Kazasız belasız.
Çok şık...
Printable View
Kazasız belasız.
Çok şık...
Maşallah allah kaza bela göstermesin.
fena alet maşallah dielim kazasız belasız vietnam'da havalar nasıl? :D
kazasız belasız uzun ömürler...
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar. allah kimsenin arabasina ve motoruna kaza bela vermesin nazarlardan saklasin
vietnam baya bir sicak bu aralar motor gercekten cok yoruyor. burasi 8 ay yagisli 4 ay kuru geciyor. surekli sicak hic soguk olmuyor yanliz kuru mevsimdede cok sicak oluyor.
maşallah. güle güle kullan.
hayırlı olsun. orda fiyatlar ne durumda acaba
maşallah allah kaza bela vermesin
herzaman suzukiye ayrı bi ilgi duymuşumdur
şu kıriz teğet geçmeseydi güzel olcaktı :D
masallah rengi filan super seçim
kazasız belasız aman dıkkat kardes..
allah kaza bela vermesin tehlikeli alet:icon_tup:
burda motor fiyatlari cok pahali bu motorun vietnama girisi 26.500 $ cunku %110 vergisi var. italyadan giris yapti vietnama. arti ustundeki mod islemleri 3800$ falan tuttu.
ptbll arkadasim bende aslinda daha iyi bir alet almak isterdim ama burda trdeki kadar bolluk yok. mesela suan vietnamda 4 tane hayabusa var. ki burasi 80 milyon nufusa sahip yani. ondan bolluk yok ne bulduysak temiz sukur diyoruz ama tabiki masraflarina goz yunmak zorunda kaliyoruz. malasef vietnama son 2 yildir yuksek CC li aletlere izin veriyorlar. sahsen CBR benim daha cok hosuma gidiyordu ses olarak. ama bu alet te biraz gidiyor bilmiyom senin kullandigin aletler nasildi ama. gidis olarak hayabusa benim hosuma gidiyor.
masallah...makına 09 degıl 08 sanırım...;) kazasız surusler...
yok abicim yanlış anladın :D gsx R 1000 biliyorsun hayabusayı geciyor ;) stockta olsa yapılıda olsa 300+ ne kadar önde biliyorsundur bunuda ben senin motoruna birşey demek istemedim :D yanlış anlama baska alternatiflerde vardır illaki orada gsx r 2k9 alabilirdin mesela ;) ne biliyim yada R1 falan
Ptbll arkadasim yanlis anlamadim sadece burda imkan cok yok onu demek istedim motolar var ama tursu gibiler her yeri surtuk falan.
yeni bir aletide buraya getirmek 1 ay surer evrak islemleri falan trafige cikarmak 2 ayi bulur o yuzden bu ise girmedim acikcasi temiz hayabusa varken onu aldim. ama senle ayni fikire sahibim gsx 1000 r olarak
Bu arada bugun motoru arastirdim 2008 modelmis bilgiyi veren arkadaslara tsk ederim yanlis bilmeyelim motoru 09 da vietnama girdigi icin evraklara oyle yazmislar.
kazasiz belasiz masallah diyelim :) hep cok istemisimdir bir 600rr im yada r6 im olsun ama olmadi allah hayabusa nasib etsin :D