Kesene bereket çok güzel bir konu olmuş ama bana tek kusurlu gelen sislerdeki xenon oldu gerisi muhteşem maşallah
Kesene bereket çok güzel bir konu olmuş ama bana tek kusurlu gelen sislerdeki xenon oldu gerisi muhteşem maşallah
Kesenize bereket, bolca vakit ne nakit harcatmışbi tek kemerlerin temizliği kalmış sanırım onlardan sonra dahada diyecek birsey yok. Kazasız belasız masallah.
Çok teşekkür ederim.
Renk için satın aldım abi. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Çook teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.
Sadece bmw olarak yorumlamamak lazım apaçinin bindiği Bmw,Mercedes,Volkswagen lerde maalesef aynıJant ve fiberci tayfa nesli tükenmedikçe bitmeyecek
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim abi.
Çok teşekkür ederimBaşladığımda kendime engel olamıyorum
Sadece jant olsa plastik ile metalin rengini birbirine fabrikadan daha iyi tutturan yer. Çalışma prensipleri Bostancı sanayi sitesinin çok üstünde.
Çok teşekkür ederim abi. Led xenonları taktım. Pırlama yapmasın diye kodladım. Sonra hemen söktüm.
Çok teşekkür ederim. N47 sevmeniz beni sevindirdi. Mekan ve kendiniz yapmaz iseniz bu işlemlerin tümü çok büyük proje.
Çok teşekkür ederim abi.
106 konumu gözden kaçırmışsın abiDeğerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. 2 gün aracın üzerinde takılı kaldı hocam.
Teşekkür ederim. Kemer detayında harikasınız. İlk sayfada yazdığım gibi hızlı iç temizlik yaptım. İç detaylı temizliğini koltukları sökerek kendim yapacağım.
Bostancı sanayideki bu iyi boyacı kimmiş yahu biz de bilgilenelim![]()
Çok beğendim , hem kesenize bereket hem de elinize sağlık… Gerçek arabacı işleri.
Tango-1 never dies.
Maşallah, keyifli okudum, elinize sağlık
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Uzun zamandır bu kadar detaylı ve ne yapıldığı bilinen bir konuya denk gelmemiştim.
Ellerine kollarına sağlık, kesene bereket
Çift çıkış egzoz konusunda arkadaşlarıma katılıyorum ama zevk tabiki senin
Bir de sanırım motor N47.
Zamanında N47'imde EGR sorunu yaşadığımda körlemeyi düşünmüştüm. BMW'ye yıllarını vermiş kim varsa (kullanıcı / usta) "iptal ettirtme, yenisini al tak. İptalde pisyon eritme sorunları yaşandığı oldu" demişlerdi.
O kısmı bir araşırmanda fayda var
Emeğinize sağlık.. Oldukça uğraştırmış ama sonuç muazzam.Maşallah kazasız belasız. 325d veya 330d egzoz ve difizorune geçmenizi bende öneririm![]()
20' R 1250 GS Rally
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar
Çok sevindim. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Tek çıkış da denendi fakat hiç yakıştıramadım.
N47 184hp 3. aynı motor kodlu aracım. Hepsinde hem mekanik hem yazılım olarak egr iptalli bindim. N47 de egr açık iken egr radyatörü emmeye su çeker ise ki bir çoğunda damla şeklinde çekiyor zaten.
Kesinlikle iptal edilmeli. Veya egr komple değiştirilmeli. Ancak dizel de aracın hiç önemi olmadan ilk yaptığım işlem egr iptali ve emme manifold temizliğidir
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi çok uğraştırdı.
Kardeşim eline sağlık kesene bereket. Helal olsun, Allah kaza bela vermesin.
sırada birşeyler varmı?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Arabanda, yaptiklarinda harika. Kesene bereket olsun
Konu Birkan61 tarafından (14-12-2025 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir.
- Bize Her Yer TRABZON
Ben de böyle detaylara takılan biri olduğum için hiç eski model bir araba almaya cesaret edemedim, kafayı yerim diye. En büyük handikapım ise bu uğraşları verecek zaman yaratamayacak olmam.
Sizin tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorumKazasız belasız güle güle binin. bir sonraki sahibi çok şanslı olacak.
araç çok güzel olmuş güle güle kullan. Zevk meselesi tabi ama şahsen ben kafa basık gezmem böyle bir güzellikle.
.
laptopun ram yetmedi fotoların yarısını göremedim. jom a kadar olan kısım efsane olmuş. kesene bereket. kazasız belasız kullan
devamını da gördüm. gerçekten çok güzel sonuç olmuş. fiyat algım kaybolmuş az mı çok mu gerçekten bilemiyorum şu piyasada. maşallah son fotolar çok iyi
Konu mcemrek tarafından (14-12-2025 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)