Hiç bir zaman yüzü eskimeyecek tarih sayfalarına müzelik olacak bir araba bu o derece değeri bilinmeli güzel saklanmalı..
Egsoz çıkarmanız iyi olmuş, inanılmaz kafa yapıyor oturtunca..![]()
Hiç bir zaman yüzü eskimeyecek tarih sayfalarına müzelik olacak bir araba bu o derece değeri bilinmeli güzel saklanmalı..
Egsoz çıkarmanız iyi olmuş, inanılmaz kafa yapıyor oturtunca..![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Apöcüm hayırlı uğurlu olsun.. Güzel günlerde kullan
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageofficial_ - @mr.golf.r
Muayene zamanı geldi egzoz pulu ve muayene tarihi alıp tüvturk yolunu tuttuk
[IMG][/IMG]
araç sorunsuz sekilde geçti far ayarı ilk yardım çantası yazmışlar rutin şekilde
aldıgımdan beri aklımı kurcalayan gaz kelebek temizliği rolanti valfi temizliği ayarı tps ayarı ve acaba enjektör ne var üzerinde soru işaretlerini silmek için kolları sıvadım enjektör oringleri bayagı yıranmıştı sıfırladım ID725 enjektör varmış araçta yüz güldürdü
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Araçta kpro v3 beyin var biraz ayarları kurcaladım kontak açınca pompa sabit çalışıyordu o sorunuda hallettim
[IMG][/IMG]
Lastiklerde conti mi pilot sport mu goodyear asy 6 mı derken son karar asymetric 6 da karar verdim çok tavsiye ettiler. Aracın ilerki yıllardaki sahibide çok sert bakarak onayladı durumu![]()
[IMG][/IMG]
Ufak bi ses sistemi ve ince bi yalıtım operasyonu ile devam edecek güncellemeler ekranlı teybi söküp eski seri sony teyple ve alpine veya jbl companent ile devam edecegiz insallah
Hayırlı olsun sorunsuz bitmiş muayenesi
Bişey sorcam o yeni taktığın süper sprint eksoz la mi geçtiniz muayeneden
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Maşallah içi dışı bir çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın gazlayın. Sesinin videosu var mı çok merak ettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)