Merhaba, bulabilirseniz eğer abarth esseesse dodiklerinden ekleyebilirsiniz. Ben çok yakışacağını düşünmekteyim. Bulmak sıkıntı tabi, belki uydurulabilir.
Örneğin:
https://img-pttavm.mncdn.com/pimages...v=201910111530
Edit: Bilgi düzeltme.
Printable View
Merhaba, bulabilirseniz eğer abarth esseesse dodiklerinden ekleyebilirsiniz. Ben çok yakışacağını düşünmekteyim. Bulmak sıkıntı tabi, belki uydurulabilir.
Örneğin:
https://img-pttavm.mncdn.com/pimages...v=201910111530
Edit: Bilgi düzeltme.
Merhabalar, Abarth kit tamponlar, plastikleri, sisleri, dodikleri, davlumbazları ile birlikte takriben 80-90.000 TL civarına denk geliyor. Sadece universal dodik uygulayan bir kaç kişi gördüm o da bana çok merdiven altı geldi. Aracım TJET olsa belki düşünebilirdim lakin Multijet bir otomobil için bu kadar yüklü miktar maliyet bana biraz abes geldi. Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. :)
..........................
aracınız cok guzel duruyor bende düşünüyorum alırsam bı evo donusum yaparım gıbı sız dusunuyor musunuz ?
aracınız çok güzel gerçekten.
bende bir coupe punto sahibi olarak zevkle takip ediyorum konunuzu.
z rotlarımı benimde değiştirmem gerekiyor marea z rotunu direkt takabiliyormusunuz, malzeme olarak ne gibi bir üstünlüğü var ?
2017 senesinde tjette kullandım direk al tak sorun yok
spler daha yakışmış,takeofflardan bu arada akslarınız elveda diyecek yakın zamanda bilginiz olsun @CabrioMan
Aracım fun paket, bu yüzden kıyamıyorum. Cam tavan beyaz coupe fun bir elin parmağını geçmez. Bu yüzden bu şekilde kullanacağım. Çok teşekkürler. :)
Direkt takabilirsin. GP'lerden daha sağlam ve daha sağlıklı.
SP'ler 4x98 olduğu için tam olmadılar. Bir de fazla ağırlar. Takeoff'lar SP'lere göre hatta ilk emotion jantlarına göre de hafif. Akslarım ile ilgili bir problem gözükmüyor. Olursa da değiştiririz canı sağ olsun. :)
Baştan sona okudum konuyu, araç tasarım olarak çok beğendiğim hatchlerden biridir. Elinizde de hayata yeniden tutunmuş, maşallahı var. Gözümü en çok tırmalayan ön farlar, bir de araçta çok fazla lamba var gibi, Amerikanlar, yan sinyaller, fardaki ledler ve angellar falan derken bence göz tırmalıyor, o yüzden OEM farlar olsa tadından yenmez diye düşünüyorum. Kazasız belasız sürüşler.
baştan sona okudum elinize emeğinize sağlık bir dönem 6 ileri 95 bg'lık 3xx Lik rakamlı bir punto sahibi oldum, kafa sallama olayı genelde aks başından yapıyor ki aracım basık değildi tamir ettirdikten sonra cidden kesildi. Bir de ön farlar için Sonar far var Punto için Tr de bildiğim 2 tane vardı ama harici var mı, yurt dışında satılıyor mu bilmiyorum ama cidden harika duruyor. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
selamlar ben de kısa bir süre sonra eve 2.araba olarak bildiğim arabayı almak istiyorum. tek kapıların arka koltuklarında isofix bağlantısı var mı ? görünmüyor ilanlarda.
maşallah araca :D
saygılarımla