Sağolasın babacan nazar boncuğun içinn hemen asayım arabama emin ol burada her daim aktif olmaya çalışacağım işim müsade ettikçe :)
Printable View
Haklsın babacan zamanında akılsızlık ettim yakıtı düşünerek 1,6 tercih ettim şuan 2,0 olsa bana yeterde artar bile bu yüzden modlamayı çok istedim ama çok zor görünüyor şimdilerde ise daha güçlü bir araç arıyorum bakalım satılırsa hayırlısıyla MR2 düşünüyorum yada malinin arabayı alacağım elinden :)
maşallah kazasız belasız
Kazasız Belasız Abi... : ) Darısı bizim başımıza :)
Bulgur olsa iyi düğü veriyolardı :D Ben senin aracı dökük parca sıkıntılı motorda fos bişey zannedip varsın değişsin en azından onun parcası getirdilir adı var sallanır diyordum görünce aman hee dedim...Bi cok kişide inceledi attıgın resimleri değmez genel kanı :D
Olsun be canım bende mekaniğe meraklıyım hem ikimizde mühendis değil miyiz:)
Şu durumda ortak kararla bu işten zarsız döndük bulgurumuzu yemeğe devam :)
Allah herkesin gönlünde yatan motor seslerine sahip olması dileğiyle
Birmukavele hocam imzanızda dahi aracınızın sesi kulaklarıma geldi :)
masallah body veilside gibi olmus kazasiz belasiz:icon_tup:
İnşaatcı olan benim :D
Zonguldak karaelmas mezunuyum,
ARaç çok özel ama arka tamponu maalesef beyenmedim. Daha güzel daha özel bişiler olabilirdi. Allah kaza bela vermesin hayırlı forumlar
levent toyota görme:D:D
maşallah kardeş, kazasız belasız kullanmanı dilerim:)
maşallah kazasız belasız
Maşallah güzel duruyor kırmızı kırmızı yanmış,cilasız cıkmayın ;)
gule gule kullan fiber tamponlar iç dizayn vs begenmedim maalesf:( zevk meselesi tabiki.bendede 2.0 tvis vardı sattım celicada gtfourdan sasmıcaksın =) tekrardan hayrlı olsun.
maaşallah çok güzel...
supra tarzı ön tampon bence çuk oturmuş...
kazasız belasız...
maşallah, kazasız belasız
iç kısım çok göz yoruyor, daha sade olabilirmiş
maşallah bodykit güzel durmuş ama jantlar konusunda daha iyi bi secim yapabilirdin. gulegule kullanın