Yine uzun bir yazı olacak, konu da uzun olur diye düşünüyorum.
Geçmişte de aynı aracın gri olanına sahiptim, konusunu ekleyeyim.
http://www.techturkey.com/forum/otom...5_2_0_hdi.html
Yakıt fiyatları yüzünden 2. araç gereksiz yere kapıda duracağına sigorta mtv vs uğraşacağımıza satalım dedik ve tigra ile vedalaştık.
Motor işini sevdik ailecek, bir gün bir abimin honda dio sunu kullanınca çin / japon farkının çarpıcı ayrımını da görünce bütçe de müsait olunca başladık araştırmaya ne alsak ne etsek.
Sakarya da bir tane xmax 250 ilandaydı xcity diye yola çıktım ama olmadı. Sakarya da olana gidelim bakalım dedim hatuna, en kötü bi test sürüşü yaparız dedik.
Koltuğa oturdum geniş bir otopark alanda 2 tur attım benim kafa hadi notere gidelim Bi tur eşim bindi dolaştı, bi tur kızımla bindik.
Kızım baba bu çok güzelmiş bunu alalım diyince, satıcı arkadaş da eski işyerinden tanıdık çıkınca al aşağı vur yukarı pazarlık ettik ve satın aldık.
Tabi ikimizde de ehliyet yok o esnada, hadi kalktık bir de gittik ehliyete yazıldık Tersten başladık biraz, önce motoru sonra ehliyeti aldık. Daha da alamadık direksiyon sınavından kalırsak yandık.
Neyse daha önce maxi scooter tecrübesi yok, alet baya da ağır geldi açıkçası 75 kg adam olarak 180 kg aleti kumanda etmek çok kolay değil durduğu yerde.
Netice de hatun garaja girerken düştü zaten, ama kimse de hasar yok. 1-2 kılcak çizik harici bişi de yok motorda.
Makina 65 bin km de, bana 1km mesafede bir serviste yapılmış bakımları. Eziği büzüğü yok, grenajları güzel, koltukta dert edilmeyecek kadar bir yama var
Michelin lastik var üzerinde çok süper durumda değil ama fena da değil. 50 lik blueberry den sonra kalite hissi cidden tavan oldu. Bayıldık makinaya.
Şimdilik tek kusuru depo kapağının üstündeki açlılır kapak çıt çıtı bozuk, aküsü pek iyi değil. AKüyü aldım ama takamadım nerede olduğunu bilmiyorum akünün
Bir de biraz ilgi ve şefkat istiyor, attık garaja başına geleceklerden habersiz yatıyor içeride.
Foto işini çözeceğim en kısa zamanda şimdilik 1 tane ekleyeyim.
c5 öncesi accord 2.2 cdti çok kafamı kurcaladı, ulan bir de japon deneyelim dedim ama motor için ne kadar olumlu şey duysam da parça fiyatları ve japon grubuna hakim olmayışım beni geri çekti. Baktığım araba da bir gecede üzerine 20k koyunca bütçesel olarak da geriye düştük. biraz zorunlu biraz da gönüllü bir vazgeçiş oldu.
Dedik biz c5 bakalım, bildiğimiz araba, göreceli olarak parçaları ucuz ve bol, iyi kötü c5 camiasında kroniklerini bilen teknik arkadaşlarımız da var.
Biz bunu yürütürüz dedik başladık aramaya, zaten 2.0 hdi mk1 makyajlı kasa da pek alternatif yok.
Birazdan fotoları göreceğiniz C5 tam istediğim kombinasyon dışı lacivert ve içi açık renk döşeme.
Bir de eski c5 imi saçma sapan sebeplerle satmak zorunda kalmıştım, sanırım içimde onun da bir eksikliği kalmış.
Eşime tamam ya c5 alıyoruz ya da c2 yi satmıyoruz dedim, akşamına c2 ye kapora aldık.
Fiyatına göre sundukları konusunda c5 gerçekten çok iyi, şöyle söyleyeyim c2 + kuba = c5 oldu rakamsal olarak.
Kısaca c5 ten bahsedeyim bilmeyen varsa belki faydamız olur.
Araçta hydractive süspansiyon var, air diyorlar ama alakası yok. Hidrolik bir pompa 4 adet sifer ve kabaca ecu dan oluşuyor.
10 KM hıza kadar dip, 40 km hıza kadar suv yüksekliğinde kullanabiliyorsun. 110 km hız da araç kafayı yere basıyor 1cm kadar.
Sunroof + deri döşeme + sürücü ve yolcu için elektrikli koltuklar. Dönüşe duyarlı xenon farlar, çift taraflı klima.
7 adet hava yastığı ve tabiki kocaman iç hacmi ve devasa bagajı.
c2 den sonra cidden konforun nirvanasındayız. Rengi de istediğim bakımları yaptıktan sonra çok güzel olacak eminim.
Toplandık çoluk çocuk atladık uçağa Hatay'a gittik .Günübirlik Hatay'a gitmiş olduk , yorucu oldu dönüşü biraz ama olsun. Güzel heyecanlar bunlar.
Satıcı arkadaş da düzgün birisi çıktı, hatta arabanın yağ filtre bakımını yaptırdı biz almadan önce, faturasını paylaştı.
Ne sorsak cevap verdik, eksperde de pek ekstra çıkmadı.
Zaten ben genel olarak çok da takılan bir adam değilim konularımı okuyan arkadaşlar az buçuk bilecek tavrımı. Tamam alıyorum dedim ve aldık geldik.
İlk poz noter çıkışı.
Bunlar da satıcıdan gelen fotolar,
Bu da yolda çektiğim bir kare.
Garaja geldiyse reçetesi belli, kurcalanacak. cumartesi gece 2 gibi eve gelmeme rağmen sabah heyecandan 8 de kalktım, biraz işim vardı hallettim.
Kıpır kıpır duramıyorum yerimde, hatun diyor ne bu haller, dedim arabayı gidip parçalamam lazım
İlk iş stickerları sökecektim ama şunun suyuna bir bakayım dedim, muthtemelen geçmişten kalan bir yağ soğutucu mevzusundan kalma bir yağ katmanı vardı.
Suyun rengi de içime sinmedi, elimde de liqui moly nin radyatör temizleyicisi vardı, bastım geçtim. Radyatör hortumları da çok kolay sökülüyor ondan faydalandım.
3-5 tur döndü su ama hala istediğim berraklıkta değil. 2x total glacelf + 10 lt distile suyumuz yolda geliyor. O zaman kadar 2-3 tur daha su değiştiririm mis gibi düzeltiriz.
Aldığımız gibi 1000 km yol yaptık, 300. km de çektiğim foto da eşime 6. vitesi anlatırken rakam yükseldi.
otobandan bastık geldik 120 sabit hız ile, 990. km de 4.9 ortalama ile tamamladım.
1500 kg + 2 yetişkin 1 çocuk yolun yarısı klima açık çok iyi yaktı bence.
Kaputta tavanda ve bagajda yanıklar var, şu vernik çözücü işi deneyeceğim yapabilirsem kendim yaparım. Olmadı boyacı ile ufak bir akraba olacağız.
Ön sol çamurluk harici değişeni yok, ön kısımda her şey neredeyse olması gerektiği gibi. Sadece 2 tane usta işi akıllı vida çıkardım.
İç detaylı temizliğimizi yapacağız.
Şaka gibi ama aracın çalışmayan tek aksamı iç tavan lambasının sağ sol lambaları.
Uzun zamandır bu kadar düzgün bir araç denk gelmemişti, çok acabayla gittim almaya ama bindikçe iyi ki diyorum.
Sonra söktük tabiki, motor kapaklarını yıkadım boyadım.
Bu abi sifer /sphere / küre vs diye geçiyor. Araçta yay ve amortisör yok. Silindir ve sifer var bir de pompa. Bundan 4 tane var araçta.
psa şu kapakları güzel yapıyor,
akü 3 aylık, akü masrafımız da yok ne kadar güzelmiş masrafsız araba almak
Boyanan parçalar,
sürücü tarafı sifer kapağını 2 tane klips almadan akıllı cıvata ile tutturmuşlar, yedek vardı taktım düzelttim.
son hali böyle oldu, orta kapağımız yok maalesef. bulunca alacağım.
Sonra kaput keçesi çok kötüydü söktüm. Kaput altı yalıtım sipariş edip buraya da izolasyon yapacağım.
Şimdilik bu kadar, çok işi yok bunun ağırlıklı olarak kozmetik şeyler yapacağız. Mesela fikir alayım, aynaları metalik gri yapsam iyi olur mu ?