auhauha.. caddenın gazcısı:)
Printable View
auhauha.. caddenın gazcısı:)
ahau yok lan nerde ben caddede arabayla dolaşmıyorum her ctesi yaya spec :D
Çok yakışıklı olmuş, maşallah:icon_tup:
maşallah cenk rengide çok tatlı arabada çok cici sakın bozma sadeliğini ama biraz daha yere yapıştır kardeşim, ayrıca hızlanmanda hiç fena deil tırsıtm hee:D
bu araba olmuş ya :) maşallah Cenk.
Kanka masallah kazasız belasız :D
herkese cok tesekkürler
burak daha alcaltamıyorum her kasiste cok degerli headersım sürtüyor maalesef yere cok yakın headersım.
ön taraf olmuş la aferim :)
cilal partlat canavar, pembo ahahah :D
2815x2000 fotolarda olmasa goremicez boyadaki benekleri :D
blackberryi kitledi mahvetti:)
imagesack' a koyarken resize diyebiliyorsunuz arkadaşlar.
maşallah
mikisoft da nedir , ezelden unixciyim ben:P
Kanka maşallah harika olmuş allah kaza bela vermesin :)
Maşallah çok hoş olmuş orjinal hali :) Kesinlikle elleme daha görüntüyü derim..En fazla bi parlak siyah tavan dokunuşu güzel olabilir oda denemek lazım sırıtırsa orj is the best :)
eyv hacı colorado pink :D
abi onlar dandik foto makinasının hatası büyütünce yapıyor boyada kusur yok :D
bir daha ki sefere yapıcam bu kadar büyük olacagını düsünmemistim tesekkürler Ozan.
tesekkürler ertek :)
tesekkürler,sonunda orjinale cevirdim eski sahibi kırmızı ve gri kullanmıstı ön tamponda,bende stock hale getirirken krom panjurumu siyah e çevirip app plaka kullandım :)
Dün akşam siteye girdim bi de GÖRÜNTÜ olsun diye çevirmiş önünü sitenin tam girişine doğru gelen giden baksın da nazar değdirsin diye heralde :D
Maşallah brocan :]
Güzel ve Yakışıklı olmuş.
Ama E30 un karşısına koymuşsun arabayı, bütün dikkatler E30 da toplanıyor başka yere koy :D:D:D
maşallah kardeşim maşallah :) plakaları nerede bastırdın benim dediğim kişidemi ?