saol kanka saol :D
Printable View
olm istanbula yolladılar askerlik yap die, yavuz var tanıom onu dedim hava değişimi verdiler. nasıl bi insanmışsın bilemedim ben zaten :D
Olmuş be hafta sonu sahilde acele etmeden ağar ağar gitmelik olmuş
Allah kaza bela vermesin MaşAllah.
maşallah çok güzel daha yere basma ihitmali var mı ??
gerçekten çok güzel farklı bişey olmuş bu tip arabalarla ilgilenen pek yok böle araçları görünce insan tarih oluyo:D
cok guzel olmuş kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin kardeş.bende 1983 model KADETT J sahibiyim.Araç Almanyadan ilkel bizde.aracının teknik özelliklerini paylaşırsan sevinirim.bir zamanlar bende 16 stilauto takmıştım 7.5X16 paylaşmak istedim:)
http://img189.imageshack.us/img189/4296/resim035.jpg
1.3 aracım ohc motor üstten egzantrikli
benimki de 1.2 OHC 54 PS
hey maşalah bee:)
coookkkk guzel yaa masallah nazar degmesin emegine saglık...
4ever borbet :)
cok şık!!! kazasız belasız..
Cok sade ve güzel olmus.. Masallah..
maşallah 155 hp civarı olanmıydı bunlar
dostum bu araba 10 numara.resimleri kim çektiyse süper olmuş
ilhan senden amerikan bekliyordum ama sen önce alman toplamışsın 1-2 defa gördüm güzel görünüyor güle güle kullan maşallah
araç çok tatlı maaşallah renk ve borbetler çok güzel yakışmış kadett e kazasız belasız.
efe team gibi ;) borbetliler güzel olmuşlar...
Maşaallah. Araba güzel çekimler güzel harika olmuş.
6 senedir Kadett E GSI kullanıcısı olarak söylemek isterimki; Gördüğüm en şık ve sade Kadett'lerden biri.. Borbet gerçekten çok yakışmış.Bu kasanın arkadan itişli modeline C20XE veya LET atmayı çok isterdim.. Benim Kadettimde şu anda yeniden toplanıyor,1 hafta içinde bitecek inşallah..Fotoğrafları eklerim.Keskin KT4 jant önler 7.5x16 arkalar 9x16 kullandık.. Önlerde 205 45 16,arkalarda 225 40 16 lastik kullandık..
Aracınızı güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah
kazasız belasız Maşallah ...
fenaaa... :)
Mükemmel olmuş...Maşallah...
Bu arabanın motorunu motor meslek lisesinde ezbere söküp takıyordum.Maşallah çok güzel olmuş tebrikler!!
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştık bişeyler başarabildiysek ne mutlu
bu arada keşke lastik olarak 195 45 16 kullansaydın daha şık dururdu bence gene de senin zevkin ama eğer lastik bulabilirsen 195 taban tak dene derim;);)
çok güzel araç maşallah
:)
tek kelimeyle şahane.. ellerine/emeklerine sağlık.