Leon konusuyla çok ilgilenemiştim, belki burası gider bir şekilde. İçinde bulunduğumuz yılın ilk aylarında garajıma, motoruna rötuş işlemleri yaptırmak isteyen bir arkadaşın araca göz koyması sonucu Leon’la ilansız vedalaştık. Leon bir yanda dururken garaja ek olarak al-sat yapmayı denemiş ve o süreçte iki kez düşük km li 3.16 M Sport F30 alıp satmıştım. Oradan tadı damağımda kalmıştı.
Bu ikisi ağzıma bal çalan arkadaşlar idi,
Beyaz 94 binde 2014 modeldi. Çenem düşük, ben anlatmayı yazmayı seviyorum da. Umarım sizde okumayı seviyorsunuzdur.
Neyse …
Bu da 54 binde 2013 model ikisi de orj m sport idi. Bluetoothlu standart multimedyaları dışında hiç bir özellikleri yoktu. Katlanır ayna bile
Tabi Leon gittikten sonra tadı dimağımda kalan F30’a bu sefer uzun soluklu olacak şekilde dönüş vakti gelmişti. Kendime ait binici olarak aldığım tüm araçlara en az 5 yıl bindim. Kısmetse bu da en az o kadar sürer. i20 - Leon - 3.18 bir de mondeo var da o ayrı hikaye belki bir gün onu da anlatırım. O da duruyor, 3. Yılını doldurmak üzere
Artık günbatımı rengi f30’a gel, ne boş yaptın ! Diyorsunuz, demeyin.
Leon’u vereceğim kesinleştikten sonra tabii ki arayışlar başladı, hatasız boyasız sadece 3.16 lara param yetiyor ancak artık gönlüm donanımlı en azından katlanır aynası olan, bir f30 istiyor. E arıyorum bulamıyorum tabi. Daha önceki tanışıklıklarım vasıtası ile Edirne’de bi 3.16 m sport f30’un 3. Sahibinden ful çorlu borusan bakımlı sağ arka çamurlukta göçük düzeltme katlanır ayna vs var haberini aldım, aradım pazarlığı yaptık arabayı gidip görücez, ki daha önce gördüm ben arabayı bi önceki sahibinde yılan gibiydi, ama siyah içime sinmiyor bir türlü. Neyse Edirne’den bir arkadaşı yönlendirdim, tamponları boyatmış şu an ki sahibi (kadın) boyatmasına boyatsında tırnakşar tam oturtulmamış. Bende bu tarz şeylere kılım, yapılabilecek şeyler evet ama nasip olmayacak ha gönlüm geçti arabadan. Ben bakınmaya devam, 318 lere hiç bakmıyorum sıkıntılı dendiği için. Şeytan dürttü bi bakayım dedim.
Devamını anlatacağım günlük, şimdilik iyi geceler çok uyku bastı.

Alıntı