Saxo mk2 jantlarıyla ve siyah tampon bantlarıyla bambaşka duruyormuş be maşallah abi
Printable View
Saxo mk2 jantlarıyla ve siyah tampon bantlarıyla bambaşka duruyormuş be maşallah abi
Jantları aracı satarken ayrıca sattım ankaraya,hız için iyi değil biraz agırdı jantlar :(
tampon çıtalarıda aynı renk olunca boguyor aracı hiç gözüme hoş gelmiyor sağolasun mami boyatmıştı .
1.2 gün içinde yeni resimleri çekecegim inşallah,mekan arıyorum araca laik bir mekan bulamıyorum :) :)
106lar bir araya gelelim güzel güzel fotolar çekelim :)
mas hayırlı olsunnnn
fenaaa düzgün 106 buna derim işte allah nazarlardan saklasın ;)
Orijinal donanımdaki Sundance sarısı GTI'lara zaafım var.
Kendi jantlarıyla daha karakterize bence ama bu haliyle de hoş MAŞALLAH...
maşallah çok temiz ve diri duruyor..iyi günlerde kullanın :)
Evet dogru haklisin 13 61'in ne kadar sardiracagini tahmin bile edemezsin ki zaten 1. vites denen birsey yok yuruyemiyorsun direkt kadrani indirip oldukca sariyor 2ye cektiginde ise ayni olay devam ediyor .. Ki biliyorsundur ama bu olay jant ebadi degistiginde inanilmaz fark etmisti .. Ki birbirine yakin olayla .. Sanziman oncesi jant degistirmedigim icin birsey digemiyorum , sanzimandan sonra gidip ispartadan almistim jantlari .. 150 TL'ye ahah :D
niye n'oldu yaa :)
çok hoş kazasız belasız.
Bugün Esenlerde gördüm. Canlısı çok daha farklıymış. Çok diri maşallah. :rolleyes:
106lar bir araya toplaşalıp güzel bir hava ve mekanda fotograflansak güzel olur :)
Maşallah nazar değmesin.
Sarı 106'ları seviyoruz, hastasıyız :p
Maşallah
Sağolasın Bende hastasıyım :)
http://img541.imageshack.us/img541/3226/imag0006f.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img714.imageshack.us/img714/6498/imag0007im.jpg
Uploaded with ImageShack.us
bu stoplar acayip yakışıyor 106'ya maşallahh
stoplar çok çok iyi olmuş aracın güzel prof fotorafları çekilse çok iyi olur valla:rolleyes:
Cem Abi'nin Eski Aracı .. CC Jantlar Mükemmel Olmuş .. Yanıyor Resmen .. Maşallah ...
stoplar çok yakışmış.artık makinenle daha güzel fotoları bekleriz yaşar abi. :)
stopların çok güzel olmuş abicim allah kaza bela vermesin ;)
Abi stoplar deliiiiiiiiiiiiiii :D
Abi bu resimler çok fena devamını bekliyoruz :D