Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Tekerine taş değmesin
Saygılar
Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Tekerine taş değmesin
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Çok güzel duruyor maşallah çok beğendim kazasız belasız kullanın.
Tedarik süreci nasıl oldu herkese yok çekiyorlar neredeyse özel değilse merak ettim![]()
Ula abi r line yazıp paylaşınca, dedim r alacağım diyordu r line nereden aklına geldi demiştim. Beni de tufaya düşürdün haha.
Güzel günlerde kullan abi, bir yerden 2 milyon para(gökten yağması lazım) bekliyorum, gelirse bunu senden alacağım.![]()
Instagram: mutusgarage
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler.Darısı isteyen herkese nasip olsun
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler.Ben kafamda acabalar yaşarken Doğukan kardeşim geldi.Hatta bu süreçte forumdan Tuğbay ile dirsek temasındaydık.
Doğukan olacaksa mavi olsun dedi.Araba yok dedim.Türkiye'nin altını üstüne getirdi 2 saatte arabayı buldu kaporayı yolladık aldık
Rline bu 1,0 Tsi
Ben bekliyordum işte biryerden o parayı.Geç geldi.Zamanında gelse 7,5 kalırdı.Zamansız geldi 8 oldu
tabi 7,5 big turbo yolundaydı oda ayrı konu![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Maşallah.. salyalarımı siliyorumKazasız belasız keyifle kullan abi. Çok sevindim, kendim almış gibi sevindim.
![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Maşallah abi hayırlı olsun. Hothatch konusunda gerçekten hepsinin keyfini sürüyorsun imrenmemek elde değil. Allah kaza bela vermesin.
abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Hayırlı olsun abiçok sevindim, umarım keyifle binersin.
İçerideki tüm herşeyin tuşsuz olması can sıkıcı ama araba R abiisterse ekran vs olmasın benim için problem yok
Kazasız belasız inşallah abi
Hayırlı olsun abi, arabaya göz alıştıkça çok güzel gelmeye başladı. Ekstra bir kaç dokunuşunla daha da can yakar. kazasız belasız kullanman dileğiyle
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Hayırlı olsun abi, 7.5 gittiğinde golf8r bekliyordum şahsen, i20n görünce birşeyler ters gitti gibi düşündümşimdi beklediğim olmuş, kazasız belasız kullan inşallah
320hp gibi gitmediği hep bahsedildi,var bi fırıldak belli
Ekran boyutları style paketteki gibiyse bana küçük geliyor,karmaşıklık konusuna da katılıyorum.
Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah. Bende 2018 S3 kullanıyorum,hatta ınstagramdan sızı takıp edıyorum. Yabancı test ve ızlenim vıdeolardan gordugum kadarıyla stock halıyle stage 1 s3 8v Fl veya stg1 golf 7.5r kadar yuruyor. Sızınde belırttıgınız gıbı 320 hp 'den beklenılenın fazlasını verıyor. Gundelık kullanımda yakıt, vergı, hacim avantajıyla vag grubu ülkemiz şartlarında alınabıcek en mantıklı f/p araçlarından. Evde Golf 8'de kullanan bırı olarak menu konusunda haklısınız, alışılması biraz zaman alıyor ama konu 8r olunca bu gıbı eksıler önemsızleşıyor otoyol kullanımda sıze hepsını unutturcaktır![]()
*** Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah. Bende 2018 S3 kullanıyorum,hatta ınstagramdan sızı takıp edıyorum. Yabancı test ve ızlenim vıdeolardan gordugum kadarıyla stock halıyle stage 1 s3 8v Fl veya stg1 golf 7.5r kadar yuruyor. Sızınde belırttıgınız gıbı 320 hp 'den beklenılenın fazlasını verıyor. Gundelık kullanımda yakıt, vergı, hacim avantajıyla vag grubu ülkemiz şartlarında alınabıcek en mantıklı f/p araçlarından. Evde Golf 8'de kullanan bırı olarak menu konusunda haklısınız, alışılması biraz zaman alıyor ama konu 8r olunca bu gıbı eksıler önemsızleşıyor otoyol kullanımda sıze hepsını unutturcaktır![]()
maşallah abi iyi günlerde kullan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)