User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: BMW E93 Cabrio Havanna Metallic

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesene bereket çok güzel bir konu olmuş ama bana tek kusurlu gelen sislerdeki xenon oldu gerisi muhteşem maşallah

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesenize bereket, bolca vakit ne nakit harcatmış bi tek kemerlerin temizliği kalmış sanırım onlardan sonra dahada diyecek birsey yok. Kazasız belasız masallah.

serdaruma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son zamanların en güzel konusu.Maddi , manevi verilen emeğe tebrikler gerçekten.Güle güle keyifle kullanın hocam
    Çok teşekkür ederim.

Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
    Aracın rengi muazzam. Eski bir E92 kullanıcısı olarakta, Style 225'lere bayılıyorum.
    Bu araçların çoğu sadece aracın dışına önem veren arabacıların elinde ne yazık ki..Yıka,cilala; aracım 10 numara profilleri..
    Kesenize bereket olsun.
    Renk için satın aldım abi. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla her şey tam olması gerektiği gibi dedirtti emeğinize zamanınıza kesenize sağlık maşallah..
    Çook teşekkür ederim.

Alıntı GökhanÖzkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle maşallah..
    İzlerken okurken keyif aldım. Umarım siz de kullanırken keyif alırsınız... otomobil zaten çok şık rengiyle üstüne ilgi de görünce mükemmel olmuş..
    Teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.

Alıntı Oguzhan.Ozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, artık bu model BMW'lerde tamamen zengin işi oldu ilanlardaki araçların %70'i yaptığınız masrafı istiyor.

Arabacı tayfa 19 jant takıp + çakma sanayi işi malzemelerle dip basık bedel ödediği için bu araçlar günden güne yok oluyor..
    Sadece bmw olarak yorumlamamak lazım apaçinin bindiği Bmw,Mercedes,Volkswagen lerde maalesef aynı Jant ve fiberci tayfa nesli tükenmedikçe bitmeyecek

Alıntı cosworth43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, emeğinize sağlık. Bu renk ile harika gözüküyor.
    Çok teşekkür ederim.

Alıntı ardicli2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey maşallah. Hem araca hem size.

Yapılanlara sadece şapka çıkartıyorum...
    Çok teşekkür ederim abi.

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük bir keyifle okudum konuyu, çok büyük bir emek maşallah. Oyunda sınırsız para vermişler de arabanın her yerine harcanmış gibi.

Jantları boyayan ustaya da ayrıca helal olsun, rengi çok güzel düşürmüş.
    Çok teşekkür ederim Başladığımda kendime engel olamıyorum
    Sadece jant olsa plastik ile metalin rengini birbirine fabrikadan daha iyi tutturan yer. Çalışma prensipleri Bostancı sanayi sitesinin çok üstünde.

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın ve kesenize bereket

Benim gözümü tırmalayan tek husus led mi xenon mu her neyse sislerde görünce direkt apaçi imajı canlandı, bu kadar kaliteli ve detaylı toparlanmış araç o tip noktalarda da orijinal kalmalı diye düşünüyorum

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
    Çok teşekkür ederim abi. Led xenonları taktım. Pırlama yapmasın diye kodladım. Sonra hemen söktüm.

Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel ve cabrioyu aynı cümlede kullanmak kulağı tırmalasa da e93 ve güzelim n47 olunca diyecek çok bir şey kalmıyor. Yaptığınız dokunuşlar Tr şartlarında insanı çok yoracak şeyler, böyle her detayına inecek insanlardan araba almayı nasip etsin Allah da bize.
    Çok teşekkür ederim. N47 sevmeniz beni sevindirdi. Mekan ve kendiniz yapmaz iseniz bu işlemlerin tümü çok büyük proje.

Alıntı Mert- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be araba sıfır kondüsyonuna geldi resmen
    elinize emeğinize sağlık, kazasız belasız binin
    işin içinde olan biri tabiki nokta dokunuşlar yapıyor
    Çok teşekkür ederim abi.

Alıntı serhadocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır böyle bir konu görmemiştim, tebrikler, güzel günlerde kullanın...
    106 konumu gözden kaçırmışsın abi Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Alıntı emrese Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesene bereket çok güzel bir konu olmuş ama bana tek kusurlu gelen sislerdeki xenon oldu gerisi muhteşem maşallah
    Teşekkür ederim. 2 gün aracın üzerinde takılı kaldı hocam.

Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesenize bereket, bolca vakit ne nakit harcatmış bi tek kemerlerin temizliği kalmış sanırım onlardan sonra dahada diyecek birsey yok. Kazasız belasız masallah.
    Teşekkür ederim. Kemer detayında harikasınız. İlk sayfada yazdığım gibi hızlı iç temizlik yaptım. İç detaylı temizliğini koltukları sökerek kendim yapacağım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler