User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: luigi - 29. durak

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

luigi - 29. durak

1 kac aydır hanıma 3-5km mesafede kreşe getir gotur yapacak araba arayısı ıcerısındeydık
    elektrikli vs derken en son bız normal bır araba alalım dedık ve cooper / 500c ıkılemıne kadar daralttık skalayı.
    bıraz ugras sonucunda 500c ye kandırdım (bır evde 2 thp ıntıhar olur dıye dusunmustum )
    neyse, pıyasada 900 cıvarında otomatık degısensız 10yas ve 100k km altında pek araba olmadıgından, arayıslar cok uzun surmedı
    bu mınt yesılı kucubık kardesı gozumuze kestırıp solugu experde aldık.
    2015 500c lounge +jant ve hayalet
    soylenen dısında bısey cıkmadı(2p boya), kondusyon ıyı dendı, ufak tefek kozmetıklerı goz ardı edıp solugu noterde aldık.

ve ısler bundan sonra karıstı tabı araba konusunda cenabetlıgımle unluyumdur, ama bu kadarını ben de beklemıyordum.
    hem expertız hem kendım yol testı yapmama ragmen, bız daha ısmını koyup kulagına luıgı dedıgımız anda (takrıbı 1km) sanzuman arızası verdı. daha once g.punto tecrubemden duologıc yapar boyle ac kapa gecer dedım ıcımden. olmadı. manuele alınca bıraz ıdare ettı vs ama ı ıh yok. aradım galerıyı . (bundan sonrası tr de beklenmeyecek performansta ılerleyecek) dedım boyle boyle. cekıcı ıle fıat yetkılı servıse cekıldı. galerıcı kesınlıkle sanayıde yaptırmam garantılı olacak sonra bunun vebalıne gıremem dedı ve arabayı aldıgımız gun daha eve gıdemeden servıse teslım ettık.
    oyle adamlar gordum kı, ben dedım arabayı felan calacaklar herhalde ya da orj parcaları degıstırecekler. yok yanı. ınsanın aklına herseyı getırecek cınsten
    neyse 2. gun aradı galerıcı arıza debrıyajdan dolayı ama komple volan vs set halınde degıstırtecegım ?? nasıl yanı dedım, o kadar mı zarar gormus ?. valla oyle dedı ,kapadık tesekkur ederek. ben kafada 1 ayı kapatmıstım ama 1 haftada geldı. volan ve debrıyaj takıp denedıler , bu sefer robot gıdık dedıler. 10 gun de ona bekledık. ve bu cuma bıttı dedıler, total 18 gun sonra. total ıscılık ve ındırımle 270k ... yanı hala ınanamıyorum olanlara

yaklasık 20 gunluk garıp bır ruh halınden sonra, bugun once ufak 1 ıstanbul turu yapıp eve getırdık (problemsız ).
    umarım kısa zamanda baska bırsey cıkmaz hatunun ılk arabası, halıyle bayag down oldu. hemen agır bakım yaptırıp, lastıklerı degıstırecegım.
    perıyodık 23 , agır bakım 37k. fıat servısı cıdden garıp. perıyodık pahalı, agır bakım ucuz geldı bana.
    lastıklerı de 195 55 takmıslar. surtuyor dedıler servıste, ben 200km boyunca ses duymadım ama yıne de %6 fark yuksek bır rakam. 25 yıllı lastıgı atacagız maalesef 45 yanaga gecmek ıcın.

herkese kaza bela cezasız gunler dılerım.

c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s/rcz-r
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s
    cbr250/tricity/x10/duke390/pcx
    meganeII/clioIII/159/gpevo/auris/meg coupe/taigo/500c

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız inşallah
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiat 500 çok güzel... Maşallah. Rakamlar fantastik

Kutay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun kankacım. Bende hanıma 500 alalım istiyorum da. O israrla benim 159 a göz koyuyor ��
    147 İnsta: Kuti.147

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle galericinin heykeli dikilmeli valla, ne diyeyim helal olsun.

Sana da hayırlı olsun gomutanım.
    Instagram: mutusgarage

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google harita sayfalarına, varsa facebook instagram hesaplarında falan olumlu yorumlar bırak abi adamlara helal olsun, abartmış bile arşa çıkarmış çıtayı

Güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip olsun

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenı aracınız hayırlı olsun kazasız belasız, 500 ler cidden ikinci araba olarka epey keyifliler. ancak 3. kişi olmaması lazım arabada bundan mütevellit dün elektriklisini devrettim

bu arada galericye hakkaten helal olsun. böyle adamların isimleri verilerek yorum yapılsa en azından dürüst adamlarda öğrenilir belki tercih sebebi olur.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni araca hayırlı olsun güle güle kulanın. Galericiye ise gerçekten helal olsun bence ismini söyleyin ki hepimiz araç alıp satıp kullanan kişileriz belki alış veriş eden olur.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dürüst esnafa denk gelmişsiniz helal olsun bu zamanda boyle insanların kaldıgını duymak sevindirici
    Bizde de pillisi var 500 2. araba olarak mantıklı küçük sevimli ve bir tarzı var.
    lastikler 16 mi 17 mi? 16 ise benim çöpe doğru atabilrsin c2 ye 195.50 arıyordum 55 de takarım daha iyi olur
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galericiye helal olsun. Tek başına tüm sektörün ortalamasını yükseltmiş. Ama 77bin KM de bir aracın 270bin TL'lik otomatik şanzıman masrafı çıkarması çok tuhaf. O paraya sıfır DSG şanzımanı değişirler sanki.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun 500ler güzel arabalar ama şanssızlık denk gelmiş neyseki satıcısı dürüstmüş. kazasız belasız kullanın inşallah

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her motor ve kasa tipine sahip olduğum arabalardan biri. Cabriosu çok zevklidir. Ivır zıvır parçalarını sürekli aliexpress'ten TR fiyatının yarısına alırdım tabi şimdi o da kapandı. Teyp için aux'a bağlanan BT aparatı ile telefondan müzik dinleme işini halletmiştim. 3.stobun spoileri kronik vernik atar, direksiyon derisi kolay aşınır genelde bu yüzden boya ister. Fakat bunları kendinizde çok kolay yapabilirsiniz. Yok yere para vermeyin boyacılara Parlak nikelaj ayna kapakları takınca arabanın duruşu ciddi değişiyor. Kazasız belasız maşallah.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar
    herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım oncelıkle.
    bu aralar cok yogunum bıraz gec yazıyorum ama ozgurden onay aldım ve galerıyı paylasıyorum musadenızle.

AYDIN MOTORS

Google Haritalar

Google Haritalar

(umarım becerebılmısımdır )

alım*satım farketmez. elınden gelenı yapar.(komutan tavsıye ettı dıyın 3 5 de ordan yardımcı oluruz)
    ıyı nıyet olayını yazmama gerek yok. bana kan bagım olan ınsanların gostermedıgı ıyı nıyetı gosterdı. allah ısını rast getırsın gercekten.

bu arada agır bakım yaptıracagım demıstım.
    haftaıcı yaklasık 10 defa aradım ama ne ıstanbul ne ızmıttekı fıat servıslerı donus yapmadı. oyle doygun davranıyorlar kı, zaten telefonla ulasmak ımkansız, alım-satım dan yonlendırınce bıle telefonunuzu alıp gecıstırıyorlar. ya benım tek ıstegım hem arabaya check up yapalım hem de ıcımız rahat bınelım, sıstemde gozuksun seceresı. yok abı. basaramadım.
    tersanede calıstıgım ıcın ıscı arkadaslar sagolsun cevrelerı zengın. eskıden fıat servısınde calısmıs, orjınal parcalar kullanan ve bu motorla tecrubesı olan bır arkadas bulduk. trıgerı devırdaımı bujı yagı fıltresı ıvır zıvır aklıma gelen herseyı yazdırdım. 22 fıyat verdı. akuyu de ayrı alacagım artık. %71 dıyordu gerek yok, o da sıfırlansın. en son da lastıklerı degıstırıp keyfını cıkartırız allahın ıznıyle.

herkese ıyı gunler dılerım

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayırlısı olsun, talihsizlik için de geçmiş olsun. Uzun zamandır görmediğimiz bir harekette bulunmuş galerici arkadaşımız, helal olsun. Allah işin rast getirsin.
    Herkes almayacak olsa da; galeriye ve satılık araçlara bakıyordur eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün agır bakımı da aradan cıkarttım.
    gecmıste uzun sure fıat yetkılı servısınde calısmıs bır usta ve oglunu tavsıye ettıler calısma arkadaslarım.
    sabah solugu orada alıp ne var ne yok degıselım, bır de gelmısken check up yapalım eksık gedık tamamlayalım dedım.
    sagolsun gun sonunda yetkılı servıste perıyodık bakım fıyatına, herseyını hallettıler.
    bu arada exper arkadası tekrar anıyorum.guzelce.
    aku bıtık demıslerdı. test yaptık oldukca ıyı durumda cıktı. gerı vıtes lambası yanmıyor dedıler, alakası yok. yag kacagı var yazmıslar ,yok. lastıkler surtuyor dedıler, ufacık bır cızık var . durduk yere kac bın tl masrafa sokacaklardı.
    neyse gun sonunda agır bakımda cıkan parcaların orj olması bır nebze de olsun sevındırdı, yerlerıne de orj kullandık. trıger devırdaım bujı yag vs harıcınde alt takım fren hıdrolıkler dıreksıyon felan akla gelebılecek herseye baktırdım. sılecek suyu kapagı vs gıbı ufak tefek seylere de para almadılar.
    artık keyfını cıkarma zamanı (ınsallah )

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi mükemmel araç mükemmel satış. Yetkili servislerin 2. el kısmından alsanız bile böyle yardımcı olmazlar. Galerici arkadaşın sahibinden linki falan varsa paylaşın da biz de gidip alışveriş yapalım rahatına. Güle güle kullanın alet güzel. Şu şanzımana bir türlü ısınamadım.

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galericiye helal olsun. Tek başına tüm sektörün ortalamasını yükseltmiş. Ama 77bin KM de bir aracın 270bin TL'lik otomatik şanzıman masrafı çıkarması çok tuhaf. O paraya sıfır DSG şanzımanı değişirler sanki.
    Şuayib aynı problemi 2008 pandamız vardı onla yaşamıştık. en büyük nedeni yağ degişimi!!! 3 yıl yada belli bir km si var deyişmesi lazım. yakın zamanda eşimin 500 üne 80 bin bakımı yaptırdık, ilk olarak şanzuman kutusu yağı degiştirdiler. nacizane fikrim çok ısınmayla alakalı, çok önemli oldugunu düşünüyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler