Herkese merhabalar, Leon'u yurtdışına taşınmak için sattıktan sonra, ikinci arabamı almış bulunmaktayım. Burada araba bakarken kriterlerim, olabildiğince temiz ve kolay kolay sorun çıkarmayacak bir şey olmasıydı. Bende ilanlarda bu araca denk geldim ikinci sahibinden, bakımları zamanında yapılmış, görünürde pas olmayan ve baktığım diğer ilanlara göre daha iyiydi. Gidip baktım 2-3 eksik harici bir şey görmeyince anlaşıp arabayı satın aldım. @blow07 Ali'ye de teşekkür ederim bu süreçte ona da çok soru sordum
Aracım 2013 model Acura ILX, R20A motor kodlu 2 litre Honda motoru ve 5 ileri tam otomatik şanzımana sahip. Aslında araca, Honda Civic'in lüks versiyonu denilebilir. Baz paket olmasına rağmen Bluetooth, çift yönlü klima, sunroof standart. Donanım olarak koltuk ısıtma ve park sensörü de olsaydı tam olacaktı.
Aldığımda arka disk ve balatalar kötü durumdaydı onları değiştirdim, tamirciye gittiğimde arka z rotlar ve ön poryanında değişmesi gerektiğini söyledi. Sırada yağ filtre ve onların değişimi var. Harici bir problemimiz yok. (umarım olmazda) Çok fazla fotoğraf çekemedim, Bir kaç hafta sonra detaylı temizlik yaptırıp fotoğrafları paylaşacağım.
![]()