Öncelikle bütün TechTurkey ailesine merhabalar uzun süredir takip ediyorum konuları bugun bende işten fırsat buldum 10 yıllık vectra serüvenimi elimde olan resimlerle özetleyim dedim profosyenel resimler olmasada idare eder diye düşünüyorum![]()
2003 de Antilop adı altında bu rengi özellikle arayıp bulmuştum boyasız orjinal olması şartıyla o günden bu yana da şükürler olsun sıkıntımız olmadı tamponlar dışında .)
2003de aldığımın ertesi günü tampon ve çıtalardan başladık .)
Sonrasında ise Body ile 5lik yaylarımız ve 17" nikel krom jantlarmızla devam ettik.
Sonrasında ise bastıran kışlar yüzünden ve değişiklik istediğimden w124 kasa mercedes sac jantları ve kışlık lastiklerle devam ettik bu arada oem arka stoplarımız ve angel farlarımızıda takmış olduk.
Mühürlü app ve logosuz panjuruda unutmamak gerekir
16 yıllık orjinal boyayı canlı tutabilmek için yaz kış sonax ve turtle waxlarımızdan vaz geçmedik .)
Yazla beraber jantlardan sıkıldgmı farkettim tabi 2 yaz sonra .) Jant olarak bu sefer elime geçen 17" kt1 replikalarına geçtim ofset merakı benıde sarmıştı .)
Motorlada uğraştım bu arada ufaktan dokunuşlarla en başta Headers oldu ve onu 60lık ara borular ve oem susturucular izledi (kat ipt.) sesle işim yoktu. Jsv Carbon Air intake kit NGK iridium bujiler ve buji kabloları yağ yakma sonucunda açtığımız motorda porth polish ve Goetze piston,subapvs. Ekonumi içinde Prins Lpg .) ***** ortalıkta ıvır zıvır olmadan montaj önemliydi benim için .)
Merakımdan x25xev 2.5 cdx deneyimimizde oldu iki kanka .)
Etkinliklere gitmesekde olmaz şimdi .)
Erciyes dağının eteklerinde ..
Bu kışda sıkıldığım sac jantlardan orjinal b1 cdx jantlarına geçiş yaptık böylede gidip geliyoruz
10 yıldır severek binmekteyim Allah hepimizin araçlarını kazalardan nazarlardan korusun herkezin gönlüne göre versin hayırlı günler maşallahları unutmayalım .)
![]()