"Bu ülkede doğal kalmış bir şeyler var " :D
Printable View
"Bu ülkede doğal kalmış bir şeyler var " :D
Kız gibi maşallah :D
Mali arabaları dizmişiniz vallahi babanın arabası senin araban yurt dışındaki araban hepsi japon yeni arabada alacaksınız onuda japon yapalım :)
Saygılar...
maşallah valla :) prıl pırıl benim vtı aldığım günler geldi aklıma :D allah kaza bela vermesin:)
mk3 ün de 1-2 fotosu vardı mehmet eklesene onlarıda :)
bi ara benim babam da vti ile otobana çıkıp sıkıyordu :)
sonra da yüzünde tuhaf bi gülümseme ile "bu ne len böyle yerde gidiyo" diyodu...
kendisi günlük hayatında jazz kullanıyor bu arada :)
babalara yakışıyor yaa böyle "işi bilmeyenin tanıyamayacağı" sürpriz arabalar :)
ben allah ömür verirse babamı bi ep3 typeR kullanırken , bir de s2000 kullanırken görmek isterim doğrusu...
:D:D:D:D:D
Sene 2003 te ilk sahibinden alamamıştık. Ortaköyde oturuyordu sahibi Sol arka çamurluğunda küçük bi işlemi dısında hiç birşeyi yoktu. aklım kalmıştı zamanında maaşallah sizde kazasız belasız kullanın.
masallah hala dimdik..
yorumlar için çok teşekkür ederim :)
babayla bende bikere rolling yapmıştım :D:D
ben gt4 ile oda vti'la :D:D bi ara yanıma geldi farklı bişe denicez dedi 3al dedi kendi 2ye almış :D 70de sabit, tam vtec üstü :D 3korna yaptı yanımdan uzadı yanımdan geçerkenki hali hala gözümün önüne geliyo :D o bıyık altından sırıtışı auhauha :D:D duruncada nooldu lem yürümüyomu senin makina diyo :D:D
lewo bro supranın fotoları eklerim kısa zaman içinde :) çok az fotosu var bu pc'de :)
way be kızoğlankız bi vtec :) allah kaza bela wermesin. babanda kaç kez vtec açmıştır kim bilir :D
baban gazlamaya meraklı mı peki vti larla geziyor?:)
peder eskilerdendir ya :D vti'ı ilk aldığımızda pek ısınmamıştı zorla aldırmıştım az yakar parçası bulunur diye kandırarak :)ben hastasıyım diye hehe. yoksa supracıdır, toplamda 25yıldan fazla supra kullanmıştır rahat :) hala bitanesi duruyo kapalı garajda :) yakın zamanda fotolarını paylaşırım ;)
vtec'te öyle basmaz fazla, çok çok nadiren yani :) zaten herkes 1.4is sanıyo :D
maşallah. güle güle kullanın.
masallah cok guzel duruyor