vtec haliylede mersine bekleriz![]()
su anda son kalan 2 varca aem wıdeband we p72+neptune rpt de geldı onlarda takılcak..emegı gecen herken ustam ergun-kenan abıye,ustam hamza abıye,arkadaslarım dostlarım alperen doruk mustafa kemal metın abım cagdas abım kamer abım tymu abım vsvs...(unuttugum warsa cok ozur dılerım ama kendılerını bılıorlar..)ve tabı kı abım herseyım huseyın dedeogluna tesekkur ederım..o olmasaydı hıc bısey yapamazdım emınım kı ıyıkı varsın abıcım..bu bnm projemden cok senın projen..
daha cok ısı var bakalım yenı resımlerle ve vıdeolarda devam edıcek..
saygılar
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Hayırlı olsun kemalcan işallah ayardan sonrdada çok güzel olacak
Son jantlar , dede'nin boyadaki güzel çalışmasıyla
![]()
tekrardan hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah utandırmasın bir Ls/vtec'imiz daha oldubu arada son jantlar benimkiler ile aynı ama bendekiler 18
![]()
kanks hayırlı ugurlu olsunn cok buyuk ugraslar sonucunda hersey ıstedıgın gıbı oldu allah kaza bela vermesıınnn kanks...Bu arada HÜSEYİN DEDEOĞLU abımızın ellerıne saglık!!!
Renk budur ya bitirimis olayi gercekten tebrik ederim. Herhalde bu renk suanda Turkiye'de tek...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
kemalcan getirde sunu bi deniyek hacıpaso lancer 307 ile gesiyoz
sonunda bitirdin proceni maşallah diyorum...kardesime![]()
kazasız belasız..yapılan çalışmalar sonucunda çok güzel bir hal almış..maşallah..
hayırlı olsun![]()
www.honda-tech.com
Ya şu araba ilk adanaya geldiğinde yıkık olduğunu görmüştüm ne kadar içim gitmişti yazık oldu diye neyse burda emin ellerde her türlü toplandı motoru 10 numara alt takım vss akla gelecek herşeyi ile Allah kaza bela vermesin gerçekten emek harcandı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)