Kesene bereket çok güzel bir konu olmuş ama bana tek kusurlu gelen sislerdeki xenon oldu gerisi muhteşem maşallah
Printable View
Kesene bereket çok güzel bir konu olmuş ama bana tek kusurlu gelen sislerdeki xenon oldu gerisi muhteşem maşallah
Kesenize bereket, bolca vakit ne nakit harcatmış :) bi tek kemerlerin temizliği kalmış sanırım onlardan sonra dahada diyecek birsey yok. Kazasız belasız masallah.
Çok teşekkür ederim.
Renk için satın aldım abi. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Çook teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.
Sadece bmw olarak yorumlamamak lazım apaçinin bindiği Bmw,Mercedes,Volkswagen lerde maalesef aynı :) Jant ve fiberci tayfa nesli tükenmedikçe bitmeyecek :)
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim abi.
Çok teşekkür ederim :) Başladığımda kendime engel olamıyorum :)
Sadece jant olsa plastik ile metalin rengini birbirine fabrikadan daha iyi tutturan yer. Çalışma prensipleri Bostancı sanayi sitesinin çok üstünde.
Çok teşekkür ederim abi. Led xenonları taktım. Pırlama yapmasın diye kodladım. Sonra hemen söktüm.
Çok teşekkür ederim. N47 sevmeniz beni sevindirdi. Mekan ve kendiniz yapmaz iseniz bu işlemlerin tümü çok büyük proje.
Çok teşekkür ederim abi.
106 konumu gözden kaçırmışsın abi :) Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. 2 gün aracın üzerinde takılı kaldı hocam.
Teşekkür ederim. Kemer detayında harikasınız. İlk sayfada yazdığım gibi hızlı iç temizlik yaptım. İç detaylı temizliğini koltukları sökerek kendim yapacağım.