Masallah :)
Printable View
Masallah :)
Tegmania seniii :icon_tup:
maşallah rengi çok güzel:)
maşallah güzel araç ama egzozu yere sürtüyor:D
masallah kazasız belasız
masallah orj bı arac boyle temız teglerı gormek ne mutlu,kazasız belasız kullanman dılegıyle
Teşekkürler ; Hayırlısı inşallah olacak zamanla daha güzel
Teşekkürler. Teglerde ABS yok mallesef... Ama Sİtede Halil Abinin Sİyah Acurasıda ABS var ama tr'ye gelen LS lerde mallesef ABS bulunmuyor... Ama 4 tekerden Disk olması aracı gayet iyi frenlemesini sağlıyor. Diğer ABS siz hondalar içinde gerçekten frenleri güçlüdür... Ama tabiki panik frende bazen gıcıklık yapabiliyor :)
Sağolasın kardeşim... Sende onu çok pis haldeyken gördün... Ama sevmene sevindim aracımı :)
Bu arada o 4 gözlüyü alacaz inş bir gün :D
Teşekkürler Cem abi ;)
Sağolasın :)
Manyaklığa devam durmak yok :D
Teşekkürler :) bende en çok rengini seviyorum aslında. Farklı ve genç görünen bir renk :)
Euheuhe yaptırdım abi egzozu sonunda son halini görmedin sanırım :) çok temiz ve güzel oldu :)
Teşekkürler ;)
Sağolasın abi :) yaşatmaya ve sevmeye ölene kadar devam edeceğiz :) orijinaline sadık kalarak ;)
kendimden 3-4 gömlek daha psikopat görüyorum seni detay ve temizlik konusunda :D
başarılarının devamını ve ailene,kız arkadaşına allahtan sabır diliyorum manyak herif :D
bu araba üstündeki el emeği inanılmaz gerçekten timuçin şaka gibisin :) nazar değmez umarım asla tege
maşallah. güle güle kullan.
Kazasız belasız çok temiz görünüyor:)
Kazasız, belasız kardeşim, kendin gibi arabanda çok güzel :) inşallah hedeflediğin herşeyi tek tek elde edersin kardeşim, piyasaya cillop gibi bir integra çıkarırsın. Ustanın bakıpta anlayamadığı gıcırtıyı msn'den anlayan insan :)
Sağolasın Tolga abi :) diğer forumalrda zaten projeleri yakından takip ediyordun :D şimdi daha fena projelerle geliyoruö :D onlarında konularını hazırlıyacam yakında ;)
teşekkürler :)
Sağolasın :)
Teşekkürler abi :) ee sen sorunu msnden söle ben cvp vereyim sana :D
idare eder 6 lıra vereyim
masallah aracına sevıyoruz teglerı.
kardesım kazasız belasız..sana bısı sorduumdakı ıntegra sewgını anlıom sana saygı duyuom..;)
timu maşallah ta artık boz şunun orjinalliğini :D
edit : bna dert oldu :D
http://i40.tinypic.com/30jk3uc.jpg
buda bnden olsun..