masallah...
güle güle kullan...
Printable View
masallah...
güle güle kullan...
Masallah Kazasız belasız ınsallah direksiyon'u dısında bana gore kusursuz.
Arkdaşlar , öncellikle hepinize iyi dilekleri ve yorumları için teşekkürler.Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Çekmeköy-Alemdağ'da oturuyorum evet.
Irmscher panjur öteki araçta mevcut,zaman bulup sökebilirsem takacağım :)
Opsiyonel olarak eklenebiliyor sunfroof.Boşunun liste fiyatı 50.490 , Full seçerseniz sanırım 53.küsüre geliyor.
Mercek malesef standart değil. 2200 ytl AFL far.
Araç ikinci el aldım.Evet sanırım gelen ilk veya ikinci opc Türkiyeye :)
Alemdağ,Çamlık Villaları
maşallah kasasız belasız..
masallah ya arac ıc ıscılıgıne bayıldım.
çamlık villaları.. riva yolunda flan mı? bende elysimum parktan.. gerçekten gelip görmek isterim:) hazır yakınızda:D
süper kazasız belasız masallah
Maşallah çok güzel araç, kazasız belasız...
ÖM Atacaktım da sanırım posta kutun dolu :) Şile yolu üzerinde,Ömerli'ye gelmeden göbek var,IStanbul park tabelasından sonra,PO var göbekte,ve jandarma duruyor sürekli...Ordan sola girince evleri görürsün :) Veya sizin evlerden çıktıktan sonra sola dön,yolu takip et,son durak olan Nişantepe Durağına gelince de 250 300 metre aşağıda :)
maşallah valla çok güzel bi makina
Rengine bayıldım kazasız ve modifiyeli günler senminle olsun
Saygılar....
Das ist gut:D
aynen posta kutusu dolmuş:D po nun oralarda yada po dan alemdağa doğru(ara yoldan giderken) sağdaki site değil mi? öyleyse musait ilk olduğun zaman gelirim:D
Hep sevmişimdir mavileri :D Maşallah Allah kaza bela vermesin araç stock sanırım ?
çok güzel araç gerçektende ,,,en güzel opc rengiyle gerçekten 10 numara ,,,kazasız belasız güzel günlerde kullanın ..............
Çok güzel bir araç. Maşallah. Ama nie koltukların ortasını mavi yapmışlar.
çok sıkı araç !!! hayırlı olsun kazasız belasız inşallah