Seneyi devriye güncellemesi haha
Bu 1 senede 1 kere kendisini satma durumuna geldim, evlilik durumunda kişisel borçlarımın üstüne evlilik olası borçları gözümde büyüyordu çünkü. Ama neyseki bu süreci zorlanarak da olsa kendisini satmadan atlatabildim.
Ayrıca 1 senelik süreçte firma değişikliği sebebieyle Sabiha Gökçen'e yakın bir konuma taşınmam gerekti, Tuzla Aydınlıya taşındım. Artık aracımın kapalıda olması için dakikalarca yol gitmem gerekmiyor, sonunda hedeflerimden biri olan altında kapalı otoparkı olan evime ulaşmış oldum.
(Foto tekrar olacak kendi çekimlerinize de koydum ama tek temiz çekilmiş foto buymuş onu fark ettim )
[IMG][/IMG]
Bildiğiniz üzre mazda satışın ülkeden ayrılmasıyla akıllarda servisin olumsuz anlamda nasıl etkilenip etkilenmeyeceğine dair soru işaretleri vardı.
1 sene 5 ay önce ne kadar sürede çekiliyorsa parça hala o hızla ürün çekiyorlar. Mazda zaten senelerdir avrupa stoğıunu kullanmaktaydı, o şekilde yine devam ediyor.
2 senelik süreçte periyodik bakım dışında 1 gün bile beni yarı yolda bırakmayan zenci kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum, nice sorunsuz yıllara kendisiyle gireriz.
Instagram: mutusgarage
Zenginlik böyle bir şey mutu bey bayisi olmayan araba bende olsaydı böbreğimle beraber satmıştım Maşallah jantlar hariç.
1881 - 193∞
Maşallah aracı görünce aklıma NFS 2 Underground geldi
Hayal ettiğin aracına kavuştuğun için sevindim, allah herkesin gönlüne göre versin.
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Hayalim kazasız belasız
www.honda-tech.com
Kartepe'de neredeyse yazlıklarla mahsur kalacakken döner dönmez ertesi gün kışlık sete geçtim. Çift jant takımı ve lastik olayının avantajı da kendin aracına vakit ayırarak değiştirebiliyorsun. Evet kirli ***** mevsim şartları ve yoğun dönem bitse de hala yoğun olarak çalışmaktayım, fırsat bulsam yağış oluyor, yağış olmasa fırsat olmuyor vs.
Instagram: mutusgarage
Kışlık lastik jantları daha mı güzel
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)