senin için hayırlısı olur inşallah ,bu işler kısmet
Printable View
elindeki aracın farkında değilsin , sat gitsin , değerini bilen kullansın.
2.0 motor bloklu , saçma sapan az tüketen dizel bir motor, sıktığında çok keyifli yürüyen bir motor.
premium segment araba. ( 2008 e60 satıp, 2011 a6 alıp , 1. haftasında vagın premiumunun bile yalıtım konfor gibi öğelerde çok geride olduğunu görüp 3 ay sonra sattım , en basiti tavan döşemesi içindeki keçe ile vagda tavan döşemesi içindeki karton diyebilirim, uzatmayayım..)
renk çok değerli space gri.
kilometre bir daha istesen de bu kadar düşük denk gelme ihtimali yok.
Ekranlı.
arabanın reçetesi belli , m sport koltuk alıyosun , çok kaşıntı tutarsa eibach. Bitti.
bunları bi kenara bırakıp, hepsi birbirinin aynısı , anahtarlarından cam açma tuşlarına kadar aynı olan sadece dış kepleri farklı olan 2.0tsi vag almak istiyorsun. git al :) valla al bak :)
bu mahalle baskısı seni bitirir demedi deme :D
Araban çok güzel sakın öyle bi delilik yapma.
Abi valla zaten pişmanım, iyice pişman ettin beni :)
Yapacaklarımı sırasıyla da yazmışsın, önce recaro en son belki prokit'ti aklımda.
Dediğim gibi arabayı zaten fazlasıyla severek kullanıyorum, sürerken oturuş pozisyonundan gaz tepkisine kadar fazlasıyla keyif alıyorum..
Sadece aklımdaki arabanın satılacağını duyunca bir anlık gaz ile ilan açtım, açınca da pişman oldum... Dediğim gibi maksimum 10 gün tutarım, o da 531 TL hatrına :D
hepsi senin suçun abiiiii :D
:D :D yapmayacağım inşallah abi, bir anlık gaza geldik malesef
ilana kaç para verdiysen verdin
bu aile seni affetmez
:):):)
derhal silinmeli o ilan
:):)
[QUOTE=akko;8751622]Abi valla zaten pişmanım, iyice pişman ettin beni :)
Yapacaklarımı sırasıyla da yazmışsın, önce recaro en son belki prokit'ti aklımda.
Dediğim gibi arabayı zaten fazlasıyla severek kullanıyorum, sürerken oturuş pozisyonundan gaz tepkisine kadar fazlasıyla keyif alıyorum..
Sadece aklımdaki arabanın satılacağını duyunca bir anlık gaz ile ilan açtım, açınca da pişman oldum... Dediğim gibi maksimum 10 gün tutarım, o da 531 TL hatrına :D
İyi de Vakko önce recaro sonra prokit bunlar seni kesmez ki daha çok para harcamaya endekslisin sen sat bunu boşver uğraşma.Örn. Vag+oz+ps10 elite serisi+kW3-4-5... :)
:D abi valla zaten millet şuan arabasını satamıyor sanırım.
2 gün oldu olmadı daha, 6-7 tane takas isteyen.. Jeep’inden tut mercedes 2012-13 e kasalar vs.
Yaaa bak yaaa ayıp değil mi şimdi bu :D
Ben ne diyorum, kafa rahat olarak masrafsız bir şekilde kışı atlatmalıyım :D
bundan vazgeçeceğin 2.0tsi dediğin araç nedir hocam çok merak ettim valla ?
Yap yap hocam :) dönüp geri gelip bir sürü de para harcamış olursun :) bkz:Ben
Fxx grubu yada daha premium bir araç için değişiklik yapardım yerinizde olsam.
Daha önce bir çok e90 sahibi oldum ve kullandım aracın kıymetli özel bir 320d. Deniz arkadaşa da yakınsınız her konuda yardımcı oluyor, bence macera olur 7R.
Şu aklımdaki araç olsaydı, sonu dediğiniz gibi olurdu sanırım abi :D ama zaten iptal oldu gibi bir şey..
2016 yılında 320ied Sportline model aracı sıfır olarak alıp, 17 bin km' de satmak zorunda kalmıştım.
Bu aracı da alırken aklımda ki tek düşünce 1-2 yıl sonra f serisinden şuanki aracım kadar temiz bir f10 bulabilirsem veya maddi durum el verirse g20 idi..
Ama f30' a tekrar döner miyim? sanmam.. bu e90 ı verip f30 a geçmeyeceğimden eminim.
Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim, önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi aracımı gerçekten severek kullanıyorum ve sanırım kullanmaya da devam edeceğim :)
Sen getirdiğin zaman
@akko , buraya yazmadığın bişeyler olabilir mi kardeşim :D
@akko
Scuba A3 hanene hayırlı olsun :hehe:
Bunu izmire a3,ü istanbula göndermişsiniz gibi bir izlenim var
:D neleroluyormuştu? :D
@akko neler oluyor yahu aydınlat kamuoyunu :hehe:
bakıyo alttan alttan :D
yeni şeyler mi geliyor?
:D:D:D abi yok ya ne olabilir ki binioz işte :P :D
Bu sefer farklı bir şey oldu :D
Valla isterdim tabii ki, ama 3-4 yıldır favori aramalarımda kayıtlı olan bir otomobil oldu :D
3 maymun çıkartması yokmuydu forumda ya :D
abi w204 amg paket 120 bin km :D
1.6 7g tronic
Hiç beklemediğim bir anda nasip oldu. Şuanda Gülsoy Florya' da bakımı yapılıyor.
Bakımı 4 bin km önce yaptırmış ama son bakım dışarıdaydı ben de servise bujiler, şanzıman yağı vs. dahil bıraktım bakalım nasipse yarın teslim alıcam :)
hahahahahahahahah :D
geldi geldi kardeşim :D
yıldızlandık :)
ooo yillldıızzzzzz
:D:D:D
ee?
profil resmi değişmiş
konusu nerde huuu huuu??
:D:D:D:D:D
E90ı Serdar isimli abinin aldığını duydum :D
Adam yay almamak için arabayı değiştirdi :)
Şaka bi yana hayırlı olsun kardeşim, en güzel C kasa 204 bence hele bi de beyazsa.
Hhahahahahah abi buna bir şey yapmayı düşünmüyorum, yani standart donanımı basıklığı vs ile takılacağım nasipse, o yüzden gerek duymadım ya :)
klasik serviste bakım yaptık, gezdik gibisine açmayayım boşa konu :)
aynen, benim verdiğim arkadaş takas yaptı :)
Hahahahahahahaha :D direkt fabrikasyon basığını aldım abi :P :D
Çok teşekkür ederim abi, şuan keyifli vakit geçiriyorum.
Bir de dizelden sonra benzinli olunca kütüphane gibi maşallah :D
biz geceleri seviyoz diye kimse kendini yıldız sanmasın :D
yıldızınız parlasın
hayırlı olsun :)
bu şimdi turbolu + 7g olan mı?
komprador değil mi yani? :D:D:D:D
1.8CGI almayanlar utansın. :hehe: