hayırdır ne olduki tb mize
Printable View
hayırdır ne olduki tb mize
yine kırdı galiba
nazara geldık kardesım.. soktuk makıneyı yenıden.. 4. pıston oldukca fazla bı sekılde nedensız etek vurmus malesef.. yarın olculecek gomlegın ovallıgı felan.. bakacagız.. bı takım yenı pıston alacagız sanırım. baska yapacak bırsey yok. korkum gomlekte ıstemesı. oyle olursa zaten yandık resmen.. ınsallah daha buyuk bır sorun cıkmaz... rektefıyecı hatasından kaynaklanan bırsey herhalde. ama bılemıyorum. hersey bıttı aksamı takacagız derken.. cok kotu oldu bu :(
sabır sabır ya sabır
gecmıs olsun selcuk Allah yardımcın olsun yazık bırsuru emek felan ınsanın moralını bozar canın saolsun sıkma canını
sormayın ya. ınanın durum berbat benım ıcın.. hersey ıyı gıdıyor derken.. anlamsızca boyle bı olay olması mahvettı benı.. yanı hıc kullanım hatası yok sorun yok.. bılmıyorum ya.. artık ıyıce bunaldım.. en azından yıne 1 ay surer sımdı bu.. rodajda yalan oldu.. off off...
çok büyük geçmiş olsun
sagolasın... ALLAH korusun makınelerınızı...
hayırlı ve geçmiş olsun kazasız belasız günlerde....
geçmiş olsun selçuk üzüldüm şimdi ya :(
Geçmiş olsun.
geçmi$ olsun gerçekten. o kadar çabaya , yokluktan vaar etmeye rağmen olacak i$ değildi bu .
yazık allah beterınden saklasın...
GEçmiş olsun. üzücü gercekten..
ya gecmis olsun harbiden:( benim aklimda da hep turbo var ama boyle olaylari duyunca istah mistah kalmiyor.
Geçmiş olsun .
Geçmiş olsun, kolay gelsin... Bu rektefiye hatasını sık sık duyuyoruz. Bu işin bir kontrol metodu yok mudur?
selcuk sen getir onu hacı usta her sekilde halleder biliyosun sahine üst kapagıda hacı abi yaptı.. adam aşmış artık kocaeline kdr. motor topluyor...
suan senin ne durumda oldugunu cok iyi bilirim.. CP yarıslarına 131i hazırlarken sabah saat 10 dan ertesi gün sabah 05:30 a kadar ugrastırmıstı.. akla gelmeyecek saçma sapan problemler acıp durdu.. sabaha karşı tam bitti derken yolda ayarları yaparken segman kanalı kırmıstık.. hayatımın en kötü anlarından biridir.. arabacılıkta oluyor böyle şeyler tekrar gecmis olsun...