Merhaba coiller sanıyorum jomblue marka 1 hafta 10 gun sonra goruslerinizi almak isterim bende e92 kullanıyorum yaylardan hiç memnun değilim bu yuzden fikrinize ihtyacım var. Arabanızında masallahı var cok guzel duruyor kazasız belasız.
Printable View
Merhaba coiller sanıyorum jomblue marka 1 hafta 10 gun sonra goruslerinizi almak isterim bende e92 kullanıyorum yaylardan hiç memnun değilim bu yuzden fikrinize ihtyacım var. Arabanızında masallahı var cok guzel duruyor kazasız belasız.
Merhaba evet jomblue marka , e46 aracımda da kullanmıştım ondada memmundum, ayarlarını güzel yapınca tadında sertlik ve çok güzel bir direksiyon hissiyatı geliyor araca aracınızdaki yaylar ne bilmiyorum ama instagramdan yazarsanız detaylı konuşabiliriz insta:e92.320d
Arabayı yerle bir yapmadığınız için teşekkürler. :D Böyle çok şık olmuş.
Allah esirgesin bu bile 1 tık düşük oldu M Sport'a göre ama sağa sola sürtmediğim için memmun kaldım,
ben b**aran amortisör, he*ef coil vb türevleri takılı dip basık arabalara talip bile olmadım çok mecbur kaldığım arabaya +25K coilover maliyeti + 15K ön takım maliyeti ekleyerek baktım :D
Şu markaya gerçekten şıklık olarak krom panjurlar yakışıyor ya. Siyah panjur modası ne zaman çıktı nasıl yakıştırıldı anlamıyorum. Araç orjinal jant ve krom panjurla çok güzel toparlamış kendini. Elinize sağlık. Bu arada fotoğraf çektiğiniz opet gülhane caddesinde bulunan opet mi? Subayevlerinde oturuyorum, bir ara buluşmak konuşmak genel masraflar hakkında konuşmak isterim. Selametle.
Konuya bakınca hemen daldım baktım aynısı çıktı karşıma acayip canım çekti beyaz bi e92 :D
Just a moment...
maşallah kankam süreçleri birlikte geçirdik hedefimizden hiç şaşmadık çok şükür en güzeli nasip oldu kazasız belasız inşallah
Araç ile 11.08.2025 tarihinde yollarımızı ayırdık, alan arkadaş kıymetli birisi değerini bilecek inşallah satmadan önce hybrid turbo, sıfır enjektör , orj sıfır akışmetre, emme manifold flap iptali ve intercooler tamiri yaptırdım..
Şuan 40.Th Edition F30 bakıyorum, çoçuk hızla büyüyor 4 kapı araç biraz şartlandı :''/