User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
43 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bmw F10 535D Xdrive

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Lightbulb Bmw F10 535D Xdrive

Herkese selamlar,
    Ehliyeti almadan önce W115 200 ve W124 200E (Gri) kasa Mercedes'lerin içerisinde büyüyüp, ehliyet sonrasında da W124 kasa'yı senelerce zevkle kullanınca; hatırı sayılır bir Mercedes fanatiği olmuştum haliyle. 7 yıl boyunca bakım/ağır bakımlar dışında çok şükür bize büyük bir masrafta çıkarmamıştı emektar aracımız. Konforunu,dikiz aynasının üzerinde yer alan ufak güneşliğini,fan’ı çalıştığında çıkardığı homurtusunu ve ahşaplarının kalitesini halen hatırlarım.

W124 sonrasında tek kapı olayını tadımlayabilmek adına, Ford Focus Sport Trend'e (Buz yeşili renk) geçmiş ve egzoz/pipercross hava filtre kiti (sol ön lastiğin önünde konumlanıyordu),eibach yay,el yapımı mercek farlı ve fiber RS ön tampon (Topkapı Sanayi'de Bulgar ustalarımla araca 0'a 0 uyması için bayağı kafa patlatmıştık ) ile keyifle binmiştim.

Kızımın aramıza katılacağını öğrendiğimde; istemeden de olsa bir 4 kapı araç arayışına başlamak durumunda kalmıştım.Aklımda 2005/2006 model C180K Avangarde Mercedes alıp,standart şekilde binmek vardı ancak kafamdaki bütçenin üzerinde yer alınca, rotayı ister istemez başka araçlara çevirmek zorunda kalmıştım. Şirket aracı olduğundan, ağırlıklı haftasonu kullanılacak, yaz döneminde yazlığa keyifle gidebileceğim, yakıtını kafaya takmayacağım marka/model arayışlarına girmiş ve yakın bir arkadaşımın yönlendirmesiyle E39 kasalara yönelmiştim. Tabi kafada düzgün bir M paket bulmak yatıyordu ve birkaç günlük arayışım sonrasında 530İA M paket,2001 model bir E39’la arayışımı sonlandırmıştım.Bu araca orjinal bir style 65 / M5 jantı alarak,shadow chrome’a boyatmış ve üzerine daha da çivi çakmamıştım. Gerçekten de Bmw’ye bakış açımı tümüyle değiştiren, inanılmaz tok kullanım hissiyatı sunan, kaliteli trimlere sahip, 6 silindirin homurtusu eşliğinde hatırı sayılır bir gidişe sahip bir araçtı E39. Ve günümüzde TR’de kondisyon/düşük km olarak ilk 3’e girebilecek aracımı, ev alma durumu sonrasında istemeden de olsa satmıştım.

Ev alma olayından bir süre sonra, kaşıntım tekrar başlayınca tek kapı/direksiz bir araç alma düşüncesi belirmişti kafamda. Arayışlarım esnasında kendimi E92 320D’lere bakarken bulmuş ve ilan dışında bir aracı alarak bu süreci de sonlandırmıştım. Düşük km, M paket bir araç olmasına rağmen istediğim donanımlara sahip değildi. Bu nedenle de aldıktan bir süre sonra Style 225 19 inç orjinal jant,CIC ekran,Combox,Logic 7 donanımlarını ekleyerek tam istediğim kombinasyona getirmiştim aracı. 177bg’lik motoru gidiş anlamında oldukça yeterli, sakin kullanımlarda da oldukça düşük yakıt tüketimi ile yüz güldüren cinstendi E92.İstanbul-Çandarlı yolculuklarımda 5.5lt’lere kadar düşen yakıt tüketimlerim oluyordu.N47’lerdeki zincir konusunda çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım ve şu anki sahibi de sorunsuz şekilde aracı kullanıyor.Benim aldığım dönemde km’si 148K’lardaydı ve daha önce zincirinin değiştiği söyleniyordu ancak belge/fatura yoktu.Genel olarak zincir gerginlik kontrolü ve ilk çalıştırmadaki sesi dinleyerek hareket ettik bendeyken ve şu anda 164K’larda olmasına rağmen sorunsuz şekilde kullanılıyor.Sanırım birkaç ay sonrasında sahibi aracı elden çıkaracak bu arada.

2024 Eylül ayında E92’yi satınca, yaklaşık 1 yıl boyunca hayatıma yine şirket aracı ile devam ettim ancak bizim gibi adamlara bu yeterli olmuyor takdir edersiniz ki. Hal böyle olunca kaşıntı tuttu tabi ve yine ilanlara bakarken buldum kendimi. S350CDI mı? S3 mü? F10 mu? Derken; 520İ’lerin fazla yakması, 520D’lerde kafama göre bir araç bulamamam sonrasında rotamı hiç hesapta yokken 535D Xdrive’a çevirdim.Sakarya’da gördüğüm aracın diri duruşu,birçok parçasının yakın zamanda orjinal parçalarla yenilenmiş olması (Zincir/yağ pompası vs.) beni bu araca yönlendirdi.Aracın başına gidip inceledim,sonrasında Tarcanlar’da kontrollerini yaptırdım ve sadece ön tamponunda boya olan aracımı almış oldum.

Araç 2012 model, fabrika çıkışlı M paket 535D Xdrive. Donanım olarak HUD,7 serisi koltuk,şerit takip vs gibi donanımlara sahip değil ancak bu tarz beklentilerim olmadığından benim açımdan hiç sorun olmadı.

Standart donanımında; Hayalet gösterge,S6WB ekran,Style 351 19inç jant, spoiler,Sunroof,Koltuk ısıtma,Harman Kardon,Arka yan konfor perdeler gibi donanımlara sahip.Aracın orjinal egzoz çıkışlarını çok beğeniyorum.
    İlave olarak araca önceki sahipleri 550far uygulaması yapmış.Görüntüsü güzel ancak ya orjinalini alacağım yada aracın orjinalindeki farına dönüş yapacağım gibi gözüküyor.Kışı geçirdikten sonrada jantların tümünü boyatıyor olacağım.Başka da çivi çakmam zaten araç üzerine.

Bu arada çok mu ihtiyacım vardı,hayır yoktu ancak yinede bu araçta vakum kapılar ve otomatik bagaj olması gerektiğini,hakettiğini düşünmem kaynaklı aldıktan 1 hafta sonra bu donanımları araca eklettim. Autotrunk firması ile işim kaynaklı uzun senelerdir çalışırız,bu nedenle güvendiğim bir yer olması kaynaklı orayı tercih ettim. İşlem sonrasında iyiki yaptırtmışım dedirtti bana.Kumanda ve araç içerisindeki düğmeden de bagaj açılıp,kapanabiliyor duruma geldi.

Yakıt tüketimi olarak Sakarya – İstanbul arası Kuzey Marmara’da sakin kullanımda 6.0lt’yi çok rahat şekilde gördüm.Ki lastik havaları doğru basınçta değilken.
    Gidişat olarakta inanılmaz bir his yaşatıyor araç. Daha önce 530 kullanmıştım ancak bu araç bambaşka bir seviyedeymiş.. 313hp,640Nm tork’a sahip. Comfort modunda bile dip gaz yapıldığında, 1-2 saniyede içindeki şeytani yüzünü ortaya çıkarıyor alet.

Bluetooth üzerinden aracın her türlü gizli özelliklerine dilediğim an ulaşabiliyorum.Uzun dönem Bmw kullanacaksanız, kesinlikle bu tarz bir cihaz ve Bimmercode yada benzer bir üyelik alın derim.Gizli özellik fiyatlarını görünce ne kadar mantıklı bir hareket olduğunu daha iyi anlamış oldum. Yakın dönemde Bimmerlink ile arıza okuma,araç verileri gibi özelliklerini de kullanıyor olacağım.

Plakam, babamın ismi olan Vecdi'den geliyor.

Henüz düzgün fotoğraflarını çekemedim yoğunluk kaynaklı.En kısa süre içerisinde güzel 1-2 karesi olacak inşallah.
    Öncelikle eski araçlarımı da paylaşmış olayım.

Konu Ozan Özer tarafından (01-11-2025 Saat 08:48 ) değiştirilmiştir.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E39 zamanindan beri araclarini takip ediyor ve cok begeniyorum abi. Tercihlerin hep harika kondüsyonda araclardan yana oldu.

Son nokta 535 ise zaten fevkalâdenin fevkinde, tartismaya kapali

Güzel günlerde keyifle kullanman dilegiyle, maasallah
    - Bize Her Yer TRABZON

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun tek banamı oyle geliyor bilmiyorum ama bmw de bi bu jantları çok beğenemiyorum aracı çok gostermiyor gibi geliyor bana onun dışında kusursuz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E39 zamanindan beri araclarini takip ediyor ve cok begeniyorum abi. Tercihlerin hep harika kondüsyonda araclardan yana oldu.

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Daha iyileri sizin olsun inşallah.
    E39 şu anda Antalya'da bir yerlerde. Eğer aynı kondisyon korundu ise TR'de ilk 3'te olacak bir araçtır.
    E92'de benzer şekilde çok iyi kondisyonda. Ankara'da şu anda,sahibi ile halen görüşüyoruz.Bu aralar satma düşüncesi vardı en son konuştuğumuzda.Km'si 165K'larda sanırım.
    Her zaman M paket ve iyi kondisyonda araçlar bulmaya çalıştım ve çok şükür bir şekilde denk geldiler de Tabi bu aracın gidişi ve sakin kullanımdaki yakıt tüketimi gerçekten muazzam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

E39 ve E92'nin iç fotoğraflarını da buldum

anilatasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç tercihini konusu peşine, 5.35'in ilanı kalktı kalkalı konusu ne zaman gelir diyordum Hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla keyifle binmeniz dileğiyle. İlandayken sizin konu vasıtasıyla incelemiştim gerçekten f10 konusunda çok güzel bir noktada araç.
    Bir E39 fanatiği olarak, E39 kullanmış birinin 5.35 F10 için yorumunu çok merak ediyordum sizin yorumlarınız ilaç gibi gelecek Darısı gönlünde böyle bir aslan yatan herkese inşallah.
    Tekrar güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle...
    Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
    BMW 3.16i E30 1990
    BMW F800GS 0K51 2025

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun tek banamı oyle geliyor bilmiyorum ama bmw de bi bu jantları çok beğenemiyorum aracı çok gostermiyor gibi geliyor bana onun dışında kusursuz
    Çok teşekkürler Bu araçta 19 üzerine çıkmam hiçbir dönemde. İçeri ve dışarı dönük tabir edilen jantları ben beğenmiyorum. Farklı ne olabilir diye hiç düşünmedim açıkcası.Tabi günümüzdeki inanılmaz jant fiyatlarının da bunun üzerindeki etkisi büyük. Boyatırken E92'de yaptığım gibi bir tık koyu gri'ye çevirmeyi planlıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı anilatasy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç tercihini konusu peşine, 5.35'in ilanı kalktı kalkalı konusu ne zaman gelir diyordum Hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla keyifle binmeniz dileğiyle. İlandayken sizin konu vasıtasıyla incelemiştim gerçekten f10 konusunda çok güzel bir noktada araç.
    Bir E39 fanatiği olarak, E39 kullanmış birinin 5.35 F10 için yorumunu çok merak ediyordum sizin yorumlarınız ilaç gibi gelecek Darısı gönlünde böyle bir aslan yatan herkese inşallah.
    Tekrar güzel günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle...
    Alma düşüncem ciddiye dönünce ilanı kaldırmıştı arkadaş sağolsun Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Hepimiz istediğimiz araçlara ağız tadıyla binelim inşallah.
    İlanlarda bir bu araç,bir de halen Özön bayisinde satılık olan araçlar gözüme çarpmıştı.Ancak diğer araç bütçe üzerinde kaldığı için elemek durumunda kaldım.
    E39 ile F10'u kıyaslamak için biraz daha süreye ihtiyacım olacak. Ancak anlık görüşüm olarak, E39'daki tok gidişat hissi bu araçta dahi yok bana göre.Nasıl anlatılır bilemiyorum ama E39'da ister yavaş ister hızlı olsun, aracın direksiyonunu tuttuğunuzda size yansıttığı hissiyat çok farklı bana göre.Ki o yıllardaki malzeme kalitesinin çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu demek değildir ki F10 kötü,zevk vermeyen bir araç. Motor ve 4 teker çekiş kaynaklı farklı bir dünyası var. Yavaş ilerlerken dahi aracın çok rahat hareket ettiğini anlayabiliyorsunuz.Bu da size şayet gaza basarsan, 1-2 saniyede farklı bir boyuta ışınlanacağız hissiyatı sağlıyor. Genel olarak F10 kullanan arkadaşlarımın da araçlarından memnun olduğunu söyleyebilirim.Ki bunlar arasında E60 ve E39'dan geçenler hatta G20'den dahi geri dönenler mevcut. E39'da kapıları kapattığınızda, verdiği tokluk hissi F10'da yok mesela bana göre. Ancak trim,malzeme kalitesi konusunda F10'un kaliteli olduğunu düşünüyorum.
    2000cc üzeri bir Bmw kullandıysanız, bu hissiyatı tekrar tadabilmek adına yine benzer hacimlerde bir Bmw ile devam etmelisiniz derim.
    He bu arada, diğer F10'ların (2000motor vs.) süspansiyon konforuna hakim değilim ancak aldığım arkadaşta üzerine basa basa, aracın yürüyen aksamının çok farklı olduğunu söylüyordu.Kasis geçişi yada hafif bozuk yollarda gerçekten minimal seviyede bir konfor kaybı var bana göre de.
    Viraj/yol tutuş anlamında henüz deneyimleme fırsatı bulamadım. Onu da ayrıca yazıyor olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun
    bende e39 ve e90 sahibi olarak konuyu beğendim,e39a ayrı ilgim var tabi iyimiş 530 kaç kmdeydi, siyah içi ahşap klasik paket beğenirim ama m paket ayrı bi hava tabi,

yukarıda sorulmuş,e39 daha hisli ,kibar bi sürüşe sahip f10a göre rüzar sesi de daha az alıyor
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun
    bende e39 ve e90 sahibi olarak konuyu beğendim,e39a ayrı ilgim var tabi iyimiş 530 kaç kmdeydi, siyah içi ahşap klasik paket beğenirim ama m paket ayrı bi hava tabi,

yukarıda sorulmuş,e39 daha hisli ,kibar bi sürüşe sahip f10a göre rüzar sesi de daha az alıyor
    Teşekkür ederim.
    5.30 aldığımda 148K'daydı,2014 yılında almıştım aracı.Şu anda da yüksek ihtimalle 200K'nın altındadır.Aracı 2021 yılında alan arkadaşım, 2022 yılında satmadan 500-600km yapmıştı sadece.

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, F10 M5'e 2 kere yan koltuğa binmiş biri olarak F10 kesinlikle gaza asıldığında uçup kaçıp gitmesi gereken bir araç diye düşünüyorum, bu sebeple motor tercihi çok doğru olmuş.
    e46 '99 3.20i X, e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X
    E46 2003 3.30Cİ X , e92 Coupe 3.20d 2012 X , 2014 F10 5.20i XX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oguzhan.Ozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, F10 M5'e 2 kere yan koltuğa binmiş biri olarak F10 kesinlikle gaza asıldığında uçup kaçıp gitmesi gereken bir araç diye düşünüyorum, bu sebeple motor tercihi çok doğru olmuş.
    Çok teşekkürler. Bu motor ile oldukça keyifli kesinlikle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bmw servis olarak maslakcı mısın ya da nereyi tercih ediyorsun merak ediyorum
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abi bmw servis olarak maslakcı mısın ya da nereyi tercih ediyorsun merak ediyorum
    E39 döneminden beri Maslak'tayım evet. Forma üye Yekta'nın Teknik Bmw'ye giderim.
    Bu araçta son dönemlerinde Sakarya Garage 54 Metin Usta bakımlı. Borusan'dan ayrılma bir usta kendisi. İster bakım ister farklı bir işlem yaptırın, her aracın işlem öncesinde, esnasında ve sonrasında videolarını çekerek sizinle paylaşan biri İŞlem yapacağı tüm parçaları civatasına kadar düzenli şekilde diziyor ve size videolarla anlatarak geri bildirim veriyor. Bu özelliği çok hoşuma gitti mesela. Sakarya çevresindekiler Metin Usta'yı deneyimleyebilir diye düşünüyorum.
    Maslak'ta Abarth Bmw Talha usta'yı da tercih eden birçok tanıdığım var bu arada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E39 döneminden beri Maslak'tayım evet. Forma üye Yekta'nın Teknik Bmw'ye giderim.
    Bu araçta son dönemlerinde Sakarya Garage 54 Metin Usta bakımlı. Borusan'dan ayrılma bir usta kendisi. İster bakım ister farklı bir işlem yaptırın, her aracın işlem öncesinde, esnasında ve sonrasında videolarını çekerek sizinle paylaşan biri İŞlem yapacağı tüm parçaları civatasına kadar düzenli şekilde diziyor ve size videolarla anlatarak geri bildirim veriyor. Bu özelliği çok hoşuma gitti mesela. Sakarya çevresindekiler Metin Usta'yı deneyimleyebilir diye düşünüyorum.
    Maslak'ta Abarth Bmw Talha usta'yı da tercih eden birçok tanıdığım var bu arada.
    Bu zamanda sakaryadaki gibi usta bulmak gerçekten zor, harika bir deneyim.
    Yekta ustanın yerine seneler önce benimde E39 varken gitmiştim, Talha ustada özellikle N47 üzerinde baya tecrübeli diye biliyorum bende diğer bmw forumundan.
    Bende bmw'ye has bir durum olunca özgenç bmw tercih ediyorum, haricinde kuzenimde maslakta mercedes özel servisi rutin basit işlerde ona gidiyorum zıt marka olarak
    Yarın Liqui Moly 4200 toptec yağ ile LM ceratec motor koruma katkısınıda deneyimleyeceğim. Özellikle ceratec ile ilgili deneyimimi paylaşırım yine.
    Forumda wolkanku daha önce N47'de ceratec deneyimlemiş ve olumlu sonuçlar aldığını paylaşmıştı. Ona istinaden bende bir denemek istedim. Arabam 230.000km'de

Konu Birkan61 tarafından (31-10-2025 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutu düzenleme
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yekta ustanın yerine seneler önce benimde E39 varken gitmiştim, Talha ustada özellikle N47 üzerinde baya tecrübeli diye biliyorum bende diğer bmw forumundan.
    Bende bmw'ye has bir durum olunca özgenç bmw tercih ediyorum, haricinde kuzenimde maslakta mercedes özel servisi rutin basit işlerde ona gidiyorum zıt marka olarak
    Yarın Liqui Moly 4200 toptec yağ ile LM ceratec motor koruma katkısınıda deneyimleyeceğim. Özellikle ceratec ile ilgili deneyimimi paylaşırım yine.
    Forumda wolkanku daha önce N47'de ceratec deneyimlemiş ve olumlu sonuçlar aldığını paylaşmıştı. Ona istinaden bende bir denemek istedim. Arabam 230.000km'de
    Volkan tahminimce o deneyimi Deniz'in yerinde yaşamıştır. Den's Workshop Deniz'de bakım yapıyor Bmw'lere..Gereken herşeyi torklar, günümüzde çoğu ustada bulamadığımız bir özellik E92'nin bir bakımını Deniz'le yapmıştık bizde. Yeri Ataşehir'de. İşini severek,kaliteli şekilde yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motor sesi kesinlikle azalıyor, üst devirlerde yağ gibi akıyor deyim yerindeyse..
    5 30 yağda üst devirlerde çığlık atardı motor, 5 40 liquı+ceratec ile fazla bile sessiz oldu n52 Motorda @OzaN 200bin km e39 araçlar için rodaj gibi) 215 binde benim daha deri kokusu duruyor.. milyon deviren vardı geçen ınstada heryer paylaştı..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar hayırlısı olsun, bende zamanında titansilver e39 528 kullanmıştım. bundan yaklaşık 15-16 yıl önce. şu anda f10 530d ile devam ediyoruz, zevklerimiz aynı sayılır. bu arada benim babam ile babanız adaş çıktı bu kadar olur güle güle kullanmanız dileği ile. çok keyfli araçlar gerçekten. ancak comfort koltuğu muhakkak tavsihye ederim, ben recaro da yanal destekler yüzünden rahat edemiyorum, comfort müthiş rahat oluyor. illa eklerseniz muhakkak soğutmalısını tercih edin bende tek eksik o. mumla arıyor insan yaz zamanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar hayırlısı olsun, bende zamanında titansilver e39 528 kullanmıştım. bundan yaklaşık 15-16 yıl önce. şu anda f10 530d ile devam ediyoruz, zevklerimiz aynı sayılır. bu arada benim babam ile babanız adaş çıktı bu kadar olur güle güle kullanmanız dileği ile. çok keyfli araçlar gerçekten. ancak comfort koltuğu muhakkak tavsihye ederim, ben recaro da yanal destekler yüzünden rahat edemiyorum, comfort müthiş rahat oluyor. illa eklerseniz muhakkak soğutmalısını tercih edin bende tek eksik o. mumla arıyor insan yaz zamanı
    Çok teşekkürler. Sizinle de bayağı bir konuşmuştuk alım öncesinde.
    Babalarımızın adlarının aynı çıkması da iyiymiş
    Açıkcası koltuk rahatsızlık vermedi bana. E92'de yanal destekler en açık halinde bile rahatsızlık veriyordu az da olsa ama bu araçta bunu yaşamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler