maaşallah siyah olayı bitirmiş, bende ilk kez duyuyorum halı boyama işini tebrikler güzel cıkarmışınız.
Printable View
maaşallah siyah olayı bitirmiş, bende ilk kez duyuyorum halı boyama işini tebrikler güzel cıkarmışınız.
masallah araba super olmus ellerine saglık kumas boyası nasıl yaw sprey anlayamadımm:S
sprey olayi super olmus
ellerinize saglik
bu arada bi kac fotosunu gormemistim tekrardan masallah demek istiyorum kolay gelsin :)
nedir simdi durum bi guncel alalim :)
böyle sprey olarak değil ama döşemecide halımı bende boyatmıştım kumaş boyası ile boyandıktan sonra 10 gün bekledi iyice kurusun diye sonra araca taktık bi 10 günde öyle geçti üzerine paspaslarını koyduğumda ve aracı kullanmaya başladığımda ise sürekli ayak basılan yerlerin boyası çıktı :(
Merhabalar arkadaşlar aracımız şuan herşeyiyle bitmiş durumda yakında son halinin resimlerini ekleyeceğim
Saygılar...
maşallah allah kaza bela vermesin güzel olmuş.
Mesaj yazam herkese çok tekekkür. Spreyin markasını bilmiyorum ama kadınların daha çok rağbet ettiği ağaç boyama, nakış kursu vs.... gibi yerlerde bulunan birşey. Yada en azından onlar nerden bulunabileceğini bilirler. Halk eğitimden de bilgi alınabilir sanırm. Şimdilik bir atma sorunu yaşamadım. ilerde tekrar bilgi veririm.
Güncel olarak blow off u takmak için zaman ayırmaya çalışıyorum biraz surge problemi oldu. Bov la çözülecek ama bir türlü zaman ayıramadım. Resimleride zaman problemi yüzünden çekemedim. Araba sürekli kirli. Yarı güncel sayılabilecek(sinyaller takılmadan önce) çekilmiş resimler var en kısa zamanda onları göndereceğim.
O boya kumaş boyası değildir.
Montana gold diye geçer aslında alman malı ama türkiyede üretiliyor. kokusuda uhu gibi kokar. Montana ise duvar boyasıdır. ama çeşitli parçalarda boyuyabilirsiniz.
boyanın çıkması normaldir çünkü kumaş için uygun bir boya deildir :) Yani yanlış bilgi oluşturmasın
Kumaş boyasını belki presto falan var olabilir incelemedim.
Araç cok guzel kazasız belasız s13 lerin toplanmasını izlemek cok zevkli olarak sunulmuş
nissan bulusması yapalım :D Valla herkesinki toplanıyor darısı basıma benimkide böyle güzel olcak insallah
Çok güzel olmuş maaşallah. Allah kaza bela vermesin...
kazasız belasız,maşallah çok güzel..
fiber işçiliği süper kazasız belasız sürüşler