Aksi düşünülemez zaten.Volvo projesi ne zmaan hayata geçiyor ?
Printable View
Aksi düşünülemez zaten.Volvo projesi ne zmaan hayata geçiyor ?
Araç tek değil sanırım mersinde de var aynısından 1 tane..
parçaları alıp yazı şimdilik standart motorla geçirmeyi düşünüyorum. yazın arabasız yapamam walla :) ama en kısa zamanda getirtiyorum parçaları ;)
Kazasız belasız gerçekten ilk defa gördüm.
Bu arada orjinal parçalarını ne edip yapıp bulun. Önden çok hoş olmuş o FR'deki araç.
Bu arada mersindekinin önü bu şekilde değil.. Geçmiş sayfalarda olduğu gibi iki farlı.. Bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım bu ne falan diye :)
Içini inceleyemedim ama kasa birebir aynı..
kasalar aynı olabiliyor. bulsam başka bi electronic en azından bilgi paylaşımı olurdu.. bu arada bu makine konuşuyor :) youtube a girin araştırın..
ve arka kelebek camlarınızda var yedek düşünürseniz
r11ler turbodan sonra çok keyifli araçlar oluyor :)
o makina 1.4 . ben 1.7 üstüne yapmayı düşünüyorum ki projemde bu şekilde. volvo t440-480 lerin motorlarıyla bu aracın üstündeki motor aynı. lazım olan parçaları alıp montajını tamamladıktan enjeksiyonlu oluyor. yani karburatör derdinden kurtulmuş oluyorum.
Çok guzel maşallah aracınız kazasız belasız r11 tek kapılı versiyonları Çok hosuma gidiyor
Ben bunu yurt dışında görmüştüm.Ayrıca ordakiler robot gibi uzaktan kumanda ile sanırsam, kullanıyorlardı.:D
açılırlı kelebek
ok. pm den fiyatlarını söylermisin..
koray msn den electronık gostergelı r 11 aldım dedıdıgnden makar ayapıyo sanmıstım:) ama canlısını gorunce gozlerıme ınanamadım, gercekten cok gusel bı arac :) yakından daha ıyı duruyo arkası harıc yanlız.. koray arkayı bı toplaman lazım .. güle güle kullan kazasız belasız ..:)
bnn aynısında şirinevlerde gördüm
sağol canım benim teşekkür ederim. walla ozanım arkayı toplıcam ama benm için önce yürüyeni. yürür aksamını bitirdim gibi bişi. bi yandan da arka tampon arıyorum. ya da en kötü ihtimalle fiber bi tampon yaptırcam orjinalvari bişi :) standarta yakın olcak. pek zamanda bulamıyorum. garage işlerini eray devretmiştim bi süreliğine. o da bıktı artık :) söz Ozi arka tarafı düzeltince ilk sana göstericem :D
Mükemmel... çok beğendim.. farkı ortada... kazasız belasız günler diliyorum :)
teşekkürler. cümlemize inşallah kazasız belasın günler nasip olsun..
bugun canlı gordum masallah tek nadıde bı arac kazasız belasız
maşallah :) çok güzel ve özel... şanına yakışan bi motorla daha güzel olacak
maşallah cok guzl araba
daha guzl bı jant takarsan harıka olabılır.
jant ewt düşünüyorum. ama öncelikle komple siyah olcak araba. ruhsatta siyah yazıyor ama üstündeki boya füme :) siyh olduktan sonra güzel bi jant düşünüyorum. ebatı çok büyük tutmadan hafif offsetli bi jant güzel durur die düşünüyorm..
yine bi külüstür almışın hayırlı olsun şekerim..:)cmk gibi olmalı otto sesine geberirdim senin flashın
YHAA kori nerden buluon böyle arabamı desem kuş kümesimi desem yani nerden buluon bu tekerleklileri anlamıom be jnm kazasız belasız kullanman dilegi ile arka tampon için düşünceni gerçekleştirelim;)
Korayım Hayırlı Ugurlu Olsun Ne Zaman Görecez Canavarı ????
İzmir5de var bir tane ama bitikler ötesi.
Çok güzel yaaa çok beğendim kazasız belasız maşallah
Zaten bu tipi beğeniyorum ama tek kapsını nie yapmamışlar diodum meğer varmışda TR azmış :)
Ama araç enteresandırki almanca konuşuyo :S
maaşallah cok güzel güle güle kullan kazsız belasız.
Bnimde Arkadaşım da Mevcut Lacivert Rengi Ama o Elk. Değil. Yanılmıyorsam 1.4 Motora Sahip Bizdeki
Kazasız Belasız Sürüşler.
1980'li yılların ortalarında otomobil üreticileri digital kadranlara merak sarmıştı... Golf'ten tutunda Corvette'lere kadar bu akım uzanmıştı. Bu araçta o yıllarda Renault'nun söz konusu akımdan etkilenerek çıkardığı bir araca benziyor... Yalnız arıza yaptığında bunların tamiri sıkıntılıdır. VW'de buna digifiz denir.
kazasız belasız. güle güle kullan.
TCT Kerem bahsetmişti. Tuhaf bir reno var full elektronik diye. Enteresan bir araçmış. Güle güle kullan. Sadece gösterge paneli ve içerisimi elektronik. Motor beyini (ECU) felan ne durumda. Diğer R11'ler ile aynımı.