güzel araç ama hiç görmedim kazasız belasız kullan
Printable View
güzel araç ama hiç görmedim kazasız belasız kullan
Allah esirgesin...
saolsın kardeşim dilinize saglık
Yusufcum Per$emße cuma inelim $u otoßana.. :p
kardeş eline sağlık.. bizede anlatırmısın arabada yaptıklaranızı..
olur sen nasıl istersen seni geçmekten zevk alacam nerde olsun yarış :D
stlegal ne ögrenmek istersin arabada derken
kardeşim ben resimleri göremiyorum
abi flash s ler süper arabadır o yılların en iyi arabalarından biridir .senin arabayı düşünemiyom uçuyosundur
Ysf ßughhun Ara$alımda ßækalım Makinelere ßir ßekliyorum Haßerlerini.. :heyoo:
cumartesi kamyon garajında yarışalım avas problemim oldu yine acele etme hüseyinim incitmeden geçecem seni :D :D
Yusuf Hg 106(106gti) Ya Bİr Dİrek Sapladin Ya Harbİden BasmadiĞin Haldemİ O Kadar Fark Yedİ Senden Bunu Merak Ettİm .....
arabam zaten üçüncü viteste ayırıyorum arayı sıfırdan kalktıgımdan patiye cok oturuyor arabama fazla basmadım aramamızda idda olmadıgı için hem lastigim yok silikle kalkarsam daha cok fark olurdu
Kazasiz Belasizz
saol kardeş
maşallah , kazasız belasız sürüşler...
Saol KardeŞİmm Dİlİne Saglik
slm yusuf ne oldu sizin gf ile yarışınız geldik cumartesi garaja ordan da opete yoktunuz sizin yerinize de jandarma geldi:)
geldim bende jandarmaların arkasından geldim otoban kesintisinden geri eve döndüm bir daha gitmicem yah sanaide olur artık
of off yusuf ßu araßa yürüyor mu yaa doktor doktorrrrr...
ysf ölüyorrrrr kalßi duruyorrr :D:D :D
evet cok dogru gitmicem bir daha msn ekle
yannnndannnnnn :p
hüseyin problemi cözdünüzmü
emish sensörü ßosukmu$h :mad:
Öyle Öyle Kalktık ama önemLi değiL c.tesi ye hazır ..
iyi sevindim bişi olmadıgına
Maşallah kazasız belasız
maaşallah allah kaza bela vermesin :)
kanka kazasız belasız cuf la adana yolarında
saol kankam :D
Piston Ghelse CUflarda ghelemedi ghitti :D
in$allah gheLir :heyoo:
saol kardeşim hüseyin bu hafta bitiyor :D
yusuffff maşallah diorum.allah kaza bela vermesin...ole hergorduğunlede kalkma..fiestayla alırım ifadeni ona göre :) nasıl şimdi en son durum...
kıra kıra zirve noktasınıa varacam allah izin verirsen jenjooo tamam sen iki boy önümden kalk hehehehe :D vallaha ben kendi kendime inat ettim bir noktaya varacam allah izin verirse ankara nasıl cengiz sen ordada gazlarsın :D:D:D:D
evet HR ilede 2 boy önden diordun arkadan plakamı görünce direksiyonu yumrukladığın zamanı unutma...hemde yanımda umit varken....ayıp lan ayıppp :) rakibim değilsin :)
jengoo senin araç dizeldi değiştirdin mi yoksa motoruyla oynadığın gibi dışıylada mı oynadın geçen gördüm de yeni yüzdü:)
valla yusuf iyi emek ve para harcıyo arabaya inşallah sorunsuz bir şekilde istediği gibi olurda zevkini doya doya çıkartır.. kardeş bir kalkışında da bizi de co-pilot olarak alırsın artık ;)