131 Mirafiorimiz ile bizi forumdan tanıyan abilerimiz kardeşlerimiz vardır. Evlendikten sonra araç ararken bu değişik koreli ile denk geldik ve araştırmaya başladım. Aradığım km, temizlik ve fiyatta Aydın kia yetkili bayisinde bulunca hiç düşünmeden kapora gönderdim ve 7 Şubat günü teslim alarak Bursa'ya getirdim.
Bursa plaka olunca ilk fotoğrafı çektik
App plakayı bi arkadaşım hediye etti onuda taktık.
Benden çok hanım kullanacağı için jant koymak istemiyordum ama bu Speedline lar denk gelince dayanamadım
Aldığımda göbek kapakları yoktu custom olarak Alüminyum malzemeden imal ettik ve taktık.
Ortaya Böyle bir görüntü çıktı ve aracı kaslı bir otomobil gibi gösterdi.
Orjinal jantları 195/55R16 bu janta fabrikasının müsade ettiği 205/45R17 kullanıldı. Et değerinin daha düşük olması sebebiyle spacer istemeden şahane durdu.
Janttan sonra havaların ısınması ile naturel olarak geçen 2 numara cam filmi çektirmek için yıllardır gittiğimiz bir abimize bıraktım. Orada olmadığım için öncesi sonrasını aynı mekanda yapamadık. Bro'm @16FR549 Güray Akgün sağolsun film sonrası yolda giderken çekmiş onu koyuyorum.
Aldığımdan beri çok kötü şekilde yıkanması sonucu oluşan çiziklere veda deme vakti gelmişti. Onur Özdemir sadıcım sağolsun güzel bir uygulama yaptı ve sonuç
Bu fotoğrafları malesef üzerine yağan yarım saatlik yağmur sonrası çekebildim. Yıkandıktan sonra bir kez daha son kat cila uygulamasını yapıp tekrar güncellerim
Şimdilik bu kadar, speedline jantları sattım o yüzden 2.el 17'' Ultraleggera yada Superturismo LM modeli arıyorum. Gören duyan haber verirse çok makbule geçer![]()