çok keyifli bir r53 bende gıpta ile baktım. sevilen bir modelin böyle diri durması çok hoş gözüküyor.
Printable View
çok keyifli bir r53 bende gıpta ile baktım. sevilen bir modelin böyle diri durması çok hoş gözüküyor.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Valla gıpta edilecek seviyeye gelmiş midir bilmiyorum; zira hala yurt sınırları içerisinde, bu kadar enflasyona, ithalat yasağına , uğraşacak garaj eksikliğine rağmen benim gıpta ettiğim r53ler var, sadece konu açmıyorlar :D
Mekanik olarak kusursuz olduğuna eminim o konuda diyecek hiçbir şeyim yok
Estetik olarak görüş paylaşmam gerekirse panjur ve fren soğutma kanalları mat siyah olmalıydı derim. Scoop çevresi zaten pek olmamış sen de söylemişsin. Ayna kapakları da tek başına sırıtmış bence, krom veya parlak siyah öneririm ben. Arkada kanatsız ama alt taraf komple GP şeklinde mükemmel duruyor diye düşünüyorum, ama sen kanat için bayağı uğraşmışsın, manevi değeri daha fazladır. :D Lastik yazıları da bence pek hoş değil. İçinden sıkılırsan bir gün bu sefer gövde rengi kemik beyazı dene derim o da çok iyi durur.
Plaka kısmına normal mat siyah folyo yapıp geçebilirdin aslında, OEM sipariş büyük şov olmuş :D Kesene bereket
Güzel günlerde kullanman dileklerimle.
Sağ ol Tarık, hepimizin kesesine bereket
Ya folyo çekmek istemedim, gerçekten o kaplamanın kalitesini görünce de iyi ki folyo çekmememişim de dedim. Gerçekten, kalınlığı, dokusu, yapışması standart bir folyodan çok daha fazlası.
Lastik yazıları tamamen yeni lastik takımı almadan önce goygoyuna, zamanında temu'dan sepeti doldurmak için almıştım :hehe: Yeni lastiğe yazı falan yapmam muhtemelen.
Mat siyah opsiyonunu düşündüm, denedim de, teoride güzel ama pratikte iyi durmadı. Fren soğutma bir kontrasta ihtiyaç duyuyor. Aracın belden yukarısı parlak siyah olunca, tamamlayıcı olması için parlaktan yürüdüm.
İç kısım pepper white güzel fikir, aslında ilk fikir de oydu. Kırmızı ile bir başlayayım sonra olmadı içinde brushed grey olan her yeri pepper'a döneyim dedim.
Kendi duck tail spoileri güzeldi gayet, ama bu GP spoiler farklı bir lezzet gerçekten, yandan bakmaya doyamıyorum :)
R53'e dair çok sevdiğim olaylardan biri de bu, herkes için bence şu hali daha güzel diyebileceği leb-i derya bir konfigürasyon imkanı var. Ve gerçekten hangi hale bürünürse bürünsün güzel de oluyorlar :)
At yalanı inananı seveyim.
Uzun zamandır yapmak istediğim şeylerden biri de short shifter idi.
Dsg gibi vites atayımdan ziyade kısa ve kemikli geçişler hoşuma gidiyor diye çıktık bir yola.
Gönül isterdi ki Craven olsun, ama yetişmeyeceği için ingilterede yorumları iyi olan “Barbarian” :D markayı aldırdım arkadaşıma. Nasıl olsa atom fiziği değildir diyerek.
E craven getiremeyince körük iptali olmadan yapacakken, cravenin dosyasını buldum 3D de denedik ve gayet de sıfıra sıfır vida deliklerine kadar oldu.
E tabi o lifli görüntüyü yok etmek için baya bir zımpara. Kötü yanı 3D olduğu için fazla zımparalayınca yeni lifler geliyor alttan.
Yeterli mesafede ideal görüntüyü aldıktan sonra, vernikledim ve montaj:
https://i.ibb.co/5hL62K1b/MG-9265.webp
https://i.ibb.co/kgq3gXVJ/MG-9262.jpg
https://i.ibb.co/HTddSXQk/MG-9263.jpg
https://i.ibb.co/JFp6sG3f/MG-9310.jpg
https://i.ibb.co/7Jk7N5rs/MG-9313.jpg
Oklava gibi viteslerimiz var artık :)
çok güzel olmuş ,
lastiklerde çok yakışıyor.
kendin yapmak istersen ilk audi tt serisinin manuelinde körük bundan..
ör : https://i.ibb.co/pjk7CgJq/1111.jpg
Maşallah.. çok iyi ilerliyor :)
Çok güzel :heyoo:
En zevkli konulardan biri oldu )) Emeğine sağlık