bende daha güzel buluyorum kt1 leri kapaksız olunca..bir takım daha var olmazsa onları öle yaparız...:D
Printable View
Elinize sağlık. Yıllanmış araçlarında böyle olabileceğini görmek sevindirici
valla satıldı yau..adanaya gitti 3 hafta falan oluyo...
Umut sen bilirsin 9X16 KT4 ün Et değeri kaç mm idi ?
valla değer olarak bilmiyorum ama aşağı yukarı kt1 le aynı olması lazım..ön çamurluğundan taşar ama yine...ama görüntü olarak iyidir..
et15 ;) Kerem abi borbetlerle aynı
Eline emeğine sağlık sonuç mükemmel.
En son bittiği zaman karşısına geçip izlemek kadar zevkli bişey olamaz gerçekten:)
boyadan çıktıktan sonra her taktığımız yeni parça için oturup bi sigara yaktık :D coilover yayları sonuna kadar basınca binemedik ama izlemek çok keyifliydi :D:D
maşaallah kazasız belasız ;)
El emeği gibisi yok : )
senin yaptığın şeyler gerçekten çok güzel oluyor. bravo
diğer projede eskiler kadar iyi olacak eminim:D araç zevkin çok güzel gerçekten
çok teşekkürler arkadaşlar..beğeninizi toplamak güzel...inşallah yeni projelerde daha iyilerine....:cool:
bu gazla dooğğğrruuuuu sahibinden nokta koma :))))))))
severdik rahmetliyi..
müziği açıp yanında az oynamadık :D
fotoğraflar da ayrı güzel :D
yeni alacağın eskinin yanında da kolbastı oynarız artık :P
Emek var gerçekten Maşallah farklı olmuş,
integra'nın vtec motorlularından TR'de warmı acaba merak etttim de b16'lıları ?
Bizim buralarda surunuyor artik bu cihaz;)
cokgüzel o jantlarla bide rwd olcaktı kı ne satılırdı bu araçlar:)
Böyle çaılışmaları görunce içim gidiyo:( bende yapmak istiyorum ama zaman zaman yokkk :( ellerıne saglık kazasız belasız keyfını cıkartın ;););)
Cok emek var tüm otomobillerinde, masallah ;)
Maşallah valla
valla zevkle hem okudum hemde resimlere baktımm konu süper olmuşş
kazasız belasız kullanman dileği ilee
Bence çok başarılı olmuş.Çokta güzel bir görünüm kazanmış tam bir integra yani.
Tebrikler,ayrıca bu işleri insanın kendisi yapmasının zevki ve tadı kesinlikle tartışılmaz.Bunu ben yaptım demek çok ayrıdır;)
gercekten on numara bı surungen cıkmıs ortaya :) kazasız belasız masallah valla, o stopları acarken felan korkmadınızmı ya :D
abi hakkaten stopları nası açtın? bide kt1 leri boyarken alyanları söktünmü,söktüysen nası başardın ben çok uğraşmışım sökememştim zamanında :D ...zevkine hayranım yeni aracını bekliyorum merakla
cok guzel farkli bi arabaydi ben de yenisini bekliyorum :)
Umut bey benimki bitsin bende koyacam böyle ayrıntılı anlatımlı foto :) ama sanırım 50 sayfayı bulur benim yapılış hikayem :D
stopları yarım saat kadar sıcak suda beklettim açıldı yavaş yavaş...teg stoplarında kırmızı şeritlerin altında beyaz,beyazın altında siyah boya var..hepsi kazıyınca böle oluyo:D
keskinlere gelince bi iki aparat ve wd 40 la bi jant yaklaşık yarım saatte bütün civatalarından kurtuluyo;)