorsun özellikle bazı trimlerden gelen sesler can sıkıyor onlarıda tespit eder içlerine hafızalı sünger koyarsan kesiliyor, motorda ki en ufak düzensiz bir sesi bile rahatlıkla duyarsın ben çok memnun kaldım bu yalıtım işinden ama 2 hafta kadar sürdü ve çok yordu zaten orjinal taban yalıtım süngerlerinin nemlenmiş olması kokması nedeniyle 2 hafta içinde onlar yıkandı güzelce kurutuldu yırtık parçalanmış yerlerini yeniden tamir edip üstüne deri kapladım ki sağlam kalsın diye, toplanan corsaları gördükçe hala içimde ilk günkü heyecanım tekrar olsa tekrar yaparım hevesi var. Maşallah emeklerine sağlık tekerin düz bassın bastığın yollar hep açık olsun kral :)