User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: E92 3.20D Luxury

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face E92 3.20D Luxury

Öncelikle merhaba araba alışlarım malesef hep atraksyonlu geçiyor yine öyle bir konu olacak öncelikle satılan bir önceki aracımın konusunu buraya bırakayım ;
    ** http://www.techturkey.com/forum/otom..._dukkani_.html **

Araç 2012 Model e92 3.20D Luxury paket..

e92 sevdam önceki konuları okuyanlar varsa bilir yıllardır devam eder ama ben yıllardır kıyısından köşesinden bir şekilde kaçırır alamam..
    2023 11. ayda aracımı ilana koymam ile daha önce tanışıklığımız olan bir abime hamburger yiyerek merter mc'de sattım..

Sarı sitedeki neredeyse tüm ilanları elek elek ettim , önceliğim recaro ekran ve m sport olması sebebiyle ilanlar azdı ve bütçeye göre araba bulmak zor oldu ilk baktığım araç 2011 lci 3.20d e92 idi aracın direksiyonunda ses olması sebebiyle korktum ve uyguna alacağım aracı malesef alamadım pişmanım

2. baktığımız araba ekransız km olarak da kriterimden 20.000 fazla 270K'da idi ancak arkadaş ağır bakım faturası sununca bu hususu görmezden geldim, ama oda acımasız bir oe olduğunu kaypak olduğunu son dakika belli ederek aracı beğenince üste 50.000TL daha para istedi vermedik kavgasız gürültüsüz o aracıda eledik..

3. araç hem km hem donanım hem tramer olarak çok uygun bir araçtı neredeyse ağzına kadar çakılı deyimi bu araç için söylenebilir öncelikle tek parça kapı değişen dendi aracı inceledim sürdüm araba güzel..
    iç döşeme yıpranmış biraz şevkat istiyordu ufak tefek.. aracı expertize götürmeden abimiz mesaj attı kardeşim kb kaput değişmişti ben sana söylemeyi unuttum dedi ve resmini attı ufacık bir tıklama sonucu borusan değiştirmiş neyse dedik kaydı küreği var resmi var düzgün yapılmış oldu bize 2 değişen tabi kıllandım bi 5664 mesaj parça sorgusu hopp sol çamurlukta bonustan geldi etti mi 3 değişen.. neyse dedik dursun araba pazarlıkta yapmıyor.. bursa'da 2 arabaya gittim bunu altta anlatacağım.. bursadakiler olmayınca döndük yine buna dedim alıcam en azından 2. sahibi adam expertize gittik yam*nlar'ın ana şubesine onlar zaten ayrı bir film onlarıda anıcam burada.. arabada sağ çamurluk + sol çamurluk yarım parça daha değişen çıktı ettimi bize 4.5 parça adamın gözüne bakıyorum sende olmadımı neden söylemiyorsun diye kem diyor küm diyor allah kahretsin dedik expertiz paramızın sadece 5000'ini alabildik bu araç için 2 haftada bekledim..
    ***Yamanlara gelince sitelerinde 6500TL yazdıkları paketi orada kredi kartı uzattığım için +%20KDV eklediler itiraz ettim kabul etmediler sitelerinde hiç bir ibare yok küçücük dükkanlarında tabela okuyup kdv yazısını görmek zorundaymışım.. 7900TL yi tek seferde çekmek istemediler fatura kesmemek için bende zorla tek çektirip fatura bilgilerimi attım ne yapacaksın esnaf mısın gibi saçma bir soruyla karşı karşıya kaldım.. tabi hem araç olmayınca hem de arkadaşların extra ücret çıkarmasından mütevellit gerginliğim ile pakette ne yapıldı ne edildi göremedim sonradan conta testi ve yol testinin yapılmadığını paramın ona göre iadesini talep ettim ama hak getire kimse oralı bile olmadı.. tavsiyedir gitmeyin göndermeyin ... ****

4 ve 5. araç Bursa'daki araçlar ilk araç değişensiz dendi ama keşke değişeni olsaydı o kadar yol gittim otobüsle, arkadaşlar kötü niyetli değil aslında soğuk marşı beraber yaptık araba bir dumanla başladı bi 3-4 dakika kesilmedi de sağolsun birazda içini inceleyip yalandan sürüp vedalaştık rakam dahi teklif etmedim kozmetik olarak bitikti ancak dumanı görünce cesaret edemedim..

5. araç 2011 model lci yine iş karşılığı alınmış ilan açıklaması resim zaten berbat durumdaydı ama gitmişken bakayım dedim içlerinden en düzgün araba o çıktı ama abimiz tek parça boya var diyor , expere sokalım harici çıkarsa masraf diyorum yanaşmıyor 1-2 haftada bu arabayı gel zaman git zaman expertize sokmaya çalıştık ama nafile abim kendi bakıyor expere gerek yok diyor falan falan birde arabanın orjinalden Luxury olduğunu sonradan doldurulduğunu öğrendim, arka perde var tuşunu koymayı unutmuşlar, bardaklık var , ekranlı göğüsü bardaklıksız takmışlar, hafızalı elektrikli düz koltuk var, elektrikli koltuk takmışlar gibi gibi.. o arabayıda eledik..

6. Araba ankaradan abimiz bir telefonla gidip expertize soktu kaput sök tak çıkınca onuda almaktan vazgeçtim sağolsun ikiletmedi expertiz paramı ödedi..

7. Araba değişensiz dendi tramer sorguladık yine değişen çıktı 45 denilen tramer 48 çıktı birinin içerisine parça atıp detay isteyince 80.000TL kayıt geliyor açıklamayıda düzeltmedi eledik..

8. araba orj m sport deniyor bakıyorum şaseden alakası yok arkadaş ikna olamadı.. 255K km diyor güncel km 265 in üzerinde abi kullanıyoruz diyor nasıl bir kullanımsa 10-20 gün içinde.. tramer 27 diyor 38 çıkıyor..

9. Araba çok bilindik lemans blue arabada sel hasarı çıkıyor onu söylemiyor..

listede baya bir araba var ama konuyu çok dağıtmak istemiyorum velhasıl kelam 12. ay 2024 de 1000DK paketim sıfırlandı 4-5 gün ek paket yaptım.. 5664'e aylık mesaj atma limitim doldu falan falan

En son aldığımız araca gelirsek bütçemin çok üzerinde bir araçtı.. Kayseri develi ilçesinde olması arabaya bakmamam için bir sebepti aslında memlekette Kayseri olunca yılbaşı tatilinde gittim hem bi ufak snowboard yaptım sonrasında gidip araca baktık arabayı görünce almadan gelmek istemedim başladık pazarlığa..
    Arkadaş maden mühendisiymiş iş gereği gelmiş bla bla.. arabayı o kadar düzgün görünce bi ufak Kayseri pazarlığı yaparak belirlediğim bütçemi aşan max rakamında üstüne çıkarak aracı aldım..

Kağıt üzerinde 7. sahibi biziz ancak kullanıcı bazlı 5. sahibiyiz ilk sahibi Muğla'dan bir yat kaptanı daha sonra Ankara'ya satılıyor araç hep bilindik kişiler arasında el değişiyor ve sonrasında nasip bize..

Araca yapılan tüm işlemler Ankara Checkpoint faturalı aklımda bu sebeple hiç bir soru işareti kalmadı.. sadece yarım parça sol arka çamurlukta boya mevcut..
    Önceki tüm expertiz raporları ve borusan kayıtlarıda dahil olmak üzere aldığım arkadaş sağolsun klasör şeklinde bana teslim etti.
    Araç expertizden çıkamadan akü bitirince bir pazarlığa daha girdik ki ömrü hayatımca ne ben ne de o bu pazarlığı unutabilir çünkü ben son paranın son kuruşuna kadar yükselttim, o düşebileceği son kuruş son paraya kadar düştü derken müdürü çıktı geldi bunun pazarlığı olmaz sen düğün için sattın sana düğün hediyesi sende eşinle gelmişsin hamile sanada çoçuk hediyesi dedi ve o işide öyle bitirdik allah razı olsun..

Araca tekrar gelince 2012 model Luxury paket, Ekran , Elektrikli Recaro , Sunroof ve Hi-Fi ses sistemi mevcut, 229.000KM'de trameri 1500TL gibi önemsiz bir tutar..

Artık resimler..

Aracın orjinalliği bozulmamış bende mümkün mertebe bozmamaya gayret göstereceğim ancak dıştan kaliteli parçalar ile M Body Kit takılacak ve 18" Style 193 Jant ile muhtemelen yine alman malı 4 teker bir coilover ya da Eibach 3.5cm pro kit takılarak araca müdahele etmeyi bitireceğim.. keyifli okumalar..
    e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
    E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoğun araştırmalarınız sonucu bence bulabileceğiniz en teminizi almışsınız : )

kazasız cezasız keyifli sürüşler

ben de bu aralar bir çok e92 favlıyorum bakalım nasip : )
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız.
    Zaman zaman aklından araba almayı geçiren biri olarak okurken ben daraldım, araba almaktan vazgeçtim .
    2013 11 ayda mı satıldı 330 yoksa 2024 11 ayda mı?
    Zira 2024'de de 330 ile uğraşıyordunuz galiba.
    Konu DOHC tarafından (09-01-2025 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoğun araştırmalarınız sonucu bence bulabileceğiniz en teminizi almışsınız : )

kazasız cezasız keyifli sürüşler

ben de bu aralar bir çok e92 favlıyorum bakalım nasip : )
    Valla biraz nasip öyle oldu , teşekkür ederim, bizim ev ahalisinin ezberinde e92 ler
    e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız.
    Zaman zaman aklından araba almayı geçiren biri olarak okurken ben daraldım, araba almaktan vazgeçtim .
    2013 11 ayda mı satıldı 330 yoksa 2024 11 ayda mı?
    Zira 2024'de de 330 ile uğraşıyordunuz galiba.
    Teşekkür ederim, 2024 11. ay olacaktı yanlış olmuş orası , benim bu son baktığım coupe idi eşimde artık almamamız gerektiğini düzgün arabanın olmadığını olanların ise bütçemizi aşırı aştığını söylüyordu ama nasip son baktığımız araç oldu.

ahmetakbayir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabrına hayran kaldım 3. arabadan sonra bırakır pes ederdim
    90's

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetakbayir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabrına hayran kaldım 3. arabadan sonra bırakır pes ederdim
    Evlilikten sonra sabır eşiğim artmış onu fark ettim
    Konu Oguzhan.Ozturk tarafından (09-01-2025 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle sabrınız için tebrik ediyorum ama beklediğinize değmiş. Kemik gibi araba güle güle kullanın.
    2011 öncesinin ön farlarını daha çok seven bir tek ben miyim acaba

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun süreç uzun olmuş ama güzel tamamlanmış. E92 almayı hep çok istediğim ancak korktuğum bir araç olarak aklımda kalacak hep
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı duyguları paylaştığım, E90 alırken benzer kaderi paylaştığım gardaşım, filmin sonunda muradına ermene çok sevindim

Bende 7.arabadan sonra salmaya başlamıştım. Artık bulduğum araçlardan önce şasi no istiyor donanımına göre arabayı kontrol ediyor, satıcının tavrına göre ciddi alıcı oluyordum.

Bu kafaya geldikten sonra ilk gittiğim düzgün satıcının arabasını aldım.

Maaşallah arabana güzel günlerde kullan

Ağır bakım yapıldı mı bilmiyorum ama yapılmadıysa çok öteleme lütfen Tam o civarları
    - Bize Her Yer TRABZON

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun maşallah güzel kondisyonda arac almışsınız.
    Benimde hep aklımın bir köşesinde olan bir model e92

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan g. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sabrınız için tebrik ediyorum ama beklediğinize değmiş. Kemik gibi araba güle güle kullanın.
    2011 öncesinin ön farlarını daha çok seven bir tek ben miyim acaba
    Valla bende LCİ öncesi farları çok seviyorum ne yalan söyleyim ama 184 lük motorun zincir değişiminin kolaylığı daha sessizliği ve yakıt ekonomisi + olarak modelin yüksek olması sebebiyle tercih ettim..

Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun süreç uzun olmuş ama güzel tamamlanmış. E92 almayı hep çok istediğim ancak korktuğum bir araç olarak aklımda kalacak hep
    Teşekkür ederim 1.5 aylık kanser bir süreçti.. sahiplerinin çoğunu saygıyla andım ben bu süreçte iyileri tenzih ederim..

Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı duyguları paylaştığım, E90 alırken benzer kaderi paylaştığım gardaşım, filmin sonunda muradına ermene çok sevindim

Bende 7.arabadan sonra salmaya başlamıştım. Artık bulduğum araçlardan önce şasi no istiyor donanımına göre arabayı kontrol ediyor, satıcının tavrına göre ciddi alıcı oluyordum.

Bu kafaya geldikten sonra ilk gittiğim düzgün satıcının arabasını aldım.

Maaşallah arabana güzel günlerde kullan

Ağır bakım yapıldı mı bilmiyorum ama yapılmadıysa çok öteleme lütfen Tam o civarları
    Allah razı olsun cidden insan bıkıyor, decoderden M sport olmadığını doğruluyorum adam beni yalanlıyor falan falan... 165.xxx km de tüm zincirler değişmiş faturaları mevcut o yüzden biraz rahatım teşekkür ederim.

Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun maşallah güzel kondisyonda arac almışsınız.
    Benimde hep aklımın bir köşesinde olan bir model e92
    Teşekkür ederim, e46-92 bu iki model hep aklımda olan araçlardı yıllarca allah nasip etti ikisinede sahip oldum sonunda allah ağız tadıyla binmeyi nasip eder inşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşla beraber güzel bi iç dış yıkama yaptık , demir tozu beklediğimden az çıktı, far camları değişecektim aslında biraz pasta ile tertemiz oldu bu süreçten vazgeçtim, deriler parlamış detaylı temizlik ilacı ile güzelce temizleyip matlaştırdık..

Maslakta özel bir serviste Check-Up yaptırdık ; Ön disk + Balata değişimi , Şanzuman yağ karter filtre ile yağ değişimi + Yağ soğutucu contasından biraz kaçırma yapıyormuş 60.000KM önce değişmiş ancak yine değişimi gelmiş bunları da yaptıkmı şuan için baş ağrısız binmeyi planlıyorum.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Bu ülkedeki şeref yoksunu satıcıları, baktığınız araçlar özelinde bir kez daha anmış oldum. (Sel hasarını söylememek, beğenince üzerine 50bin tl koymak nedir ya)
    Bende E92'mi ekim ayında Ankara'Ya yolcu ettim. Sahibi aynı kondisyonda bakmaya devam ediyor. Keyifli araçtır. Torku olsun, kıçını keyiflice atması olsun, kullanırken çok zevk aldığım bir araçtı. Özellikle uzun yoldaki düşük yakıt tüketimi de yüz güldüren cinstendir, bu tarz bir spor araç için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Bu ülkedeki şeref yoksunu satıcıları, baktığınız araçlar özelinde bir kez daha anmış oldum. (Sel hasarını söylememek, beğenince üzerine 50bin tl koymak nedir ya)
    Bende E92'mi ekim ayında Ankara'Ya yolcu ettim. Sahibi aynı kondisyonda bakmaya devam ediyor. Keyifli araçtır. Torku olsun, kıçını keyiflice atması olsun, kullanırken çok zevk aldığım bir araçtı. Özellikle uzun yoldaki düşük yakıt tüketimi de yüz güldüren cinstendir, bu tarz bir spor araç için.
    Allah razı olsun, çok araba aldım sattım çoğunu expertize sokmadılar öyle bir satıcı oldum hep dediğim harici çıktığında ya tamir ettirip gönderdim ya masrafı fazlasıyla düştüm ama e92 ci tayfa Allahından bulsun beni bıktırdılar , adam 170K km de arabaya b**aran zımbırtısı 'coilover' demeye bin şahit isteyen malzemeyi takmış allahına kitabına kadar basmış dp egr aklıma gelmeyen herşey iptal araba bas bas bağırıyor, kasisten geçemiyoruz tak tuk ediyor , eğer eşimle gitmesem aracı üzerine almayacak olmasam çoğuyla kavga gürültü ile dönerdim, yakıt beni aşırı memmun ediyor inşallah hep böyle olur teşekkürlerden tekrardan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlu olsun öncelikle,yemin ediyorum kısa zaman sonra araba alacağım gerildim açıklamada
    insan bilmez mi yahu sattığı arabaları at sahibine göre kişner,ben olsam ödemem experi mahkemelik olurum yine ödemem iyi sabır varmış tebrik ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun öncelikle,yemin ediyorum kısa zaman sonra araba alacağım gerildim açıklamada
    insan bilmez mi yahu sattığı arabaları at sahibine göre kişner,ben olsam ödemem experi mahkemelik olurum yine ödemem iyi sabır varmış tebrik ederim.
    Bi araçta 3.000₺ expertiz param gitti yamanlar denen firmaya 8K ödedim 5 ini alabildik satıcıdan , diğer araçlarda yol masrafım yediğim içtiğim yanıma kar kaldı..

Hepside köpek gibi biliyor bir ihtimal buraya kadar geldi almadan dönmez dönemez belki 10-20 kırar veririz düşüncesindeler.. herkesin ağzında 10-15 yaşında araba ne bekliyorsun.. istersen 900-1.000.000 bende beklerim vallahi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, okurken ben de daraldım. Olaki ilerde e92 bakarsak ilanları ilk size atarız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _EsaT_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, okurken ben de daraldım. Olaki ilerde e92 bakarsak ilanları ilk size atarız.
    Teşekkür ederim ev ahalisi olarak gergin bir 1.5 ay geçirdik , seve seve bakarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler