13/61 hayırlı olsun. :)
Printable View
13/61 hayırlı olsun. :)
13 61.. Baskı balata ooo :) hayırdır serdar drag vs :D
Hayırlısı olsun bro..
çok temiz araç maşallah iyi bakılmış..
13.61 ıle cok guzel olmustur allah kaza bela vermesın
gunluk icin cok kisa degilmi;
14-60 daha tadinda gozukuyor...
Kısanında kısası olmuş :)
Maşallah..Çok fark ettirdi..
@tool : Günlük kullanımda bi sıkıntı yaşamadı diye biliyorum.
serdar işini biliyosun hacım ;)
Günlük kullanımda sıkıntısı yok gibi , Denizlinin meşhur yolları zaten pek düz olmadığı için ana yol haricinde nerdeyse rölantide gidiyoruz zaten :D
draglar zamanıydı sanırım forumda görmüştüm direk dikkatimi çekmişti plakayı görünce hatırladım.kazasız belasız.dediğinize göre sanırım araç eskiden didimdeymiş didimden hatırladığım bikaç gti'ın durumu pek hoş değil gibiydi.eğer onlardan biriyse araç 2. baharını yaşıyo diyebilirim tekrardan kazasız belasız.
Beyler tesekkur ediyorum .. Hizlanma konusunda faydasi azimsanmicak derecede oldu evet .. Tamamen zevk icin .. ;)
Basindan beri bende 14/60 taraftariydim .. 2 - 3 tane bulduk temiz cikmadi .. 13/59'a donduk oda Konya mali cikti buldugumuz .. 13/61 temizdi ama cok dusundurdu beni kullanimi nasil olacakti hicbir fikrim yoktu cunki .. Fakat abarttigim kadar cikmadi bir vites yukarda geziyorum degisen birsey olmadi .. 4. vites 50 KM 2000 RPM ..
EyvALLAH Ugur eksik olma dostum ;)
Evet bir once ki hafta sonu Cumartesi - Pazar Izmirdeydim .. Dogru araci gormussun .. Fakat olasilik verdigin gibi Didimde ki arac degil benim ki . Bahsettigin 106'yi biliyorum eskiden beridir .. Sagol dileklerin icin dostum ;)
106nın orj bence en güzel hali, bişiler yapmaya çalıştıkca bozuluyor
onde clio karlığı war sanıırım :) kazasız belasız
hım hayırlı olsun serdarcım
hayırlı olsun serdar sanzumanın gülegüle kullan :)
eyvALLAH dostlarim ;) Onur sana ayrica tesekkur ediyorum kanka .. Ugrastin , ilgilendin yolladin ..