osman güzel çekimler ama araba sola baya yatık duruo neden die düşünmeye başladım
Printable View
osman güzel çekimler ama araba sola baya yatık duruo neden die düşünmeye başladım
Çok sağolunn manken gercek yaw:D türk
Araba coğu azcık oldugu gıbı biraz yatık ama bizim aracda tesisatdan dolayıo arkası baya yerde oldugu ıcın bellı oluyor
Araç DB aracı olmadıgı ıcın olcme gereksinimde bulunmadık
ya osman kaç zamandır sölicem bi türlü denk gelemedik :)
arabaya yapılması gereken güzel bir coilover sistemi ile arkayı kaldırıp ön tarafı biraz indirmek , bunun yanında arka tampondaki difüzör kısmını siyaha boyamak ve egzosu daha düzgün bi açıyla monte ettirmek , düzgün bir koltukla gerçekten çok daha güzel bir araç olacaktır.
şimdide amacına uygun ve başarılı bir araç ama neden mükemmel olmasın ? ellerinize sağlık
Müzik dergisi çekimleri olduğu için arabayı hep arkadan çekmişler. Dolayısı ile mizik sistemi ve arka tampon güzel... Eğer önü 99 tampon olan bir civic vardı, o ise gerçekten şık bir araba. :icon_tup:
harika maş diyelim içim eridi ama:)
http://img217.imageshack.us/img217/6436/ul1874dv2.jpg
Bu resmi şavaş abi değil ama LOW-Rider Özgr abi cekmıstı elıne saglık abi
yorumlar için cok tşkler
amin amin
Tek kel?meyle mükemmel...!!!
Maşallah Osman. Manken ile beraber hiç önden fotosu yokmu yaw :)
Bu aracı nette dergi resimlerini gördükten sonra farkına varmadan tabanvay olarak şirinevlerde bir yere gidiyordum ara sokakta yanımda bi civic bi baktım bu araç :)
Gerçekten harika,Maşaallah kazasız belasız
Gümbür gümbür :D
maşallah efsane yolunda emin adımlarla gidiyor:)
Valaha bu mankenle yokda fuardan cok war:D
Sanırım cumartesi günü diyorsun bizim showroom un önünde duruyorrrduu Saolasınn yorumun ıcın
:)
Çok Tşk ederimmm :)