wolkanku Nickli Üyeden Alıntı
valla süper bilgi oldu bu, açıkçası aşırı düşsün istemiyorum, ön arka bir buçuk parmak düşmesi bana yeterli geliyor. Bu sebeple de , A6'da yaptığım gibi sadece eibach prokit takıp geçip beyefendi işi yapsam mı diye düşünüyorum. Sadece bu aracı yıllarca tutmaya niyetim olduğu için bir daha bu paralara hazır stokta koni bulamam diye alasım geliyor.
"Düşüklüğü de sadece spor yay takılı halinden bir tık daha fazlaydı. "" derken daha düşük mü daha yüksek mi demek istedin onu tam anlayamadım.
Borusan Oto'da satış danışmanlığı yaptığım dönemde, tüm F serisi araçların hepsi bir kod girilerek M süspansiyon iptali ile geliyordu, araç teklif formunda da yer alıyordu. Hatta son satılan dışı M olup için M olmayan E90'lar da öyleydi. O da ayrı bir paketti. Bu durum o dönemdeki w211 kasa mercedes ile , e60 arasında kullanıcıların , M paketli aracın çok sert geri bildirimlerinden dolayı , F30-F10 dönemine gelindiğinde satış kaybı yaşanmaması için yapılan bir hareketti.
E60 M sport dediğinde, süspansiyondan alt takımdaki burçlara kadar fark var. O sebeple de sürüş daha farklı hissettiriyor. Şimdiki E60 kesinlikle süspansiyon aksamında geliştirme istiyor o çok net.