yeni videolar 6.sayfada
Selam arkadaşlar, 99 yılından beri araç sahibi olan biriydim taaki 2009 aracımı satana kadar. Tabii o kadar uzun yıllar araç kullanamaya alışınca vede bu araç kendi çapında gözde olan ve iyi giderli bir araç olunca arabasız kalmak 2 yıl boyunca baya bir içimde bir yara olmuştu vede bilirsiniz arabaya alışınca arabasız kalmak insanın moralini yerle bir ediyor.
Aralarda bu yara iyice canımı acıtmaya başladıgı anlarda sağolsun çevremdeki sevdiğim arkadaşlarımdan dostlarımdan bu konularda çok yardımcı oldular ayrıca hepsıne cok tesekkurler. Özellikle Kamer kardesıme çok teşekkürlerDoğu,engin,dede 'ye de ayrıca teşekkürler.
Neyse Eldeki ımkanlar el verdıgınce araba arıyordum ama malesef ıstedıgım araca bır turlu ulaşamıyordum.2-3 kez araç alma girişimlerim oldu ama çalışmayınca baya zor olduğunu görüp vede maddi olarak bir çok külfet altına girileceğini anlayınca hep vazgeçiyordum. Daha sonra yeni bir işe girip vede üzerinden 3-4 ay geçince artık alma vaktinin geldiğine karar verdiğimiz an ufaktan araştırmalar yaparken Antalya'dan Kadir arkadasımızın CRX'ini bulduk. Sonra ufak çaplı araştırmadan sonra paramı hazırlayıp Antalya'ya gitmeye karar verdik.Sağolsun beni kırmayıp bana eşlik eden EMRAH ve DEDE 'mle beraber aldık yavru ceylanımızı
Aracımızı aldık geldik ve ufak tefek bakımlarından sonra yıne sagolsun arkadaslarımn desteklerıyle headers-ara borular+egzoz+fıltre ıle azda olsa kendi çapında bir giderli araç oldufotografları aşagıda aksamda 3-4 vıdeo paylasayım
sımdılık yavru ceylanımın fotoları
![]()
special thanks for Kamer+Dede+Emrah+Dogu+Kcan.
Bu arada aracın yenı yenı plakası 01 AVN 22 oldugundan AVNİ Dedik![]()
Şimdilik
DC replika Headers
Komple Krom araborular
Buddy Club son susturucu
Simota Süper İnlet Big Tube Filtre
İnşallah devamı gelecekdemiştik geldi
stage 4 exedy balata
pr4+chiplenmiş beyin
spoon 15" 195/50/15 lastıkler
J&R 3.5 spor yaylar
3M Carbon Tavan kaplaması
pasta+polish+cila vs. vs.
Golf VR 6 lip
arka kısım komple sökülüp izolasyon kaplaması yapıldı.
Arka kısımda işe yaramayan arka koltukları vs ne varsa çıkarıldıhafta sonuda yalıtım yapılacak oh mis mis
![]()