Hayırlısı olsun, umarım sonraki kmlerde de keyifle binmeye devam edersiniz.
Printable View
Hayırlısı olsun, umarım sonraki kmlerde de keyifle binmeye devam edersiniz.
Keyifli sürüşler nazar değmesin çok güzel araç
Maşallah abi tekrardan. Kazasız belasız..
Çok teşekkürler
Sanırım sadece bu var.Videolarda tanıtıldığı gibide öyle önünde ayrı arkasında ayrı koltuk ısıtma yok bunların.Belki 1/2 tane ilk gelenlerde vardır ama son gelenlerde yok.
Teşekkürler
Teşekkürler
Çok teşekkürler
Amin kardeşim cümlemize
hayırlı olsun, hızlısınız : )
keyifli sürüşler ...
abi bu donanım azaltma olayını seat çok yapar.ilk gelen serilerde araçlar full+full olur sonra yavaş yavaş koltuk altı gözleri gelmez far yıkama gelmez elektirikli katlanan aynalar gelmez.
yalan yok ilk alanlar en donanımlı araca sahip oluyor ama araçlardaki ilk kronik sorunlarıda onlar yaşıyor.
tekrar'dan maşallah nazar değmesin türkiye'de şuan bu sınıf'da bu araç tek başka yok.
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah :o
Maşallah çok güzel gözüküyor. Bende yanda oturup gidişini canlı olarak merak edenlerdenim :)
Abi kazasız belasız, keyifli ve kaliteli vakit geçirtecek bir araç maşallah...
250 km daha sıkacağım dişimi.Yarın detay işleri için bırakacağım.Önümüz hafta ufak ufak kırbaçlamaya başlarım.İstanbulda olan merak eden herkes buyursun gelsin.
sen pleskavitsa olmadan gelme ama :)
Allah razı olsun teşekkürler
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın üstat
saygılar
[QUOTE=PiscocuK;8744845]250 km daha sıkacağım dişimi.Yarın detay işleri için bırakacağım.Önümüz hafta ufak ufak kırbaçlamaya başlarım.İstanbulda olan merak eden herkes buyursun gelsin.
sen pleskavitsa olmadan gelme ama :)
hahah bende uzun zamandır yemedim o zaman abi @akko ile seni bayrampaşaya bekliyoruz :)
Güzel günlerde kullan abi.
Mx5'i almadan önce eğer listeden verselerdi kredi oranları iyi olduğu için ben de düşünüyordum ama malesef ülkede tüm kurumlar gibi firmalar da karaborsacı olunca hayalden öteye gidemedi bendeki. İlerleyen yıllara bıraktım bu binilecekler listemize giren tazen i20n'i.
Nedense hothatch ve sahibi sen olunca kendime yakın hissediyorum aracı da hahaha
otm mesaj: hayırlı olsun abi :)
Hayırlı uğurlu olsun abi, çok ufak kullanma fırsatı buldum ben de çok beğendim. İmkan olsa kesinlikle alınmalı. Kazasız belasız İnşallah
iyi günlerde kullanın kazasız sürüşler.
Sağol kardeşim.Her şey kısmet.Bahsettiğin araçlar bayide olsa bugün mx5 konusu açılmış olacaktı.Kısmet i20 ye oldu :)
hothatc extra yakınlaştırıyor bizi :)
Hahaaa çok iyiydi bu :)
Teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler
Çok teşekkürler