tesekkur ederım
Printable View
Mahş kazasız belasız bildiğimiz araç. Alev atışı ve egzoz patlatması en çok hoşuma giden şeyleriydi. 7. foto bana ait zaten :)
Bu arada K 5115 artık avcılarda sanırsam. Ne zaman avcılara çıksam Lara cafenin orda görüyorum. Biraz hırpalanmış duruyor...
Naşallah güzel görünüyor..
tesekkur ederım arkadaslar melih ö sımdı ates atmıyor
Maşallah cok güzel :):)
tesekkur ederım :)
artık ates atan egzozumuz yok :):) aracı sewıorum ama.. melii abinin süprizi warr :D:D
suprız seneye ufuk :)
Maşallah Melih güzel araban var,
dikkatimi çeken headers'ı değişmemişsin hala,imkanın olursa orjinale dön,birde bunun kadranı mil cinsinden olduğu için km.hesabı değil tabi yinede çok az :D
kadır abı ankara geldıgımde ılk sordugun arabaydıı bu mor gsi kımın dıye :) cok fıkır alıs verısı yapmıstık sneınle evet yenı suprızlerım olucak ınsallah daha guzel olcak sımdılık beklmemedeyız benım bır ıngıltereye yapmam gerekıyor yapıcamda yakın bır zamanda bakalım araca neler yapabılıcegımzıı gorucegız :)
gayet hoş valla maşallah, gazlama vıdeolarınıda beklıyoruz..:D
var bır kac tane ara sıra cıkıp denıyoruz gsi olunca yanı eskıden cok cekerdık sımdı gerek duymuyurz tayyarlar cıkınca beım nesıl gerıde kaldı :)
emra sen merak etme ben tutar getırım arabanı sana
:)
Dıştan duruşu güzel bir GSİ.
Renk riojamı ?
cok fena meli abi allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
araban cidden çok güzel ama bir parça varki o on tamponundakı tum karakteri bozmuş bence en azılınden o laguna splitterı cıkar gozume carpan tek sey o harıcınde aracın tartışmasız güzell...