Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
www.honda-tech.com
Teşekkür ederiz
İyi bir süspansiyon ve fren ile başlayacak proje inşallah
Teşekkürler, evet plaka biraz agresif
Fitek evet hocam
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
eg kasaya bence komple destek barları da şart
mevcutta hangileri var bilmiyorum ama fender barlar , alt üst kule gergileri vs de lazım
zaten senin bilmediğin konular değil
Buz gibi, ıslak - kuru, pis pist.. ABS ESP yok, hayırlı seyirler
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Clio cup'ı insta'da falan çeşitlisayfalarda görüyordum ama konuyu yeni fark ettim. Çok çok keyifli olduğu her halinden belli. Körfez videosunda da abs'siz frenin kilitlenmesi falan, sürücüyü muhteşem geliştirecek bir alet yani. Keyifle, kazasız belasız pistlerde kullanın inş.
Orço bro garajı dökmüşsün, eg hayırlı olsun ingilizler seviyor özellikle baya video var youtube da falann da bilgilendirici, setup geliştirici vs düşünülünce
En kısa zamanda pist videolarını izlemek, görmek üzere diyelim
frensiz std ibiza cupra ile körfez pist gününden nerelere be yaşlandık
AR Giulietta 1.6 jtdm2
~ 210hp 420nm (ex setup with gtb1549vk) 22.8 sn -1.8 eğim
~ 250hp 500nm (ex setup with gtd1752mvkr - giulia 2.2) 14 sn kadran
1460 kg scaled
now back to stock.
Herkes izleyebiliyor ama, o an mı sorun oldu acaba?
İstanbul Park'ta çok iyiydik, Körfez'de biraz anlaşmazlıklar yaşandı aramızda. Pistin temiz olduğu bir gün 1 - 1.5 saniye hızlanabiliriz deneyeceğiz bakalım..
EG bekliyor abi, Cup'ın da işleri var, seneye değişik bir pist sezonu olacak gibi
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Müdür arar, ilk aşkın bende der, düşünmeden 2022 S3'ü veririm, olaylar gelişir.
Her zaman olduğu gibi, bir otomobil bizden uzaklaşınca bakımdan da uzak kalıyor. (Müdür'de sadece 1 gün kaldı )
Yağlı kasnak, bujiler, balatalar derken iyi bir giriştik kendisine.
Başlamış olayım, devamı gelecek.
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Bakımlar bitti, Trofeo R'ları taktığım gibi piste götürdüm çocuğu, en hızlı Renault Sport süresini de bu sayede almış olduk
Bu arabaların kıymetini biz Türk Milleti bilemedik, bunu net söyleyebilirim. Bu kadar otomobil değiştim, döndüm dolaştım yine Megane RS aldım. Asla satmayacağım, evde hep bir tane olacak..
Golf 8R / 48.40 @Körfez
En hızlı Renault Sport süresini güncellemiş olduk, videoyu bırakıyorum:
Güç arttırmadan ya da hafiflemeden 2.16 maks atabileceğim süre, daha aşağısı bu kilo/güç ile pek mümkün görünmüyor
Golf 8R / 48.40 @Körfez
çok iyi video. Bu sanırım sakarya dan atioğlunda olan araba, eğer o ise arada görüyordum gayet güzel bir alet.
Ben 2 rs i alırken aldığım kişi de lacivert 3rs vardı, canlı da çok daha enteresan güze bir araba. 2rs e göre de makinası daha iyi ve güçlü.
süre de çok iyi keyifle izledik. Kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)