Uzun bir süre sonra herkese tekrardan merhaba ,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Zaman geçti, şartlar gelişti. İyi giden olaylarda oldu bir o kadar kötü giden durumlarda. Ama pes etmeden mücadeleye devam. Çok şükür sonunda bende bir M3 sahibi oldum. Az biraz çevremde tanıyan herkes bilir ki benim için M3 ve diğerleri olmuştur her zaman için. Çok uzun zaman önce bu arabanın nasıl bir şey olduğunu abilerimiz sayesinde bilip görmüş ve belki bir gün benimde olur diye de hayalini kurmuştum. Duasını güzel yapmışız sanırım aynı rengini aldım.Umarım herkes bir gün hayallerine kavuşur. Arabaya karşı anlamsız ilgi var. Günden güne F ve G serisinin popüler olduğu bu zamanda yola çıkınca iyi dikkat çekiyor.
Yaklaşık 7 ay önce bu arabayı satın aldım.2002 model bir E46 M3 cabrio. Hiç bilmeyerek çok değerli kombinasyondaki bir arabayı aldığımı bmw bayisine gittiğimde anladım. Araba titanium silver dış rengi , laguna seca iç kombinasyonu ve dark blue tente opsiyonu ile şuan belki de yollardaki tek araba. Sistemde sadece titanium silver ve laguna seca iç kombinli araba sayısının 7 adet olduğunu söylediler ama bunların kaç tanesi manuel şanzıman ve dark blue tenteli bu bilinmiyor. Bende biraz araştırma yaptım bulabildiklerimde smg şanzımanlı, opsiyon olarak çok boş arabalar ve siyah tenteliler. Yetkililer bu kombinasyonda dünyada tek olabileceğini söylediler. Munich'e gittiğimde bu konuyu netleştireceğim.
Arabamda sadece ekstra olarak eventuri carbon air intake kit, orijinal CSL jantlar ve H&R yayları var.Geri kalan herşey orijinal birde ekstra sayılır mı bilmiyorum eski sahipleri orijinal ekranı söküp yeni nesil ekran takıp apple car play uygulaması yapmış. Kullanış bakımından çok iyi ama ekran çerçevesini orijinal ile değiştirmeyi düşünüyorum. Görseli düzeltmek lazım biraz. Geri kalan herşey orijinal. İlk aldığım zaman arabayı biraz daha düşürdüm ama burada yollar taşlı olduğu için sorun yaşadım. Bu yüzden arabayı yükselttim. Zamanla iyileştirme yapmaya çalışacağım. Gelişme oldukça burayı canlı tutarım. Sizleri arabanın görselleri ile baş başa bırakıyorum.
YAS M3 Sahnede!! ;D
![]()