Maşallah...Kazasız belasız.
Printable View
masallah kayserıde boyle araclar gormek guzel oluyor
maşallah , kazasız belasız
Nedemek abi gel yeter herşekilde bişeyler çeviririz benim projede bitmiş olursa daha iyi olur senin için 1.4 e motorda ne kadar yülenilebiliyo bizde görücez bakalım sende fikir sahibi olursun vtech ciler çok dışlıyo bizi yoksa :D Tekrar yorum için ve eskilerden kalma Çok güzel bir alışveriş ahlakı için teşekkür ederim abi.
Teşekkür ederim kardesim senin maviyi yapmak için uğraştım hep ama olmadı kumarhanenın önünde sen anladın onu :DAlıntı:
hasan abinin arabası bitane ya baksana şuna taş taşş
Alıntı:
Teşekkür ederim Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.
Eyw. Kardesim nickten tanıyamadım ama ibo kıbrıs felan tahmin edebiliyorum tesekkur ederim eğer görürsen o ayıcığı slm söyle benden keli Ankarada bırakıp gitmişin kemirecek kafanı de :DAlıntı:
Hasaaaaaaaaaaaan aracın çok güzel ilk baktım dedim bu bizim hasanın araç resmi kim koymuş die ibo hasandır dedi
Teşekkür ederim Kayseride bu makinaları seviyorlar gerçekten ve en güzeli değerde veriyorlar Apachilerden uzak olmaları onları ayrı bi güzel yapıyor. :)Alıntı:
masallah kayserıde boyle araclar gormek guzel oluyor
Teşekkür ederim cümlemize nasip eder inş.Alıntı:
maşallah , kazasız belasız
Valla konuya proje yüzünden epeydir bakamıyordum herkese teşekkürler yorumlar için inş. daha güzel şeyler bizi bekliyo burda herkesle paylaşıcaz vtech jantlarım olmasada artık sac jantla hayal gücünü zorluycaz :D
Valla konuya proje yüzünden epeydir bakamıyordum herkese teşekkürler yorumlar için inş. daha güzel şeyler bizi bekliyo burda herkesle paylaşıcaz vtech jantlarım olmasada artık sac jantla hayal gücünü zorluycaz :D[/QUOTE]
ALLAH KOLAYLIK VERSİN:D:D:D
Çok hoş gerçekten
kırmızı olsun 2lirada fazla olsun maşallah 10numara
ya kardeşim bu MMpower dan çıkan arabalar nedir böyle yaa :)
tebrik ediyorum sadeliğin ve modifiyenin bukadar uyumu yapılır ;)
tebikler Allah kaza bela vermesin