1 kac aydır hanıma 3-5km mesafede kreşe getir gotur yapacak araba arayısı ıcerısındeydık
elektrikli vs derken en son bız normal bır araba alalım dedık ve cooper / 500c ıkılemıne kadar daralttık skalayı.
bıraz ugras sonucunda 500c ye kandırdım (bır evde 2 thp ıntıhar olur dıye dusunmustum)
neyse, pıyasada 900 cıvarında otomatık degısensız 10yas ve 100k km altında pek araba olmadıgından, arayıslar cok uzun surmedı
bu mınt yesılı kucubık kardesı gozumuze kestırıp solugu experde aldık.
2015 500c lounge +jant ve hayalet
soylenen dısında bısey cıkmadı(2p boya), kondusyon ıyı dendı, ufak tefek kozmetıklerı goz ardı edıp solugu noterde aldık.
ve ısler bundan sonra karıstı tabıaraba konusunda cenabetlıgımle unluyumdur, ama bu kadarını ben de beklemıyordum.
hem expertız hem kendım yol testı yapmama ragmen, bız daha ısmını koyup kulagına luıgı dedıgımız anda (takrıbı 1km) sanzuman arızası verdı. daha once g.punto tecrubemden duologıc yapar boyle ac kapa gecer dedım ıcımden. olmadı. manuele alınca bıraz ıdare ettı vs ama ı ıh yok. aradım galerıyı . (bundan sonrası tr de beklenmeyecek performansta ılerleyecek) dedım boyle boyle. cekıcı ıle fıat yetkılı servıse cekıldı. galerıcı kesınlıkle sanayıde yaptırmam garantılı olacak sonra bunun vebalıne gıremem dedı ve arabayı aldıgımız gun daha eve gıdemeden servıse teslım ettık.
oyle adamlar gordum kı, ben dedım arabayı felan calacaklar herhaldeya da orj parcaları degıstırecekler. yok yanı. ınsanın aklına herseyı getırecek cınsten
neyse 2. gun aradı galerıcı arıza debrıyajdan dolayı ama komple volan vs set halınde degıstırtecegım ?? nasıl yanı dedım, o kadar mı zarar gormus ?. valla oyle dedı ,kapadık tesekkur ederek. ben kafada 1 ayı kapatmıstım ama 1 haftada geldı. volan ve debrıyaj takıp denedıler , bu sefer robot gıdık dedıler. 10 gun de ona bekledık. ve bu cuma bıttı dedıler, total 18 gun sonra. total ıscılık ve ındırımle 270k ... yanı hala ınanamıyorum olanlara
yaklasık 20 gunluk garıp bır ruh halınden sonra, bugun once ufak 1 ıstanbul turu yapıp eve getırdık (problemsız).
umarım kısa zamanda baska bırsey cıkmazhatunun ılk arabası, halıyle bayag down oldu. hemen agır bakım yaptırıp, lastıklerı degıstırecegım.
perıyodık 23 , agır bakım 37k. fıat servısı cıdden garıp. perıyodık pahalı, agır bakım ucuz geldı bana.
lastıklerı de 195 55 takmıslar. surtuyor dedıler servıste, ben 200km boyunca ses duymadım ama yıne de %6 fark yuksek bır rakam. 25 yıllı lastıgı atacagız maalesef 45 yanaga gecmek ıcın.
herkese kaza bela cezasız gunler dılerım.
![]()

Alıntı