User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 13' VW Beetle 1.4 TSI

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CabrioMan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyledim, sızıntı olduğu için değiştirdik, bir de yağınıza hafif benzin karıştırmıştı yağınız filtreniz ile birlikte değiştirdik dediler. Bu yüzden iade almadılar. Sadece minik bir serzenişte bulunduğum için kendilerine daha sonra ki götürüp arıza çözümünde işçilik, ekspertiz vs. almadılar sadece parçayı ödedim.
    Ayak bacak yaptılar yani. Dünyanın parasıdır o yüksek basınç pompası. Hatalı arıza tespiti gene kullanıcıya yüklediler yani. Neyse sorun çözülmüş en azından.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayak bacak yaptılar yani. Dünyanın parasıdır o yüksek basınç pompası. Hatalı arıza tespiti gene kullanıcıya yüklediler yani. Neyse sorun çözülmüş en azından.
    16 küsür bin pompa, ıvırı zıvırı yağı filtresi eksperi 26.000 ödedim... 32 küsürdü ama araba alındığından beri sürekli yetkili servise gittiği için lütuf edip indirim yaptılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim sorunun çözülmesine sevindim. Evet combo başkadır eleştirilemez söz konusu dahi olamaz 😂
    Arızaya gelirsek yüksek basınç pompasını hiç takma kafaya tsi da bozulma yapıyor genelde benzin kaçırıyor veya ses yapmaya başlıyor. Kısacası değiştiğin iyi olmuş biraz pahalı ama olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun kardeşim, arızayıda çözmüşsün,mercek farla noktalanır diyorum
    Linea 1.6Mjet

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CabrioMan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 küsür bin pompa, ıvırı zıvırı yağı filtresi eksperi 26.000 ödedim... 32 küsürdü ama araba alındığından beri sürekli yetkili servise gittiği için lütuf edip indirim yaptılar...
    Bari eski arızasız olan pompayı geri alsaydın, yedek dursaydı. Ya da 2. el olarak satardın 26 nın bir kısmını kurtarırdın.

Geçmiş olsun.

CabrioMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bari eski arızasız olan pompayı geri alsaydın, yedek dursaydı. Ya da 2. el olarak satardın 26 nın bir kısmını kurtarırdın.

Geçmiş olsun.
    Pompa kaçırıyormuş abi, yağa biraz benzin geçişi olmuş vs. o yüzden sökme taraftarı değillerdi.
    .
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler