User Tag List

Sayfa 55/55 İlkİlk ... 545535455
1034 sonuçtan 1.027 ile 1.034 arası

Konu: Otomobiller & DIY

etc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline sağlık Kaan, aydınlatma eklentilerin çok güzel olmuş.

Exclusive pakette sanırım opsiyonlu bir versiyonun orjinalinde oralarda amber aydınlatmalar mevcut.

Sürücü tarafındaki kapağın üstünde de yeri var.

Bir dönem servislerden alınabilen orijinal aydınlatma şeritleri mevcutmuş iki taraf için de;

Bir de içerideki kapı açma kollarının içinde de amber aydınlatmalar vardı benimkinde, çok tatlı duruyor. Fırsat olursa deneyebilirsin, yerleri mevcuttur.

Ayrıca kapı içi gözlere de aydınlatma koyan gördüm ama o iş bana biraz gereksiz geliyor.
    Origins
    Since1919
    Citroën Heritage

2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @etc uğraşmaya vakit bulursam kapı kolu için ve ayna altları için bir çalışma yapacağım. Bu kapı kolu için yere bir bakayım, geçeen tutamağın kenarındaki parçayı boyarken bakındım ama göremedim. Tekrar bir inceleyeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28.09.2024 Günceli olsun.

Aracı aldığımdan yaptığım ilk bakımdan bu yana 7500 km civarı bir yok kat etmişiz. 114 gün de 7500 km desek günde 66 km yol yapmışız.

Dizel araçlarda bakım aralıkları uzun tutulsa da ben buna uymayı çok sevmiyorum. Geçmişte de benzer aralıklarla bakımlarımı yaptım her daim.

Parçaları bu sefer parçagönder den aldım. Çok alışveriş yapan arkadaş var sorun yaşamadı hiçkimse, psa ihtiyaçlarınız için bakmanızda fayda olabilir.

Bakımı aradan çıkardıktan sonra, atladık gittik muayeneye.

Ne hizmet verdiklerini tam anlamasam da 1800+ tl kadar bir ödeme yaptım, ha bir de kk na fark aldılar o da ayrıca manasız.

Neyse o kısmı da sorunsuz atlattıktan sonra lastikçiye gittim. Zira 607 jantlarını takarken ön lastikleri arkaya almıştık, o esnada lastikçi rot ayarın bozuk lastikleri içten yemiş haberin olsun dedi. Çok anladığım bir konu olmadığı için yer değiştirip devam ettik.

Rot ayarını yapartırdım çıkarken, lastikçi bunlar içten çok aşınmış yolda giderken bir şey olur riske etme istersen dedi.

İçime kurt düşürdü, lastik 1 kere lazım olur onda da işini yapmazsa canından malından olursun. O yüzden üzerindeki lastiklerin aynısından sipariş ettim.

225 55 17 lastik ölçüsü sanırım ara bir ölçü olduğu için rakamlar yüksek geldi bana. Yani RS e aldığım 225 45 17 goodyear asymetric 5 fiyatından daha fazla ödeyerek starmaxx almak enteresan oldu açıkçası.

Lastik işini de tamamladıktan sonra kozmetik işler haricinde eksiği kalmamış oluyor.

Araç durursa eğer 180 bin km civarı triger v kayış bakımı yaparım diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağ filtresini tanıdık bildik yer bile olsa şüphe ederek al. Çok fazla çakma filtre sürmüşler piyasaya hava polen neysede yağ filtresi önemli. Kesinlikle orj olacak yada yetkili servisten alacaksın. Aman diyim dikkat et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deniz. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ filtresini tanıdık bildik yer bile olsa şüphe ederek al. Çok fazla çakma filtre sürmüşler piyasaya hava polen neysede yağ filtresi önemli. Kesinlikle orj olacak yada yetkili servisten alacaksın. Aman diyim dikkat et
    Kesinlikle haklısın bu konuda, işin garip tarafı yetkili de de sorun yaşayan insanlar geldi kulağıma. Az buçuk sök tak yaparken filtreye aşina olduğum için gelen malzemeyi inceledim bir eksiğini görmedim. Tabi gözle görünmeyen bir kalite kısıtı varsa oradan gol yiyebiliiriz.

Sattığı mala güvendiğim bir kaç yer var onlardan alışveriş yapmaya çalışıyorum. n11 e hb trendyola girip en ucuz filtreyi almıyorum genel olarak.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS net güzel bir imalat. Fransızları seviyoruz *****, meg2 meg3 bindikten sonra renault'un fransızlar içinde bana geçen hissiyatı daha iyi araçlar yaptığı yönünde.

psa grubu arabam oldu daha ziyade, renault bi tık daha iyi hissettiriyor.

RS ile 19 aydır beraberiz bu süreçte aşağıdaki işleri yapmışım. Haricinde ufak tefek işler yapıp yazmadıklarımda vardır.

Ama sanılanın aksine dertli bir araç değil, doğru dokunuşlar yapıldıysa ve bilinçli bir şekilde kullanılırsa çok güzel hizmet eder sahibine.

Cooler + dp + enjektör iyileştirmesi + afr si güzel düzenlenmiş bir yazılım ile turbo araç kullanma şartlarına da uyarsan sorun yaşama şansın neredeyse yok.

Maliyetine göre sunduğu fayda oldukça üst düzeyde. Dyno verisi yok ama bilen adamların ortak görüşü benim aracım 260 hp civarında, basınç açsak biraz daha 300 leri alır mıyız alırız. Gerek var mı ? kesinlikle yok.

En kötü senaryo da artık 3rs makinası ( oldukça aynı zaten) koyup vanosları çalışır şekilde yapabilen adamlar var, ve maliyeti yine öyle sanıldığı kadar büyük değil.

İlanlarda görüyorum düşük rakamlara araçlar var ve soruşturuyorsun taklalısı mı dersin, şase ekleneni mi dersin bir ton hadise yaşamış çoğu.

RS e dair sevmediğim detay koltukları, kesinlike oturma pozisyonu memnun etmiyor. Bir de kliması beklentimin altında soğutuyor.

biraz daha gençleştir sen şu ehtiyar delikanlıyı yapılacak hiçbişey bırakma ,emekli dilekçesini verdim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz daha gençleştir sen şu ehtiyar delikanlıyı yapılacak hiçbişey bırakma ,emekli dilekçesini verdim
    abs sensörünü değiştiriyoruz o sayılıyor mu

Bu gün gelir hafta sonu takarız 24 mart 2025 gel abi sen 23 ünde muayenesi var onu da yaptırayım, yaşlı başlı adamsın şimdi muayene istasyonlarında bekleme

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abs sensörünü değiştiriyoruz o sayılıyor mu

Bu gün gelir hafta sonu takarız 24 mart 2025 gel abi sen 23 ünde muayenesi var onu da yaptırayım, yaşlı başlı adamsın şimdi muayene istasyonlarında bekleme
    haddsizzz ekimin 19 unda getir koca oglanı bursaya bırak bana al köfte arabası corsayı üste de sana 1,5 yogurtlu bursa iskender sölim ye git ne diyunnn
    Konu 16EC813 tarafından (02-10-2024 Saat 09:07 ) değiştirilmiştir.
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler