User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BMW 5.20İ Special Edition Luxury Line

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BMW 5.20İ Special Edition Luxury Line

Selamlar. Uzunca süren 3,0 TDI Audi A6 Arayışım vardı Hatta burada sizlerle de görüşmüş , fikir alışverişinde bulunmuştuk. Görüştüğün işin ehli olduğunu bildiğim ustalar ısrarla uzak dur, bir çoğu ekmeği yenmiş araçlar, para harcar ve randıman alamayız deyince bmw bakmaya başladım . Bir arkadaşımda düzgün bir N13 F 30 vardı. Motoru şanzıman, yürüyeni vs her şeyi elden geçmiş. Ona niyetlendim. Nasip olmadı. Başka bir arkadaşımla konuşurken (Kendisi Bmw kullanıcısı ) f 30 dan bahsedince Abi onu boşver F10 alalım dedi

Ben Bmw donanımlarına çok uzağım. Hangi pakette ne var bilmem. Ne alalım, hangi pakete bakalım derken Bu aracı paylaştı. Araç basık değil, Koltuk soğutma var ve servis bakımlı. Benim için mükemmel 3lü

Araç Ümraniye'de bi galerideydi. Hemen gidip baktık. Tesadüf ortak tanıdıklar da çıkınca el sıkışıp aldık aracı.

Sağ çamurluk değişen. Kaput lokal boyalı. 185 000 Km de

Kasa düzgün. Ufak tefek gamzeleri var. Değişmesi gerecek irili ufaklı iç dış parçalar mevcut.

Kabaca
    Koltuk Isıtma-Soğutma
    Direksiyon ısıtma.
    Vakumlu kapı
    Elektrikli bağaj
    Harman Kardon Logic 7 ses sistemi
    Gibi özellikleri mevcut

Bir kaç görsel ekleyip Yapılacaklar listemize geçelim.

Araçta ilk gözüme çarpanlar

Şöför koltuğunun boyasında aşınma var.
    Kol dayama derisi kötü durumda.
    Ön cam altı plastik kötü durumda.
    Orta konsoldaki küllük kapağı takılarak çalışıyor.
    Kapı kollarında kronik erime mevcut.
    Cam filmleri kötü.
    Kapılarda Anahtarsız giriş yok. Sonradan eklenebiliyorsa onu yaptırabilirim.

Acilen kış lastiği almam lazım. Tavsiyelerine açığım Araç Üzerinde 245 45 18 lastik var. Orijinal ölçü mü bilmiyorum. Onu netleştirip lastik alacağım.

Detaylı temizliği yapılacak.
    Cam filmleri değişecek.
    Ön cama dıştan kırılma önleyici film uygulaması yapılacak (Aynı zamanda ısı da kesiyor.)
    Komple 300 Micron Folyo kaplama yapılacak.
    Bakım zamanı 2. ayda. Yine servise götürüp bakım yaptıracağım.
    Gizli özellikleri açılacak.
    Yazılım güncellemeleri yapılacak.
    Derilerin tamir , değişim ve boya işlemleri yapılacak.

Bunların hepsi zaten benim işim olduğu için buraya kadar minimum maliyet ilerleyeceğiz

Mekanik bir sorun görünmüyor. Servise gidip aracın geçmişini dökeceğim. Triger değişmiş. Buji bobin değişimlerini kontrol edeceğim.
    Genel bir check up yaptırıp bozuk,bozulmaya yakın parça var mı onları da göreceğiz.

Yazılım yaptırma konusunda kararsızım. Araca biraz alıştıktan sonra yaptırabilirim. Arkadan itişli ilk aracım. Bir süre alışmakta fayda var . Yanlama drift vs seven biri değilim ancak araç güçlenince sıkıntıya düşmemek adına biraz arabaya alışmak lazım diye düşünüyorum.

Özel plaka alacaktım. plaka buldum anlaştık iş ciddiye binince fiyat değişti. Bende vazgeçtim.

Aracı dün öğleden sonra aldım. Passat B7 den geçmeme rağmen bir tık büyük,kaba geldi .Tabi bunda oturma pozisyonun da etkisi var. Alışacağız.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Güle güle,kazasız belasız, iyi günlerde kullanın aracınızı.
    F10 benimde radarımda şu anda..Hatta 5.25D Xdrive bakıyorken, 5.20İ'ye yönlendirdi forumdaşlar.
    Benzinli F10 için çoğu kişi, mutlaka yazılım yapılmalı der, en başta @Dragger
    F10'un en kötü yanı piyasasının inanılmaz karışık olması bence. Hatasız,aynı model,benzer km'lerdeki araçlardan birinin fiyatı 1.8 mio, diğer aracınki ise 2 mio. Ki yüksek fiyatlı olan araçlar, ilanda durmaya ve ne hikmetse fiyat yükseltmeye devam ediyor.

berkaym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güle güle kullan en güzel f10 donanımı bu bence, lastik ölçüleri doğru aynı ebat kışlık alabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız, darısı bizim başımıza .
    Kaç model bu?
    Büyük ekran fabrikasyonsa güzel, sonradan ise touch barda yazı yazınca algılamayabiliyor galiba.
    Koltuklar şık, baldır destekli ama nedense kemer tokalı araba görünce birden olumsuz intiba oluşuyor bende araç geçmişi ile ilgili.
    Okumadan imzalamam.....

mcemrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız cezasız kullanın inşallah.

gerçekten çok güzel duruyor bu kasa. içini de ayrıca sevdim toparladıktan sonraki hali çok daha iyi olacaktır. yazılım olarakta sensör iptalleri olmadan işi bilen ve bu motorlarla tecrübesi olan bir yerde yapılacaksa gidişiyle de çok güzel oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle,kazasız belasız, iyi günlerde kullanın aracınızı.
    F10 benimde radarımda şu anda..Hatta 5.25D Xdrive bakıyorken, 5.20İ'ye yönlendirdi forumdaşlar.
    Benzinli F10 için çoğu kişi, mutlaka yazılım yapılmalı der, en başta @Dragger
    F10'un en kötü yanı piyasasının inanılmaz karışık olması bence. Hatasız,aynı model,benzer km'lerdeki araçlardan birinin fiyatı 1.8 mio, diğer aracınki ise 2 mio. Ki yüksek fiyatlı olan araçlar, ilanda durmaya ve ne hikmetse fiyat yükseltmeye devam ediyor.
    Malesef fiyatlar çok değişik. Ben kendi aracımı 700 e verdim. İlanlara kalsa 770-800 k ediyordu. Ancak o paraya ya satmaz yada 3 5 ay sonra satardı. Satıcı denk gelirse ticaret bitiyor. Bu aldığımda sarı sitedeki en ucuzun 110 lira altına geldi. Oradaki rakamlara satılır mı oda meçhul.

Alıntı berkaym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güle güle kullan en güzel f10 donanımı bu bence, lastik ölçüleri doğru aynı ebat kışlık alabilirsin
    Sağol Berkay. teşekkür ederim. Lastik marka önerisi var mı ?

Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız, darısı bizim başımıza .
    Kaç model bu?
    Büyük ekran fabrikasyonsa güzel, sonradan ise touch barda yazı yazınca algılamayabiliyor galiba.
    Koltuklar şık, baldır destekli ama nedense kemer tokalı araba görünce birden olumsuz intiba oluşuyor bende araç geçmişi ile ilgili.
    teşekkür ederim . İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz. 2015 Model. Ekran orjinal diye biliyorum. Dediğim gibi çok anlamam bmw den. Ekranda kronik siyah leke vardı. Değişimi yapılmış. Araç Full servis bakımlı. İlk işim kemer tokalarını atmak oldu . Artık doğru ellerde

Alıntı mcemrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız cezasız kullanın inşallah.

gerçekten çok güzel duruyor bu kasa. içini de ayrıca sevdim toparladıktan sonraki hali çok daha iyi olacaktır. yazılım olarakta sensör iptalleri olmadan işi bilen ve bu motorlarla tecrübesi olan bir yerde yapılacaksa gidişiyle de çok güzel oluyor
    Teşekkür ederim. Bugün başladım arabaya. Camları kireçli ve çizikti. Onları hallettim. Şimdi içinin temizliğini yapacağım. Deri işlerini ilerleyen günlerde yaparım.

Yazılımı 2CR Ümit e yaptırırım. Kışı çıkartalım. Yaza girerken hızlandırırız biraz.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun a6 yerine çok daha iyi bir alternatif olmuş bence. İçi de gayet güzel duruyor. Kazasız belasız.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel duruyor maşallah, donanım şahane.

İlk işin yazılım yaptırmak olsun, arabaya aşık olursun
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkaym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 diyorum
    Maşallah, gerçekten f10' a binilebilecek en güzel kombin.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel kombinasyon. Güle güle kullanın.

Ben de g30 lci için yazılım yaptırmak istiyorum. Hiç araştırma yaptınız mı? Sorun yaşatmayacak bir firma önerebilir misiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2Cr de yaptıracağım. Kendiniz araştırıp aklınıza yatan bir yere gidebilirsiniz. Zaten işini düzgün yapan kişiler belli.

G30 lara genelde RSA yapıyor. Yanlış bilmiyor isem beyindeki kilidi açıyorlar. Onun içinden yurt dışından birisi geliyor. O sebeple belirli günler yapılıyor. ( yanlış eksik bilgi olabilir. Kendiniz teyit edin )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel duruyor maşallah, donanım şahane.

İlk işin yazılım yaptırmak olsun, arabaya aşık olursun
    1-2 ay kullanıp yaptıracağım. Biraz alışmak istiyorum araca. Birde mekanik bir sıkıntısı var mı yok mu görmüş olurum.

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayram hayırlısı olsun. Donanım şahane, keyless entry sonradan yapılıyor. 4 dış kapı kolu değişmesi gerekecek. ama yapılıyor. güle güle kullan. direksiyon biraz sert gelecek manevralarda konfor koltukların konforu zaten tartışılmaz. çok güzelmiş gerçekten hayırlısı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayram hayırlısı olsun. Donanım şahane, keyless entry sonradan yapılıyor. 4 dış kapı kolu değişmesi gerekecek. ama yapılıyor. güle güle kullan. direksiyon biraz sert gelecek manevralarda konfor koltukların konforu zaten tartışılmaz. çok güzelmiş gerçekten hayırlısı olsun
    Evet direksiyon biraz sert gibi. Ben lastiklerin genişliğine yordum. Yolda iz varsa hafiften bir geziyor izlerde.

4 adet Continental Wintercontact Ts 870 P Kışlık lastik aldım. Yaz içinde Michelin Pilot sport 4 S alacağım

Küllük ayağı kırıktı ,Onu sipariş ettim. Geldi montajını yapacağım. Bir yanda folyo kaplamaya devam ediyorum Kısmetse bu aksam folyo işimiz bitecek. Yarın da küllük ve el freni tuşunu değiştireceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet direksiyon biraz sert gibi. Ben lastiklerin genişliğine yordum. Yolda iz varsa hafiften bir geziyor izlerde.

4 adet Continental Wintercontact Ts 870 P Kışlık lastik aldım. Yaz içinde Michelin Pilot sport 4 S alacağım

Küllük ayağı kırıktı ,Onu sipariş ettim. Geldi montajını yapacağım. Bir yanda folyo kaplamaya devam ediyorum Kısmetse bu aksam folyo işimiz bitecek. Yarın da küllük ve el freni tuşunu değiştireceğim.
    aynen gördüm hikayelerden. güle güle kullan valla zımba gibi alet maşallah. bunun keyfine alışan zor bırakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen gördüm hikayelerden. güle güle kullan valla zımba gibi alet maşallah. bunun keyfine alışan zor bırakıyor
    A6 Bakarken de kafamdaki soru '' Bundan sonra neye bineceğiz?'' di Şimdide düşünüyorum. Bundan sonra ne alırız diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A6 Bakarken de kafamdaki soru '' Bundan sonra neye bineceğiz?'' di Şimdide düşünüyorum. Bundan sonra ne alırız diye.
    w213 e kasa, w222 S kasa aşağısı kesmez.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun hocam, bizde de F30 var kapı kolları kronik, işi bilen bir döşemeci birebir aynı renkte yapabiliyor, biz öyle yaptırdık memnun kaldık

Onun dışında şanzımanı muhakkak kontrol ettirin, bunlar ZF şanzıman diye geçiyor, bunun uzmanı da Sultanbeyli de ZF Otomativ oraya muhakkak gidin her şeyine bakıyorlar..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun hocam, bizde de F30 var kapı kolları kronik, işi bilen bir döşemeci birebir aynı renkte yapabiliyor, biz öyle yaptırdık memnun kaldık

Onun dışında şanzımanı muhakkak kontrol ettirin, bunlar ZF şanzıman diye geçiyor, bunun uzmanı da Sultanbeyli de ZF Otomativ oraya muhakkak gidin her şeyine bakıyorlar..
    Kapı kollarını alıp değişeceğim. Bu aracın cam altı , kaput içi çağ sol plastiği, kapı kolu, torpido kabarması, ön böbrek krom silinmesi gibi kronikleri var. Garanti kapsamında değişenler olmuş. Oradan bi yürüyüp şansımı deneyeceğim. Torpidoyu halletseler yeter. Gerisi çok problem değil. Basit çözülebilir şeyler.

Bahsettiğiniz yeri biliyorum. Gidip bi bakım yaptırmak lazım.

w213 e kasa, w222 S kasa aşağısı kesmez.
    Bakalım Hele bi bunu kullanalım da neler olur göreceğiz .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler