muayeneden bi geçireyim eğer sacdan yaptırabilirsem Zender düşünüyorum. şişik bi r11. hepten tek olsun :P
Printable View
muayeneden bi geçireyim eğer sacdan yaptırabilirsem Zender düşünüyorum. şişik bi r11. hepten tek olsun :P
idealtepdeki aydınoglu halısahada gordugum coupe bumudur?
Gercekten temiz diri ve sade duran bir arac maşallah..
ok veririm bi dahaki sefere :)
eski arabamın yeni resimleri ilk sayfadadır...
Masallahi var :) Allah kaza bela vermesin
Maşallah maşallah 1 yaşıma daha girdim :)
maşallah süper duruyo.
maşallah motoru faklı sanrm
iyiydi be :)
iidi harbiden. bi de projeyi halledebilseydim daha ii olcaktı. ama satıpta gsi a binmekte vardı.
belki tekrardan alabilirm :)
Çok güzeldi gerçekten :)
ya bu araba şuanda bayrampaşa civarlarında dolaşıyor. sahibinden de ilanı vardı da pasife düşmüş ve elemanın numarası gözükmüyor. gözükse görüşcem kendisiyle. gören olursa eğer rica etsem numarasını veya adresini alabilir mi?
şu an klavyenin başında eridim resmen. bir R9-11 saplantılı hastası olarak çok diri çok güzel olduğunu söylemeliyim. maşallah kazasız belasız kullanın. umarım uzun bir süre daha bu dünyada varlığını sürdürür.
reno 11 tek kapı var bir ara bende takip etmişdim sanırım 81 ve 87 yılllarında getirtilmiş izmirde gri vardı bir tane bayan satıyordu ilk sahibiymiş otomatik vitesdi.. hatta bu resimdeki reno11 in kapı açma kolları normal benim gördüklerimin kapı açma kolları 106 lıarınki gibi yandandı.
bu arabanın tek kusuru ön panelinin değişmiş olması, normal r9 farı takılmış olması. 2 sene önce sattım, pişmanım... şimdi tekrar geri almak istiyorum ve bu sefer daha bomba toplamayı düşünüyorum..
araba cok guzelmiş otomatik vitesli r9 sürmüştümm acayip konforlu gelmıstı sonra pejo 407 bındık traktor gıbı gelmiştii :D barasılı bı arabaymıs bencede pişman olmalısınn