güzel araç maşallah bmw leri kusuru bu çok nazara geliyor :)
kazasız belasız binmeni dilerim
Printable View
güzel araç maşallah bmw leri kusuru bu çok nazara geliyor :)
kazasız belasız binmeni dilerim
Maşallah çok güzel beyaz beyaz :)
Eyvallah, sagolun arkadaslar :)
maşallah cok güzel aracın var kazasız belaasız
maşallah çok güzelll aracın..
hakan pekerde 1 tanede kırmızı -ci 1 tanede siyah yada lacivert -3xx vardı e36 kasa..her renk her modelden toplamış demekki :D
Onur'un arkadaşısın herhalde kardesim,hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle:) Onur cok seviyordu bunu ve onunla birlikte bizde bayılıyorduk.
dünyadaki temiz ve orjinal sayılı e36 lardan birine sahipsin :)
Evet oyle :) bmwteam'de tanistik iste zamaninda Istanbuldayken sikca gorusuyorduk :) Dunyada neler var valla hocam 12 bin km de M3 ler falan:icon_wack Benim icime sindi araba zevklerimiz ayni genelde Onurla... Bakalim, buraya kadar o yapti, ilerletmeye calisiyoruz hayalimizdeki araba icin :) Onun da emegi goz ardi edilmez;)
Tabiki zevk sahibi oldugun ve iyi baktıgın belli;)Onur'unda gözü arkada kalmamıstır güle güle kullan tekrardan :)
Bide o ilk resimdeki Ahmet degil mi?
Çarpık bacaklarından tanıdım :p Evet benimdi o Sierra :)
Yok Ahmet almadı baskasına verdim. Onlar A3 aldılar sonra :)
Haydaaa hepten audici oldu adamlar :)
maşallah aşık oldum beyaz kelebeğe
satarken haberim olsun
maşallah 10 numara... yanlız bmw böbrekleri beyaz değilde siyaha boyansa daha mı güzel olur ne???
masallah 10 numara
çok güzel çok diri maşallah
kazasız belasız
Maşallah aracına çok güzel :)
Aldığın parçalarda çok zevkli çok hoşuma gitti hayırlısı olsun :)
cok guzel duruo masallah. mal orjınal :)
eline sağlık çok güzel olmuş.
m3 marşpiyer güzel durur gibime geliyor;)
çok güzel maşşallah
allah kazadan beladan nazardan saklasın
maşallah gerçekten çok güzel duruyo:)
Son zamanlarda gördüğüm en şk e36 , kazasız belasız maşallah :)
çok diri duruyor.BMW'nin zaten yüzü bence hala eskimedi, rakibi MERCEDES'in 94 model arabaları sanki dedemden kalmış gibiler (dizaynları) çok şık aracın,bence tek sorun Keskin Tuning jantların jant kapakları... Plakada hala Hakan Peker :D :D :D
Maaşallah,kazasız, belasız...
aracın harika sen USA 'de yaşıosun sanırım bu araç yatıyorsa kaçırmak lazım bunu
diri çok e36 gordum ama bu kadar orjinali mükkemmel tek kelimeyle,
tek eksiği doşeme rengi gerisi harikaa maşallah.....
Mukemmel bir e36 maşallah.Bence motorsport jantlarla daha guzel duruyor birde beyaz sınyal takın derim..Nazar değmesin..
ne zaman 328 stroker yapılıorr :D
hayırlı olsun..Resimlerde Gercekten temiz ve şık duruyor...Güle Güle Bİnersin iinşallah..
perfect ! böbrekler muthis
maşallah nazar deymesin çoook güzel. turuncu sinyal yakışmış. benim gözümde tek eksi yanı ön böbrek rengi beyaz olması.
Yorum yapan herkese cok cok tesekkur ederim. Sagolun...
Su an keskinler yok, M3 jantlari var :) Plakayi degistirmedim boyle bilindi, boyle gitsin diye. Yarin bir gun satmam gerektiginde km'nin orjinal oldugunu ispatlamak cok zahmetli olucak... e bir cok insan da bu plakayla taniyor dogrusu :) Yapicaklarim bitince guzel bir plaka almak da istemiyorum degil tabii:beuj:
USA'de isim 1 seneye kadar bitecek memlekte donus yapiyorum sonra. Kaciracaksan elini cabuk tut :)
Baktim piyasada istedigim gibi M3 yok, o zaman yapiliyor :)
Cok tesekkur ederim. Beyaz beyaz takiliyoruz iste hem eski WCCA araclarinda da beyazdi:p
maşallah tek kelimeyle mükemmel kazasız belasız kullanın.
aslında kazan değişmeden de direk takılabiliyo.. biz de e46 ya taktık kazanı deiştirmeden.. tek kötü yanı hawa düğmeleri doğru çalışmıyo. şöyle anlatıyım manuel klimayı sökmeden önce düğmeyi nerde bırakırsan sadece ordan hawa gelio.. onu deiştiremiyosun.. razıysan buna uğramadan tak derim ben görselliği yeter:icon_tup: