Maşallah keyifle okudum, emeğinize kesenize bereket mutlu sürüşler.
Maşallah keyifle okudum, emeğinize kesenize bereket mutlu sürüşler.
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Kazasız, belasız maşallah.
Bazı araçlar doğduğu anda güzel, bu da onlardan biri.
Yıpranmışlığı da alın teri ile giderilmiş, çok da güzel olmuş.
Elinize emeğinize sağlık renk efsane gerçekten inanılmaz hoşuma gitti maşallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. Keseniz dolu olsun.
E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan
Masallah elinize saglik
Bu kadar agir islemler ve bakim yapilinca gozum zincir seti ve yag pompasi degisimini aradi ama goremedim umarim oncesinde yapilmistir.Yilanin basi bu 2 parca cunku
Bu yapilan islemlerin cogu o nesil Bmw lerin hastaliklari nerdeyse cogunu bende 1 kerede degil ama zamanla yaptim
Gule gule kullanin cok guzel olmus.
Sabah işe geldim, kahvemi koydum dur şu konuya bakayım dedim kahvemi bitirdim güne güzel bir başlangıç yaptım.
Hakkaten özlediğimiz konularda ellerden kurtarılmış bir arabanın şanslı yolculuğu.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bilmukabele abi. Çok Teşekkür ederim. En büyük şansım bu işlemleri yapabileceğim arkadaşımın dükkanın olması ve 3. n47 motora sahip oluşum.
Teşekkür ederim abi. Babamın bütün arabalarımda emeği olduğu gibi acaba yapılabilir mi cümlesini ortadan kaldıran adam![]()
n47 184 candır....
Çok teşekkür ederim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Çok mutlu etti. Sağolun
Gerçekten öyle abi. Çok teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Serüven bu renk için başladı
Teşekkür ederim abi. Satın alırken zincir sesinin olmayışı ve faturalı zincir değişimini gördükten sonra + külbüratör kapağı değişirken senteye alıp gerçekten değişmiş mi diye detaylı kontrollerim sonrası makineyi yerinden almadım.
Yağ pompası da resimlerde gözünüzden kaçtı sanırım. Soğuk ve sıcak pompanın bar'ına bakmak yeterli.
Bu aracın kroniği motor yağı abi+ yağ kütüğü.
Yorumunuz beni çok mutlu etti. Afiyet olsun abi![]()
Son zamanların en güzel konusu.Maddi , manevi verilen emeğe tebrikler gerçekten.Güle güle keyifle kullanın hocam![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Maşallah,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Aracın rengi muazzam. Eski bir E92 kullanıcısı olarakta, Style 225'lere bayılıyorum.![]()
Bu araçların çoğu sadece aracın dışına önem veren arabacıların elinde ne yazık ki..Yıka,cilala; aracım 10 numara profilleri..
Kesenize bereket olsun.
Valla her şey tam olması gerektiği gibi dedirtti emeğinize zamanınıza kesenize sağlık maşallah..
Umbrella Corporation
Öncelikle maşallah..
İzlerken okurken keyif aldım. Umarım siz de kullanırken keyif alırsınız... otomobil zaten çok şık rengiyle üstüne ilgi de görünce mükemmel olmuş..
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageofficial_ - @mr.golf.r
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)