Güle güle kullan Hakan arabacı adamın elinin değdiği her halinden belli oluyor maşallah.Sadece jantları gri yada gun metal olarak kullanırdım siyah biraz kapamış gibi geldi bana.
Printable View
Güle güle kullan Hakan arabacı adamın elinin değdiği her halinden belli oluyor maşallah.Sadece jantları gri yada gun metal olarak kullanırdım siyah biraz kapamış gibi geldi bana.
Hayırlı olsun abi kazasız belasız tekrardan, dokunuşlar tam nokta atışı olmuş maşallah :)
Anlık olarak corsa d kullanıcısı olarak maşallah hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel dokunuşlar olmuş, opc line jantlar gerçekten değiştiriyor aracın kaderini.
Active paket olmasıda çok iyi olmuş yarı deri yarı kumaş ve piano black iç dizayn ile gerçekten iyi duruyor bende ki Enjoy paket biraz eski kalıyor içi :)
Klima konusu evet bende bu sorunu yaşadım gerçekten ön camdan içeriye çok ısı alıyor bu corsa d kasalar sanırım en kısa zamanda bende yaptıracağım.
Tavsiye olarakta eğer yazılım yok ise güzel bir yazılım ile en azından tatminkar seviyeye geliyor :) Yakıt olarak gerçekten çok iyiler şehiriçi 5 litre ile gezmenin keyfi bi başka :D
Çok çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince yine orijinal parçalarla göze hitap ettirmeye çalıştım işte :)
Hahahahahaha ayna değil de far aklımda, dediğim gibi sıfırı fazla pahalı ikinci el kovalıyorum bakalım :)
Çok teşekkürler Can :)
Jantlar fotoğrafta öyle evet, gerçekte şimdi senin yazını okuyunca yine baktım bir :D gerçekten çok güzel kontrast oluşturdu ya. Yani zevk meselesi tabi cam tavanda olmayınca en azından, dikkat aşağıya yöneliyor ve göze batmıyor gibi geldi. Bakalım, çizersem eğer gunmetal yaparım :) gri janttan çok sıkıldım özellikle beyaz arabada istemiyorum
Teşekkür ederim kardeşim :)
Çok teşekkürler, evet özellikle active paket düşük km aramıştım ilanlarda o yüzden alım sırasındaki olayı da pek takmadım.
Yazılım konusunda kararsızım ya, çok km yapıyorum şuan bile ortalama şehiriçim 4.5-5 arası değişiyor 17 jantla
Yazılımdan önce uzun yolda 120 km/h sonrası motor sesi için bir yalıtım düşünüyorum da ne yapabilirim bakalım
Zenginler yer içer hesabı dilber öder @Mutu
Her aldığı arabada orjinal binicem deyip oem+ a çeviren Vakko kardeşe buradan çok teşekkürler. not opc ayna :)
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yapılan işler çok güzel olmuş jant orjinal rengi ile daha dolu dolu duruyordu bence.
Siyah jantın kaderi bu malesef canlı gözle sadece güzel duruyor :)
Proje değişikliği var sanırım :) Aracı ilanda gördüm de.
Çok güzel dokunuşlar, araç resmen evrim geçirmiş. Güle güle kullanın, tam tadında olmuş. Şu jantlar Corsa D nin en muhteşem parçası bence. Bir de tavsiye olarak A ve B stünundaki kaplamayı piano black yapabilirsiniz.
OPC ayna pek tavsiye etmiyorum, her ne kadar çok güzel duruyor olsa da kronik olarak çatlıyor aynanın dış kabı ve ayak kısımları. Hatta bir ara sağ ayna otobanda gazlarken yerinden çıktı benim, aklım gitmişti birşey kapıya patladı diye. Allahtan kablo sağlammış da 230la giderken aynayı tutmuştu. Aynanın ayakları da krampon çivisi gibi, kapının ağzına etmişti :)
http://i.imgur.com/G6iEp3s.jpg
Emeğinize sağlık Rabbim kaza bela vermesin. Ön krom panjuru siyah yapmanızı tavsiye ederim.
Kazasız belasız jantlar süper olmuş