Aracımızda Turbo Bulunmaktadır
![]()
Aracımızda Turbo Bulunmaktadır
![]()
Benim ilk arabamda primeraydı bu kasa o yuzden sempatim var.Jant ofseti sacmasapan olsada güzel bir jant bulmuşsun.Rengide hoş ama tamponlar abartı olmuş..Spoiler yerınede alfaların hafif yuksek spoilerinden takarsan daha uyumlu olur tamponların şişikliğiyle.maşallah.
cooler borularini radyator önünden geciren arkadasi tebrik ediyorum;
trafikte strese girmesi icin birebir..
Experience is what you get when you don't get what you want.
nissan fanatiği ve primera kullanıcısı olaraktan bu şekilde uygulanmış bi turboyu ilk kez görüyorumumarım sorunsuz yürüyordur ne diyelim.. turbo oldugunu belirtmişsiniz fakat lpgli oldugunu belirtmeyi unutmuşsunuz. jant konusunda bijon aralıgından dolayı pek alternatifiniz olmadıgını biliyorum jantlar için yorum yapmıyorum o yüzden. body kitte biraz abartılar var ama öle çokta rahatsız edici derecede değil.. kazasız belasız sürüşler..
ekonomi ve performans bir arada..hmm
güzelhayırlı olsun... ilk defa cooler borularının öyle 1 yerden geçirildiğini görüyorum
eksoz manifoltu dökümmü?bana mı öyle geldi?
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
turbo galiba ihi marka değilmi ?
www.egeturbo.com
Turbo asker
video varmı birde lpg var araçta yürür video varmı
Keske arabadan önce bi kendini tanıtsaydın..Cooler boruları icin arkadaslara fazlasıyla katılıyorum ben de..
Kazasız belasız..
Öncelikle maaşallah diyeyim..
Dikkatimi çekenler yukarıdada söylenenler gibi intercooler borularının radyötör önünden geçmesi ve LPG olmasıGerçekten güzel proje olmuş tebrikler kazasız belasız
![]()
Arkadaşlar Yorumlarınız İçin TŞK
sordugunuz ve merak ettiğiniz yerleri açıklıyorum
janttan başlarsak biz bu jantı bulduğumuza şükür diyoruz çünkü bu arabalar için jant bulmak oldukça zor
tamponlara abartı demişşşiniz ustamız bu araç için sadece ön tamponu özel yaptı geriye kalanlar ise konya da bazı araçlarda mevcut
Intercooler borusu oradan nasıl geçti diyorsanız ustanın işi trafikte hiç mi hiç problem çıkarmıyor sadece uzun yola giderken manifold ısındığı için conta yakıyordu onun önüne de çelik conta takarak geçtik
lpg konusunda ise bir ilk gerçekleştirmeyi amaçladık hem ekonomi hem performans
egsoz manifoldu döküm yaza doğru iskender ustaya yeniden yaptıracağız
turbo garett in ta kendisidir
lpg de yürürmü demeyin hemde öyle bir yürürki 200 hp vtı ları bile ağlatıyor
daha başka sorularınız varsa araca yorum yazabilirsiniz
Vti lamı denediniz, hangi vti ile denediniz merak ettim?
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
maşaallah kardeş güzel olmuş kazasız belasız işçilik konuşmuş
ama bence intercooler rengı grı tonda olsa daha güzel olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)